Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Feb. 2025 21:55

V moji zadnji zvezi, to je bil tisti fant iz faksa. Se ne spomnim takega trenutka, postopoma sva nekaj bila skupaj in nekaj ne… skos sem inela obcutek, da bi mogla poskusit se koga spoznat in da nisem sigurna, ce se vidim z njim v daljni prihodnosti in nek filing, da mi je dolgcas z njim…? Sicer cisto druge okoliscine, inela sem nek fokus na faksu in stvari, ki sem jih zelela doseci na tem podrocju, ne zveza, ne kaksna druzina ali te stvari mi niso bile med prioritetami..

S tistim, s katerim sva nekaj se dobivala in malo potovala skupaj se ne spomnim tudi cisto momenta. Na zadnjem skupnem dopustu sva se bolj mocno kregala in mislim, da sem hotela malo casa zase, da dokoncno razcistim pri sebi, kar sem imela se custev ali obzalovanja do takratnega bivsega…

Ponavljam + tvoj dnevni makeup
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Feb. 2025 9:57

Ko sem ugotovila, da mu ne morem zaupat, ker sem ga ujela na laži.

Dnevni MU?
krema, korektor, puder v prahu in maskara.

- - - - -

Ponavljam o dnevnem MU in katero znamko ličil uporabljaš?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 07. Feb. 2025 20:13

Vsako stvar imam drugo znamko ( trenutno)
Od nege nucam hialuronski serum( Claudalie), serum z vit c(CV), dnevno kremo (Shiseido), ce sem kaj zunaj imam od Nivee kremo za obraz z zascitnim faktorjem, ma za v sluzbo zdaj ne rabim

Od makeupa rabim: tekoci puder in concealer( Dior), bronzer(artdeco), blush(trend it up)maskara ( Diego della Palma), balzam za ustnice ( Claudalie).

Parfume sem imela ta teden par dni Jo malone - Mimosa & cardamom in par dni BDK - Gris Charnel

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 08. Feb. 2025 19:49

Znamke mojih ličil: Mac, Max Factor, Bioderma, Urban Decay

- - - - - -

Dogodek v življenju ki si si ga želela da se zgodi, pa se ni. In dogodek v življenju ki se je zgodil, pa bi ti bilo ljubše, da se ne bi.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 15. Feb. 2025 13:37

hahah pri 15ih sem si želela da bi bila všeč enemu iz SŠ - na srečo temu ni bilo tako, vprašanje kako bi se moje življenje drugače izteklo :lach:

hm, želim si da mali ne bi zboleli - no to pa se je (spet) zgodilo :cry:

menjam - si praznoval/a valentinovo? kako? dejte se mal rapisat da smo fovš :D
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 15. Feb. 2025 13:46

Ne, delala do vecera z ostalimi luzerji brez nacrtov :D Niti ne praznujem nikoli.

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Feb. 2025 13:46

Ne, glih ene 10 min sva bila istocasno doma, ko sem prisla iz sluzbe, nato sva se oba odpravila od doma, jaz po otroka v vrtec, on v sluzbo. In jaz sem bila potem do konca dneva sama z malim doma.

Je pa prinesla ena sodelavka za svoj god doma narejeno pecivo, s tematsko rdeco zgornjo plastjo.

Ponavljam
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 15. Feb. 2025 14:59

Mah ne bi rekla, da ravno praznovala. Večerja skupaj. Kar pa se ne zgodi zgolj za valentinovo ;D . Oba nisva lih osebi, ki bi iz teh praznikov delala evente in hodila na slikanja. Moj itak pravi, da mu je pomembno, da mi pokaže ljubezen vsak dan, ne rabi za to posebnega dneva, ki je itak bolj kot ne za marketing. In se strinjam z njim.

Koliko ti je pomembno, da ti partner podarja darila za posebne priložnosti in praznike?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 15. Feb. 2025 15:14

Eh, mi ni. Mi vec pomeni, ce se kar tako spomni name in mi nekaj prinese, zato ker pac.

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Feb. 2025 16:11

Ni mi pomembno, tudi ce ne bi dobivala nic, ne bi imela nic proti.

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Feb. 2025 16:58

Zdaj ki me je navadil, mi ne bi bilo vseeno, da naenkrat ne bi vec dobila. Nisem tako skromna, ajde za valentinovo mi je vseeno, za bozic&co. pa ima, da se potrudi (pa ne mislim da mora veliko stati).

Ponavljam.
The world is as you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 15. Feb. 2025 17:48

Ja, mi je, nisem pa nikoli nič pametnega dobil, morda tudi dal ne :/

* Včeraj je bil zame težki dan. Ker pač, eno "keš pičko" sem kak teden dni prej zgubil (sori, s to sem normalno dejtal, a se je izkazalo, da je res bedna plitka keš p***a), druga ni zmogla, da bi me poklicala - čeprav je rekla, da bo - in mi rekla, da z mano se pač na Valentinovo ne bo družila. Druga tudi ni keš p***a, samo njeno spremstvo/družbo sem hotel, ker sem hotel iti na en "event"... :/ Bah... saj že vem kako je :D
Glavno povabil sem to drugo, rekla je, da ni pričakovala in da je presenečena, ter da me jutri pokliče. Klica z njene strani ni bilo, jaz pa raje bemtim, namesto da bi jaz njo (po)klical in vprašal. Glavno, ne zdi se mi fer iz njene strani, ker pač... jaz njej malo pred tem uslugo sem naredil. Bi morala me poklicati in pač rečt, da ne, al pa na prvo žogo že bolj odklonilno izpast.

* Pozitivno me je presenetila ena, ki mi je prva želela veselo Valentinovo... saj, s to sva si zdaj najbližje oz. najbolj obetavno zgleda... o njej sicer kaj dosti ne vem, me pa asociira na hayley, ker ima tak lep primorski naglas :oops:

* Drugače sem še trem voščil, odgovorili sta dve. Z eno, s katero sva ne tolk dolgo nazaj imela kar dober seks... ta je pa spet neki muhasta... glavno vesel sem, da sta ostali dve vsaj odgovorili :oops: :)

* Vseeno sem si želel več od Valentinovega, čeprav je bolš kot lani, saj letos je ona meni prva pisala :oops: :D
(saj dejansko mi niti ni tolk všeč, da me je prehitela, se mi zdi, da bi jaz moral biti pobudnik)

Če se vrnem k emanueli. Tudi meni se ne gre za materialna darila, OK, lahko so tudi. Najbolj bistveno je, da z darilom zadane, ali pa da naredi kaj, kar je iz srca. Ne vem, dobro knjigo lahk pokloni. Al pa še bolje, če samo kake dobre verze/stavke napiše na čestitko. Dedija sem pred kratkim samo s tem spravil v jok, ja, razumem... saj sem kar zadel :oops: :)

In ja, lahko pač dva rečeta, da je Valentinovo brez veze^. Ampak pol če še rečeta, da je 8. marec brez vese, pa 10. marec brezveze, pa rojstni dnevi brezveze, pa obletnice brezveze... no tak odnos pa se mi ne zdi obetaven. Pa čeprav so sam številke / datumi

^Mislim da vseeno ni težko vzet srčka iz jutranje kave, ki ga na Valentinovo dobiš generično in ga dat na krožnik al pa v roke svoji dragi. Pa še kako rožo dodat.

Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Feb. 2025 21:12

Niso mi pomembna darila ampak bolj čas, ki si ga vzame samo za naju ali za to, da ga kvalitetno preživimo skupaj.

Nisva že nekaj let praznovala valentinovega in me sploh ne moti.
Sva se nekaj let nazaj drenala v nabito polni restavraciji polni parov, ki je ob drugih dnevih skoraj prazna, ampak nama full ljuba.

Trenutno bi lahko šla za vikend kam na lepše. Ampak ne zato ker je bilo valentinovo ampak ker že res dolgo nisva bila kje skupaj sama.

- - - - - - - -

Najboljši zmenek na katerem si bil/a?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 16. Feb. 2025 22:46

Nekega posebnega dejta nimam.

Bila je klasična večerja v prestižni restavraciji (kjer še noben med nama ni bil in oba sva si želela probati tudi to) + sledil je šoping.

Začelo se je tako, da mi jo je prijateljica predstavila, ker sem si želel trojčka. Z drugo ni hotela delati tega. Malo sem se načakal tega dne, ko se je pojavila.

Ko me zagleda, je opazila, da sem čist napalil v njo oz. opazili sta obe. Torej, da sem se zaljubil na prvi pogled. V njen kjut obraz (ne vem, neka energija je bila v flirtu), njeno lepo telo in njen kjut primorski naglas. :oops:

Potem, ko nekaj plešemo, me "žalita", da sem čist lesen, posebno ker sem ji neki pametoval, kako ona mora plesati. No, dolgo ji ravno nisem :twisted: Mi je hitro pokazala katerih vse gibov ne zmorem :(
No kakorkoli. Takrat mi reče: "A me boš kej ven peljal?" :cool:

Itak, da sem zagrabil, ker to se mi s Slovenko s katero sem intimen, ne dogaja ravno pogosto.

Kot že napisano: Bila je klasična večerja v prestižni restavraciji + sledil je šoping. Za šoping sem ji rekel naj ne pričakuje preveč.

Na večerji mi je hitro pokazala, da nisem sproščen. Res nisem bil, pa sprva tega še opazil nisem, dokler mi ni ozavestila. Rekla je, da njej sicer je kjut, da drugih žensk ne razume, če mi to "zamerijo". Ja, pač prijatelji smo ali pa igramo prijatelje s katerim seksam(o), tako da... ne delam se nekaj uspešnega in ne igram nekaj, da sem uspešen v dejtingu. Sicer na tej sceni, kjer sem jaz, kolikor spremljam, noben nima vredu psihološkega profila. Bom se še kdaj malo bolj poglobil, ker so tudi zanimivi videi in članki na naše profile predstavljeni.

Ne vem, bi rekel, da "kupujejo" od mene pristnost. Da se hočem spremeniti in si ustvariti neke kvalitete. Čeprav mi ne gre. Vsaj hitro ne. Razumem, da če to poveš običajni punci na prvem dejtu, te bo ocenila kot lesenega, nesposobnega, dobil boš minus... tukaj mi to štejejo kot plus oz. vsaj iščem tako, ki bo to občudovala in me kaj naučila.

Pač, komentiral sem hrano, da tako dobre hrane še nisem jedel. Vrne mi nazaj: "Ne pretiravaj". Haha, res sem pretiraval, čeprav tisti hip sem verjel kar govorim :twisted:

V šopingu ni bilo sproščeno, ker nisem tajkun, ampak OK, ona je nekaj dobila, tudi sebi sem nekaj kupil, samo bi od nje pričakoval več. Videlo se je, da nimava še connectiona. Kar je tudi kjut. Glede na to, da je prvi zmenek.

Potem me je "nategnila", še seksala nisva, poniknila za nekaj časa, sedaj 1x se bova pa verjetno spet srečala :oops:

Zgodbo ima zanimivo, ampak preveč detajlov pa ravno ne pove. Nimam pojma kdo je, kaj od tega drži, ima pa kar nekaj kvalitet

Pač, dovolj imam samo seks dejtov, bila mi je kjut, dobil sem priložnost in zdaj jo probam spoznat... kaj je pri njej ne vem, vem da moram biti previden, ker je lahko slaba "energija", lahko pa da sem tudi jaz njej kjut in se bova pač malo "igrala" na drugačen način kakor sem vajen

Vem, da vse skupaj ni (bilo) nič posebnega, ampak na koncu je kemija tista, ki daje tudi bednemu dejtu pridih magičnosti. :oops:

Ponavljam :)
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Feb. 2025 18:30

Sprehod po centru Ljubljane, Ljubljanskem gradu… ki je ob sproščenem pogovoru trajal nekaj ur.

- - - - - - - -

Se še spomniš obleke iz valete in maturantskega plesa? Opiši…

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov