€vro in radarji ter prometne kazni...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
~NIA~ napisal/-a:če bi šla pa 76km/h bi bla pa kazn 500€ pa ob izpit. nevem, a ni blo ponavad tko da če si šou 100% čez omejitev, so ti šele pobral izpit? al je sam v naseljih zdej tko?
Sestričnin tip je šel 90km/h po naselju, oz. ena taka dolga ravnina je in na vsaki strani gozd (ene 40 metrov) - in tuki še kao velja 50, pol na konc gozda se pa začne 90. In je pač še preden je dosegu to tablo mel že tako brzino notr (ker pravzaprav ni več naselje, samo table še ni) in so ga pr tabli izza drevesa čopnali. Je dobu 1000€ pa nevem kolk pik. Tak da zdej nevem kako majo s temi kaznimi, če praviš da bi bil pr 76km/h že ob izpit.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*mala* napisal/-a:Men tud padlo na misel ko zadnjič v Poreču enemu Italijanu avto odpeljal.
A noben ne ve?
to je tko kot nam predlani na Pagu, se furamo s 4kolesniki in se smejemo, kaj za enmu idiotu bo pajk odpelu avto, nakar ugotovimo da je Lj tablica in da je to naš lol..je kr zajeban ugotovit kam to pelejo, če prideš pa avta nikjer je obvestila? In smo šli za njimi z 4kolesniki..je blo usega lepga konc v trenutko..sicr za tisto urco,pol pa pozabš. So nam hotl pa računat dvojno pa dobr je biu moj tok pr seb da ga un ni okol prnesu. Okol same dojčland pa hrvaške tablce, ne oni odpelejo našga, poleg 20 drugih ki so jih pustil na miru
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
renatka_ napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:če bi šla pa 76km/h bi bla pa kazn 500€ pa ob izpit. nevem, a ni blo ponavad tko da če si šou 100% čez omejitev, so ti šele pobral izpit? al je sam v naseljih zdej tko?
Sestričnin tip je šel 90km/h po naselju, oz. ena taka dolga ravnina je in na vsaki strani gozd (ene 40 metrov) - in tuki še kao velja 50, pol na konc gozda se pa začne 90. In je pač še preden je dosegu to tablo mel že tako brzino notr (ker pravzaprav ni več naselje, samo table še ni) in so ga pr tabli izza drevesa čopnali. Je dobu 1000€ pa nevem kolk pik. Tak da zdej nevem kako majo s temi kaznimi, če praviš da bi bil pr 76km/h že ob izpit.
sam to pa prov za nalš delajo an mafija ena neb rekla da bi se res nek u naselju postavl !! al pa pr cestninah slikajo ka gre res zloooo mau folka skoz 40 km/h in fajn pride račun domu namest dab podrl tiste cestnine
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
~NIA~ napisal/-a:če bi šla pa 76km/h bi bla pa kazn 500€ pa ob izpit. nevem, a ni blo ponavad tko da če si šou 100% čez omejitev, so ti šele pobral izpit? al je sam v naseljih zdej tko?
Ne, ne, še vedno velja, da si ob izpit, če prekoračiš 100 %.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
če si dobla položnico na avto je prazna, ker lahko v 8 dneh plačaš polovično kazen. vsoto sama napišeš. če ti je odpeljal pajek, pol pa plačaš položnico-kazen, odvoz in še mogoče kaj zraven, če ne greš takoj po avto.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na srečo dobila le eno kazen za nepravilno parkiranje- polovična 40€ (in ta presneta Rožna, k nikjer parkinga). V 3 letih
Bi mi blo pa grozno, če bi prišla npr. s faksa, avta pa nikjer To bi me pa znal v jok spravt ni kej. (čeprov je imela kolegica zabavno sceno, ko šla pri Sparu na Viču na napačnem izhodu ven in ni blo avta, pa klicala policijo; policija pride in jo policist pred trgovino pokliče, če je prepričana, da šla na pravem izhodu ven sm umirala od smeha, ko mi povedala )
Bi mi blo pa grozno, če bi prišla npr. s faksa, avta pa nikjer To bi me pa znal v jok spravt ni kej. (čeprov je imela kolegica zabavno sceno, ko šla pri Sparu na Viču na napačnem izhodu ven in ni blo avta, pa klicala policijo; policija pride in jo policist pred trgovino pokliče, če je prepričana, da šla na pravem izhodu ven sm umirala od smeha, ko mi povedala )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *Mustang*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2010
niinii napisal/-a:A kdo kej ve, kolk je kazen, če pelješ čez rumeno?
150€ (lastna izkušnja)...
Pa še to ti včasih ne upoštevajo, da nebi mogla varno ustavit...
(meni se je to zgodilo na deževni dan in mi je reku da bi mi v vsakem primeru napisal kazen)
Pač policaj prfuknjen...
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 14 od 15
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov