Vprašaj me... #48
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vedno se sproti pogovarjava, ne pustiva, da bi se zadeve kuhale. Sva pa različnih temperamentov-jaz sem malo bolj vzkipljiva, on bolj miren. Se mi zdi, da če bi tudi on bil kot sem jaz, da na dolgi rok ne bi šlo.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Prejsnje vprasanje - kar me razjezi v momentu, v nekem dnevu, se pogovorim samo z mamo in sem na vezi z njo, kar se midva skregava, vse razen o spolnosti. Nad otrokom jamram.
Anpak moja mama jamra nad otrokom in se jezi se bolj od mene, ko smo na obisku pri njej. Ceprav tako govori, da nad mano se nikoli ni rabila nic jezit, ko sem bila majhna, ker sem bila tako pridna skos.
Prijateljicam ne razlagam o prepirih. Ce ze, recem, da sva se ‘ na poti do sem nekaj kregala’ oz ze zadnja leta nisem nic kaj detajlno razlagala o stvareh v zvezi, posebej zdaj o njem ne.
O otroku govorim normalno.
————————-
Oba sva vzkipljiva. On se bolj od mene. Oz on bi uporabil besedo, da sem jaz ‘ impulzivna’
Ponavljam
Anpak moja mama jamra nad otrokom in se jezi se bolj od mene, ko smo na obisku pri njej. Ceprav tako govori, da nad mano se nikoli ni rabila nic jezit, ko sem bila majhna, ker sem bila tako pridna skos.
Prijateljicam ne razlagam o prepirih. Ce ze, recem, da sva se ‘ na poti do sem nekaj kregala’ oz ze zadnja leta nisem nic kaj detajlno razlagala o stvareh v zvezi, posebej zdaj o njem ne.
O otroku govorim normalno.
————————-
Oba sva vzkipljiva. On se bolj od mene. Oz on bi uporabil besedo, da sem jaz ‘ impulzivna’
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
copy paste od Emanuele
lahko bi res do besede isto napisala
ponavljam!

lahko bi res do besede isto napisala

ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Z bivsim sva bila kot dan in noc - on izredno hitre jeze, obcutljiv in vzkipljiv, jaz pa v teh situacijah plaha in stvari drzala v sebi. Obupna kombinacija na dolgi rok. Grozno nezdravo, ne priporocam nikomur. Se ni izslo - in dobro, da se ni.
Z zdajsnjim sva pa prakticno ista karakterja, sva nekako samo oba potrebovala okolje, ki bi obema ustrezalo. Oba sva pred tem bila s partnerjema, ki sva jih sicer imela zelo rada.. Ampak za srecno zivljenje si je treba priznat, da to (ljubezen, brez kompatibilnosti) enostavno ni dovolj. Oba sva v teh zvezah ostala predolgo. No - kljub temu je pozitivna stran tega, da se res naucis kaj ti v zvezi pase in kaj ne. Tako da se z zdajsnjim partnerjem dejansko nisva se niti enkrat skregala. Kar mi je se vedno skoraj nenavadno glede na to, koliko se je hotel bivsi kregati. Jaz sploh nisem tak tip cloveka. In mi je grozno odleglo, da sem nasla nekonfliktno osebo, ki mi lezi.
Pogovoriva se o vsem, nekako sva se o miljon resnih stvareh pogovarjala že v fazah spoznavanja. Tako da kasneje nikoli ni prišlo do trenj. Saj, življenje je še dolgo - kdo ve, kaj vse prinese. Tole je tudi relativno sveze. Ampak za zdaj sem zelo hepi.
Na kak nacin si najraje izkazujeta neznost in ljubezen?
Z zdajsnjim sva pa prakticno ista karakterja, sva nekako samo oba potrebovala okolje, ki bi obema ustrezalo. Oba sva pred tem bila s partnerjema, ki sva jih sicer imela zelo rada.. Ampak za srecno zivljenje si je treba priznat, da to (ljubezen, brez kompatibilnosti) enostavno ni dovolj. Oba sva v teh zvezah ostala predolgo. No - kljub temu je pozitivna stran tega, da se res naucis kaj ti v zvezi pase in kaj ne. Tako da se z zdajsnjim partnerjem dejansko nisva se niti enkrat skregala. Kar mi je se vedno skoraj nenavadno glede na to, koliko se je hotel bivsi kregati. Jaz sploh nisem tak tip cloveka. In mi je grozno odleglo, da sem nasla nekonfliktno osebo, ki mi lezi.
Pogovoriva se o vsem, nekako sva se o miljon resnih stvareh pogovarjala že v fazah spoznavanja. Tako da kasneje nikoli ni prišlo do trenj. Saj, življenje je še dolgo - kdo ve, kaj vse prinese. Tole je tudi relativno sveze. Ampak za zdaj sem zelo hepi.

Na kak nacin si najraje izkazujeta neznost in ljubezen?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
A noben ne bo odgovoru?
Poleg očitnega, padejo občasni objemi in poljubi pri prihodu domov iz službe.
Noben od naju ni take vrste, da bi se za roke držala, objemala ko gremo v mesto ali poljubljala v javnosti. Nikoli nisva tega počela, tudi ko sva bila “mulca”
- - - - -
Si že kdaj prebolel gripo ali angino?

Poleg očitnega, padejo občasni objemi in poljubi pri prihodu domov iz službe.
Noben od naju ni take vrste, da bi se za roke držala, objemala ko gremo v mesto ali poljubljala v javnosti. Nikoli nisva tega počela, tudi ko sva bila “mulca”

- - - - -
Si že kdaj prebolel gripo ali angino?
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Oboje, večkrat. Daleč "najboljša" je bila angina sredi avgusta, lol.
----
Znaš spečt potico?
----
Znaš spečt potico?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Vipavska dolina, Ljubljana, Gorenjska - zaradi spominov in druzbe, slednje zaradi naravnih lepot.
Predjamski grad.
Ponavljam
Predjamski grad.

Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Če govorimo mikro mikro lokaciji je moj najljubši prostor v Sloveniji travnik kjer sva se poročila
Drugače pa se vedno razveselim ko gremo v Vipavsko dolino in vsakič ko zagledam Boč. Verjetno malo nekonvencionalna izbira, ampak srce hoče kar pač srce hoče
ponavljam!

Drugače pa se vedno razveselim ko gremo v Vipavsko dolino in vsakič ko zagledam Boč. Verjetno malo nekonvencionalna izbira, ampak srce hoče kar pač srce hoče

ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zgornje vprasanje od sasrijarvi…
Jaz sem tudi imela pojav, da se je ful grdo kregal tisti, s katerim sva malo potovala skupaj, bolj kot ta moj zdaj in sva se stistim bolj kregala, kot se zdaj….
Pa tudi druge stvari mi niso bile lih toliko vsec ocitno pri njem, ni bilo to edino…
Jaz mislim, da je ena vecjih stvari glede izrazanja ljubezni, da sem poskrbela, da je bilo vse gospodinjstvo in skrb/ nega otroka na meni in si je on lahko odpocil, ko je domov prisel, na zacetku po rojstvu se je tudi se nekaj ucil, sem mu pustila, da je to delal in jaz ostalo prevzela…
Tudi verbalno, ga sprasujem kako se pocuti, kaj razmislja, kako je imel dan/ sluzbo… preverjam, ce je custveno/ psihicno ok/ zadovoljen, ko ne da nic od sebe, ali ne vem, kako je…
Tako, iz mojega vidika.
Primorska, od obale do posocja + Ljubljana center
Ponavljam + kje- na kateri lokaciji/ kraju si spoznala svojega?
Jaz sem tudi imela pojav, da se je ful grdo kregal tisti, s katerim sva malo potovala skupaj, bolj kot ta moj zdaj in sva se stistim bolj kregala, kot se zdaj….
Pa tudi druge stvari mi niso bile lih toliko vsec ocitno pri njem, ni bilo to edino…
Jaz mislim, da je ena vecjih stvari glede izrazanja ljubezni, da sem poskrbela, da je bilo vse gospodinjstvo in skrb/ nega otroka na meni in si je on lahko odpocil, ko je domov prisel, na zacetku po rojstvu se je tudi se nekaj ucil, sem mu pustila, da je to delal in jaz ostalo prevzela…
Tudi verbalno, ga sprasujem kako se pocuti, kaj razmislja, kako je imel dan/ sluzbo… preverjam, ce je custveno/ psihicno ok/ zadovoljen, ko ne da nic od sebe, ali ne vem, kako je…
Tako, iz mojega vidika.
Primorska, od obale do posocja + Ljubljana center
Ponavljam + kje- na kateri lokaciji/ kraju si spoznala svojega?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ja, tudi okoli Soče... prelepa narava.
In grad Krumperk mi je že od nekdaj pri srcu, tam okoli sem večkrat bila že kot najstnica, zmenki s fanti, kasneje vozičkanje. Zdaj tudi blizu živim.
Spoznala sem ga na delovnem mestu. Ni bil pa sodelavec.
Kaj je bil tisti ključen/odločilen trenutek v pretekli zvezi, ko si si rekel-a, da je to pa res to - konec. ?
In grad Krumperk mi je že od nekdaj pri srcu, tam okoli sem večkrat bila že kot najstnica, zmenki s fanti, kasneje vozičkanje. Zdaj tudi blizu živim.
Spoznala sem ga na delovnem mestu. Ni bil pa sodelavec.
Kaj je bil tisti ključen/odločilen trenutek v pretekli zvezi, ko si si rekel-a, da je to pa res to - konec. ?
-
Ko je kričanje z njegove strani končno prešlo na žaljivke. In ko je naslendje jutro vseeno pričakoval, da se mu prva opravičim jaz. Takrat mi je končo kapnilo, s kakšnim človekom sem imela cel čas opravka - in da se ne bo dobro končalo, če ne poberem stvari in grem.
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov