Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2306 prispevkov
• Stran 3 od 154
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 154
Naslednja
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, na področju bi zagotovo ostala. Mi sicer moja izobrazba in sedaj delovne izkušnje odpirajo zelo raznolika vrata, a nekako se vidim tu kjer sem. Bi morda pa kdaj v prihodnosti probala kako bolj middle management pozicijo, če bi imela šanso, saj se mi zdi da imam določene skille za to.
Imaš rada kake treninge, delavnice mehkih veščin (pa naj bodo službene ali privat)?
Imaš rada kake treninge, delavnice mehkih veščin (pa naj bodo službene ali privat)?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ja, seveda. Sploh ker načeloma nisem bila nikoli ljubiteljica timskega dela, malokrat sem naletela na sodelujoče, ki so dejansko sodelovali. Tu mi manjka strpnosti. Ampak ok, zdaj delam sama s strankami ali s še največ eno osebo in mi ni problem. Vseeno pa ja, imam rada take zadeve.
Ponavljam.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Načeloma ne.
Na zadnje je bila tema o državi blizu Slo , kaj takega bi mogoče še šlo.
Zdaj sem se spomnila, da bivši je sicer precejšen zapeckar, ampak je razmišljal o krajši preselitvi/zaposlitvi v Kanadi.
Ponavljam
Na zadnje je bila tema o državi blizu Slo , kaj takega bi mogoče še šlo.
Zdaj sem se spomnila, da bivši je sicer precejšen zapeckar, ampak je razmišljal o krajši preselitvi/zaposlitvi v Kanadi.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ja, sem se na nek nacin ze enkrat Ne ravno na drug konec sveta, ampak Irska spet ni bila tako blizu.
Drugace pa odvisno kam, ampak ja, naceloma sem vedno odprta za to.
Ponavljam
Drugace pa odvisno kam, ampak ja, naceloma sem vedno odprta za to.
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Drugje po svetu bi živel ko bom starejši, ko bom upokojen bom šel živet v kako boom državo, kjer je ceneje in je veliko mladih. Trenutno bi bila to kakšna Krigizija, Gruzija, Indija.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Predvsem gledam finančne markete, ker če jim ne uspe tole s printanjem denarja, in uide inflacija iz rok centralnih bank, bomo še drugič v življenju imeli hudo finančno krizo.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Prav spremljam ne nič, če pa že pa okoljski problemi, segrevanje ozračja, onesnaženje in podobno, topljenje ledu.., odpadki, plastika..
(Bil Gates pravi, da bo to večja kriza od covida )
Privoscila v denarnem smislu? Po moje kak parfum, se iz Millerja, decembra.
Če govorimo o malenkostih, pa red Bull Light za po poti domov danes. Ful jih imam rada.
Zdej imam tud nagledanega enega s hart ceno. Ne bi dala toliko denarja ne za sončna očala, ne za torcico, ne za kos obleke, čevlje, za nisni parfum očitno ja. pa se ni manjše količine od 100ml.
Če bi prej vedela za te parfume, ne bi sploh nobenih iz Millerja kupovala nikoli.
Ajde Guerlain so mi še edini najbližji nisnim po neki kakovosti, tipu vonja, tako da mojega Guerlain se bi.
Ponavljam + so se tvoji sorodniki že cepili, imeli kakšne težave, s katerim so se cepili?
(Bil Gates pravi, da bo to večja kriza od covida )
Privoscila v denarnem smislu? Po moje kak parfum, se iz Millerja, decembra.
Če govorimo o malenkostih, pa red Bull Light za po poti domov danes. Ful jih imam rada.
Zdej imam tud nagledanega enega s hart ceno. Ne bi dala toliko denarja ne za sončna očala, ne za torcico, ne za kos obleke, čevlje, za nisni parfum očitno ja. pa se ni manjše količine od 100ml.
Če bi prej vedela za te parfume, ne bi sploh nobenih iz Millerja kupovala nikoli.
Ajde Guerlain so mi še edini najbližji nisnim po neki kakovosti, tipu vonja, tako da mojega Guerlain se bi.
Ponavljam + so se tvoji sorodniki že cepili, imeli kakšne težave, s katerim so se cepili?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Za dušo? Že dolgo nič. V kratkem bo pa padla ena boljša kozmetika za čiščenje kože in Samsonite kozmetična torbica.
Cepljenje proti covid?
Vse ki jih poznam so bili cepljeni z Pfizerjem. Stranski učinki? Boli mesto vboda in pri starih starših malo vrtoglavice drug dan.
Enega poznam z Moderno, nič. Oče z Astro, nič.
- - - -
Če si že prebolel covid, se boš kljub temu cepil?
Cepljenje proti covid?
Vse ki jih poznam so bili cepljeni z Pfizerjem. Stranski učinki? Boli mesto vboda in pri starih starših malo vrtoglavice drug dan.
Enega poznam z Moderno, nič. Oče z Astro, nič.
- - - -
Če si že prebolel covid, se boš kljub temu cepil?
Prvi neprebran prispevek • 2306 prispevkov
• Stran 3 od 154
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 154
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov