Vprašaj me... #48
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
v-e-s-n-a napisal/-a:Včeraj popoldan sem v Mercatorju kupila totalno super krofe. Njam!
Sem pa jih v zadnjem tednu jedla tudi iz Hoferja in Spara. Niso bili pol tako dobri. Da ne govorim, da je hčerka v šoli dobila star, postan krof. Sramota!
Nisem pa še nikoli delala sama krofov doma.mayaeb napisal/-a: Prerezana čebula čez noč pri vzglavniku otroka, da lažje diha, ko ima zamašen nosek.
A to dejansko pomaga? Koliko dni pa delaš, da so vidni rezultati?
Ker jaz sem eno noč to probala in potem nikoli več, ker je soba tko neznosno smrdela po čebuli![]()
- - - - -
Ponavljam
A res, jaz kar sem od ljudi slisala in sama poskusala pa ravno kontra! Merkator najslabsi, od din don al kako se ze, so najslabsi, sem sama kupila, ker smo na povorki meli avto lih zravn merkatorja parkiran in drugam nismo hodili. Ena sodelavka je tudi rekla, da so najslabsi ji od tam oz zanic. Za hofer so pa prijateljica in tudi tista ista sodelavka rekli, da so ful dobri.
Jaz sem pa bila vceraj v Leclerku in so mi tisti iz leklerka dosti boljsi od merkatorjevih, ostalih pa nisem jedla. Iz pumpe 5 minute edino, isto od din dob/ identicni kot merkatorjevi.
So mi pa cene top od moje mame, ko jih dela, so svezi in noter imajo naso domaco marelicno marmelado.
Ti kupljeni so vsi ze bili zamrznjeni in so odmrznjeni…
Je pa veliko dela z njimi( domacimi), je tezko spravit domaco marmelado noter.
Ja, cebula je pomagala pri mojem, ce je taka sveza in socna…potem smo imeli en cas neke bolj posusene doma, ki pa niso bile v redu, premalo hlapele…
—————————
Ne.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov