€vro in radarji ter prometne kazni...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
metuljčica* napisal/-a:Zakaj misliš, da mu je spregledal, če je pa rekel, da gre naprej k sodnici?
po moje zato, ker mora napisat zapisnik ter dati zapisnik v vpogled oz. v podpis. neki dokument mora biti. slikal ga ni, slike torej nima.
govorim seveda kar se mi zdi logično in normalno...
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
po novem baje v ljubljani tudi motorje odpeljejo...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Kam sploh greš v Ljubljani, če ti avto odpeljejo?
Ker me vedno strah, da bom brez avta, pa ne bom vedla kam jit
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Haha *mala*, to tut jst vedno razmišljam (ponavadi takrat, ko se vračam proti avtu).
Nazadnje je blo to v Italiji - ej tam pa reeeees nevem kaj bi naredla, kam bi se sploh obrnala (al pa v kterikol tuji državi). Sej tut za SLO nebi vedla kam it, ampak bi prej rešla situacijo, itak.
Nazadnje je blo to v Italiji - ej tam pa reeeees nevem kaj bi naredla, kam bi se sploh obrnala (al pa v kterikol tuji državi). Sej tut za SLO nebi vedla kam it, ampak bi prej rešla situacijo, itak.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*mala* - Cosmopsiho
Men tud padlo na misel ko zadnjič v Poreču enemu Italijanu avto odpeljal.
A noben ne ve?
A noben ne ve?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* napisal/-a:Kam sploh greš v Ljubljani, če ti avto odpeljejo?
poklices na policijo pol ti pa oni dajo najprej njihovo stevilko....
-
*mala* - Cosmopsiho
Sam nekje v Lj oz. okolici mora biti ta kraj z avtomobili. Kje? (si predstavljam čist k iz ameriških filmov)
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Evo, tole sem našla:
Blagajna pajkov
Cesta dveh cesarjev, Ljubljana
tel: 01/25 730 92,
051/35 88 32
Ko jaz nisem našla avta, sem klicala na policijo in so mi dali številko, sem poklicala tja in vprašala, če je avto tam (seveda tudi registerske nisem vedela, tako da sem morala prej domov poklicati, da so mi povedali registrsko ) in so mi povedali, da je to nekje na Viču oz. Dolgem mostu. Potem sem klicala taksi in me je on odpeljal do tja, ker je to kar daleč stran od končne postaje od 6, drugega avtobusa pa tam ni.
Blagajna pajkov
Cesta dveh cesarjev, Ljubljana
tel: 01/25 730 92,
051/35 88 32
Ko jaz nisem našla avta, sem klicala na policijo in so mi dali številko, sem poklicala tja in vprašala, če je avto tam (seveda tudi registerske nisem vedela, tako da sem morala prej domov poklicati, da so mi povedali registrsko ) in so mi povedali, da je to nekje na Viču oz. Dolgem mostu. Potem sem klicala taksi in me je on odpeljal do tja, ker je to kar daleč stran od končne postaje od 6, drugega avtobusa pa tam ni.
-
se mi je zdelo da je nekje na tistem koncu pa raj nisem rekla da ne bi cisto mimo falila.
a si se kej skregala z njimi ? men bi cisto ziuc potegnili.
a si se kej skregala z njimi ? men bi cisto ziuc potegnili.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Nisem se nič skregala, ker je bila moja krivda... Pač jaz nisem videla znaka, da se ne sme parkirat... Pa tako ali tako ne bi nič dosegla, tako da sem plačala in šla, kaj pa naj drugega... Vsaj vem za drugič
Sem pa jaz mislila, da pač plačaš avto in to je to; ko pa sem prišla po avto, je bilo gor še obvestilo redarstva...
Sem pa jaz mislila, da pač plačaš avto in to je to; ko pa sem prišla po avto, je bilo gor še obvestilo redarstva...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Ej, ne se zaj*** s tem , ker je res kar strošek, pa plac je toolk odročen, da če nimaš nekoga, da te zapelje tja z avtom, je kar kriza.. Na taksi pa res še nisem pomislila
Meni se je to enkrat zgodilo v bližini ilofaksa in sama sreča, da je bila v LJ tud sestra s svojim avtom, da me je tja zapeljala.
Takrat so bli še tolarji in sem plačala 16.000, da sm avto nazaj dobila, pa še kazen 10.000
Fuuuul sreča je bla tud to, da sm slučajno ta keš imela pr seb oz. na računu, ker vem, da sm bla tist čas čist brez dnara nasplošno
Avto je bil pa od fotra in še dans ne ve za to.
Od takrat VEDNO pazim, kje parkiram, res.
Meni se je to enkrat zgodilo v bližini ilofaksa in sama sreča, da je bila v LJ tud sestra s svojim avtom, da me je tja zapeljala.
Takrat so bli še tolarji in sem plačala 16.000, da sm avto nazaj dobila, pa še kazen 10.000
Fuuuul sreča je bla tud to, da sm slučajno ta keš imela pr seb oz. na računu, ker vem, da sm bla tist čas čist brez dnara nasplošno
Avto je bil pa od fotra in še dans ne ve za to.
Od takrat VEDNO pazim, kje parkiram, res.
Prvi neprebran prispevek • 218 prispevkov
• Stran 13 od 15
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov