Vprašaj me... #48
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Najmanj potrpezljiva sem z otrokom, je pa tudi neverjetna rqzlika kot dan in noc ali ga imas cele dneve sam doma in si se veliko dni sam z otrokom brez nobene pomoci, ali ga imas v vrtcu. Zdaj, ko je v vrtcu, je veliko lazje, sem veliko bolj potrpezljiva, k nism tolk zjahana.
Potrpezljiva mislim, da sem bolj z neko dosego ciljev, vsaj v preteklosti, ko sem mogla shujsat, ker sem se ful zredila med faksom, ko sem delala na tem, da sem prisla do polnega dojenja, po tem ko ie bil dojencek (skorqj )polno na amju….
Ponavljam
Potrpezljiva mislim, da sem bolj z neko dosego ciljev, vsaj v preteklosti, ko sem mogla shujsat, ker sem se ful zredila med faksom, ko sem delala na tem, da sem prisla do polnega dojenja, po tem ko ie bil dojencek (skorqj )polno na amju….
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kakor za kaj. Za večino stvari kar precej, ne obupam kar tako (ne nad ljudmi, ne nad raznimi procesi). Pri kakšnih random malenkostih pa v sebi začnem prav malo preklinjat (npr: čakanje na zeleno luč, ne vem zakaj mi je to takooo zoprno
ali pa da mi internet počasi dela med delom.. jih ubogi računalnik velikokrat sliši).
Naj kos dekoracije doma?

Naj kos dekoracije doma?
-
hayley - Cosmopsiho
Nimam cist nobene dekoracije. Oz ful je nekih slik ze bilo, nekaj sva jih dala stran, ko sva se vselila, ampak bolj starinskih. Nisem imela casa se ukvarjat z dekoracijo kaksno posebno oz itak prav dolgorocno ne planirava bit tu. sem pa edino tematsko nakupila stvari za jesen, potem za december. Zelo vsec so mi bile salce z nekimi zimskimi/ decemberskimi napisi, motivi, to je pa to.
Ee prej nisva imela cist nobenih roz v stanovanju, zdaj sem dobila od prijateljice za rd, ki sama rada presaja in sadi, en podmladek njene roze doma vsajen in bo to za dekoracijo. Sam nekje na visjem. Ker pri moji mami doma tamali vse roze trga in cinga za steblo in zemljo prime z roko in mece po tleh…( ima dva velika doma vsajena avokada do stropa v kuhinji z velikimi lonci z zemljo)
Ponavljam+ kaj prineses za svoj rojstni dan v sluzbo?
Ee prej nisva imela cist nobenih roz v stanovanju, zdaj sem dobila od prijateljice za rd, ki sama rada presaja in sadi, en podmladek njene roze doma vsajen in bo to za dekoracijo. Sam nekje na visjem. Ker pri moji mami doma tamali vse roze trga in cinga za steblo in zemljo prime z roko in mece po tleh…( ima dva velika doma vsajena avokada do stropa v kuhinji z velikimi lonci z zemljo)
Ponavljam+ kaj prineses za svoj rojstni dan v sluzbo?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Slike na stenah + na hodniku imamo en tak unikaten lesen nosilec/ podstavek z bonsajem 
Nikoli nisem komplicirala in delala full big deal iz tega, ker mi je to kr neki. Ponavadi sem prinesla vsem svežo kavo in rogličke.
Nikoli nisem nič pekla, v večini primerov sem si pa itak vzela prost dan, ker pač pripada. In to brez slabe vesti.
- - - - -
Ponavljam

Nikoli nisem komplicirala in delala full big deal iz tega, ker mi je to kr neki. Ponavadi sem prinesla vsem svežo kavo in rogličke.
Nikoli nisem nič pekla, v večini primerov sem si pa itak vzela prost dan, ker pač pripada. In to brez slabe vesti.
- - - - -
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
večinoma nič ker je čas kolektivnih in ni veliko folka oz je težko oceniti koliko ljudi bo v pisarni
tako da sem ponavadi skočila sredi dneva v bližnjo trgovino po sladoled in ledeno kavo v tetrapaku in smo imeli za popoldansko dozo cukra in kofeina
verjetno moje rože, sem ponosna na svojo džunglo
ponavljam

tako da sem ponavadi skočila sredi dneva v bližnjo trgovino po sladoled in ledeno kavo v tetrapaku in smo imeli za popoldansko dozo cukra in kofeina

verjetno moje rože, sem ponosna na svojo džunglo
ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Lol, nic ne prinesem, a je treba kaj?
Nisem na svoj rojstni dan delala ze vec kot desetletje, tako da se mi s tem ni bilo treba ukvarjat (v Bangladesu je na moj rd praznik, lani tukaj sem bila na negi, letos sem si fraj vzela) Sej niti noben ne ve, da mas rojstni dan, ce ne poves?
Meni je itak bedno, da se moram JAZ potrudit, saj se ja praznuje MENE, naj drugi kaj organizirajo, dammit. V Bangladesu je ponavadi HR pripravil mini praznovanje, recimo tortico v casu odmora za malico. Ampak sem delala v malih kolektivih, tak da je blo to mozno.
Dekoracija? Roze, neke slike, ki so prisle s stanovanjem, nic takega.
Kako pomembno ti je, da se v sluzbi razumes s sodelavci?

Dekoracija? Roze, neke slike, ki so prisle s stanovanjem, nic takega.
Kako pomembno ti je, da se v sluzbi razumes s sodelavci?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Pomembno. Kako mi ne bi bilo, glede na to, da sem tam večino dneva?
Fajn mi je, da se razumem z vsemi 9imi, z dvema imam nekoliko tesnejši odnos.
Spet pa nisem v tako tesnih odnosih, da bi čutila potrebo po druženju z njimi tudi izven delovnega časa. Se mi zdi pomembno, da ločim osebno in poslovno.
- - - - -
Vsako leto generalno očistiš hišo/stanovanje?
Fajn mi je, da se razumem z vsemi 9imi, z dvema imam nekoliko tesnejši odnos.
Spet pa nisem v tako tesnih odnosih, da bi čutila potrebo po druženju z njimi tudi izven delovnega časa. Se mi zdi pomembno, da ločim osebno in poslovno.
- - - - -
Vsako leto generalno očistiš hišo/stanovanje?
-
_patchouli_ napisal/-a:V Bangladesu je ponavadi HR pripravil mini praznovanje, recimo tortico v casu odmora za malico. Ampak sem delala v malih kolektivih, tak da je blo to mozno.
super ideja! pri nas se sicer "ve" kdaj imaš rd, pa po tipični slovenski navadi glavna šefica tudi malo podreza zakaj se ni nič pripravilo če ne prineseš nič

dobro vprašanje in verjetno miljon različnih odgovorov/predstav kaj pomeni generalno očistiti. pri nas čistimo bolj globinsko prostor za prostorom, kadar je potrebno. verjetno pride vsak prostor cca 2x na leto na vrsto. nimamo 250m2 tako da rabimo itak sproti delat "declutter" in organizacijo posameznih prostorov pa se še očisti vse zraven.
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Pri nas je velik koledar v sluzbi in gor so imena vseh. Moje sicer se ni bilo, se nisem se vpisala, ampak sem potem se vseeno prinesla in ko sem prinesla, me je pol mene ena se dodala v tisti koledar.
Je pa navada, da se bolj celo ceremonijo naredi za okrogle rojstne dneve, za navadne pac nekaj prineses in to je to. Nekateri sami kaj specejo, nekateri samo kupljeno… meni zdaj ni uspelo peci doma…
Ne vem, v sedanjem stanovanju smo malo vec kot pol leta, dobili smo ocisveno, skupaj z mojim nisva nikjer zivela do sedaj vec kot par mesecev do zdaj, tako, da bom vidla, ce se mi bi zdelo, da je kje kak prostor dolgo casa ni bil temeljito ociscen in da ga jaz ne zmorem, bi tudi najela kaksen cistilni servis ali nekoga za cistot, da se ohranja stanovanje v ok stanju njihovim lastnikom.. skratia zdaj se ni eno leto kar smo tu…
Ponavljam
Je pa navada, da se bolj celo ceremonijo naredi za okrogle rojstne dneve, za navadne pac nekaj prineses in to je to. Nekateri sami kaj specejo, nekateri samo kupljeno… meni zdaj ni uspelo peci doma…
Ne vem, v sedanjem stanovanju smo malo vec kot pol leta, dobili smo ocisveno, skupaj z mojim nisva nikjer zivela do sedaj vec kot par mesecev do zdaj, tako, da bom vidla, ce se mi bi zdelo, da je kje kak prostor dolgo casa ni bil temeljito ociscen in da ga jaz ne zmorem, bi tudi najela kaksen cistilni servis ali nekoga za cistot, da se ohranja stanovanje v ok stanju njihovim lastnikom.. skratia zdaj se ni eno leto kar smo tu…
Ponavljam
-
ja, ma samo ti stari klasični okusi. jagoda, gozdni sadeži.
uni čokoladni so mi ko da ješ pobarvano žaganje
ponavljam ali katero čokoladico si kupiš na blagajni/avtomatu?
uni čokoladni so mi ko da ješ pobarvano žaganje

ponavljam ali katero čokoladico si kupiš na blagajni/avtomatu?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kinder Bueno
ali pa Kinder Country.
Kjut, ponavljam

Kjut, ponavljam
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17