Vprašaj me... #48
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ko sem bila noseca, sem prav obozevala te mars, twix, ali celo najbolj Mars en cas.
Danes sem imela veliko lakoto po vec ur tescosti zrd zdravniskega, od 10:30 do nekje 15:30 sm bla brez hrane, sem si v navalu pozresnosti kupila twix in snickers, drugace ne nikoli kupujem v trgovini nobenih teh cokoladic. Edino noseca sem jedla to/ oz skor inhalirala to.
Zdaj zadnji cas za malico poleg sadja, jogurta jem ali frutabele ali kaksne te zitne ploscice od spara.
Ponavljam
Danes sem imela veliko lakoto po vec ur tescosti zrd zdravniskega, od 10:30 do nekje 15:30 sm bla brez hrane, sem si v navalu pozresnosti kupila twix in snickers, drugace ne nikoli kupujem v trgovini nobenih teh cokoladic. Edino noseca sem jedla to/ oz skor inhalirala to.
Zdaj zadnji cas za malico poleg sadja, jogurta jem ali frutabele ali kaksne te zitne ploscice od spara.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Od frutabel nimam najljubse oz od vseg teh zitnih cokoladic, ki jih kupujem za malico, so mi najbolj vsec Corny, ker so malo vecje od frutabel, js pa pridem ful lacna. Frutabele so mi vse dobre, od taklasicnih okusov mogoce marelica mi je naj. Pa tisti z borovnico malo sirsa, una s temno cokolado in cesnjo tudi…
Nimam naj cokolade, v bistvu v obdobju, ko sem shujsala od 25 do 29/30 let sploh nisem jedla, ne kupovala mlecne cokolade vec let. Ok ce smo imeli v kuhinji v prejsnji sluzbi, sem ze malo vzela, ampak sama nisem pa nikoli kupovala cokolade. Aja pa kadila sem, nisem sploh cutila potrebe po sladkem, je bilo vecji uzitek kadit, kar zdaj ne.
Vsec so mi milke in tiste od hoferja tavelike/ se spomnim, ker so jih kupovsli in imeli v prejsnji sluzbi v kuhinji za prigrizke, sama niti nisem kupovala.
Ponavljam
Nimam naj cokolade, v bistvu v obdobju, ko sem shujsala od 25 do 29/30 let sploh nisem jedla, ne kupovala mlecne cokolade vec let. Ok ce smo imeli v kuhinji v prejsnji sluzbi, sem ze malo vzela, ampak sama nisem pa nikoli kupovala cokolade. Aja pa kadila sem, nisem sploh cutila potrebe po sladkem, je bilo vecji uzitek kadit, kar zdaj ne.
Vsec so mi milke in tiste od hoferja tavelike/ se spomnim, ker so jih kupovsli in imeli v prejsnji sluzbi v kuhinji za prigrizke, sama niti nisem kupovala.
Ponavljam
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Enkrat sem jedla eno full dobro temno čokolado s čilijem. Top.
Drugače pa imam najrajši z lešniki. Ali pa mandlji obliti s čokolado so mi tudi njam (ja, vem da ni čokolada
)
- - - - - - -
Česa se veseliš v naslednjem tednu in kaj je tisto, kar te čaka, pa bi ti bilo ljubše, če te ne bi?
Drugače pa imam najrajši z lešniki. Ali pa mandlji obliti s čokolado so mi tudi njam (ja, vem da ni čokolada

- - - - - - -
Česa se veseliš v naslednjem tednu in kaj je tisto, kar te čaka, pa bi ti bilo ljubše, če te ne bi?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Eh ta teden sem mela prvi pregled pri zobarju s tamalo. nisem pričakovala drame, ampak se mi pa tudi fuuuul ni dalo it.
veselila sem se gledališča do zadnjega dneva, ko se mi potem tudi ni dalo it
. ampak sem vesela da sva šla, sva se nasmejala 
slike otrok z emojiji preko obraza na netu - ja/ne?
veselila sem se gledališča do zadnjega dneva, ko se mi potem tudi ni dalo it

slike otrok z emojiji preko obraza na netu - ja/ne?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Meni je vseeno, kaj delajo drugi, v smislu, da bi pametovala o drugih. Ce pa ze, mi je od kaksnih znancev vsec videti slike, iz firbca, ne pa da pokrijejo obraz, da ne vidim nic. Jaz sama ne bi dajala za svoje slike nic cez obraz.
Prejsnji vikend sem se veselila:
- da bom lahko v pon. doma.
- Veselila sem se nakupa novih cevljiv za tamalega in obiska showrooma,
- pa malo sem se veselila obiska pregleda za 18m in da bom kaksen dan malo manj casa v sluzbi ali pa tudi kar tako, tudi ce gremo pop., ker mi je zanimivo it, samo zdaj, ko imamo drugega zdravnika, ki ga ne osebno poznamo, nam ne da tako hitro datuma kot prej, tako, da sem se samo prijavila in dobila termin cez 3 tedne, ta teden.
Nic neg, nisem inela ta teden.
Ponavljam
Prejsnji vikend sem se veselila:
- da bom lahko v pon. doma.
- Veselila sem se nakupa novih cevljiv za tamalega in obiska showrooma,
- pa malo sem se veselila obiska pregleda za 18m in da bom kaksen dan malo manj casa v sluzbi ali pa tudi kar tako, tudi ce gremo pop., ker mi je zanimivo it, samo zdaj, ko imamo drugega zdravnika, ki ga ne osebno poznamo, nam ne da tako hitro datuma kot prej, tako, da sem se samo prijavila in dobila termin cez 3 tedne, ta teden.
Nic neg, nisem inela ta teden.
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov