Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 22. Okt. 2024 9:09

mah, kaj pa vem. mi je blo fino ko sem bila majhna/mlajša ampak mi je tudi zdaj fajn. pač vsako obdobje ima svoje pluse in minuse.

seveda pa kak dan neizmerno pogrešam brezdelje in neumnosti srednje šole :)

si imel/a kot otrok kakega vzornika? ali pa si koga iz sveta znanih še posebej občudoval/a?
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 22. Okt. 2024 13:38

Sarissima napisal/-a:pa podobno kot vse ostale... glavino nakupov odkar imamo otroka opravimo kar prek spleta. večinoma naročam iz about you zase, moj iz next, za otroke pa imamo itak vsega preveč, če že kupim za posebne priložnosti iz h&m, v mani ko imajo -80% na vse ali sinsay.

zabavna zgodba glede kupovanja za partnerja - nedolgo nazaj sva zasledila da bo imel lidl akcijo na spodnje perilo - ker ima moj vse spodnje perilo v katastrofalnem stanju, sem se javila da grem zjutraj na dan akcije v lidl. long story short - penzionisti so se prerivali pred policami do take mere, da nisem mogla zraven, sem po par minutah vljudnega čakanja ob strani (kjer so me vseeno celo prebutali z vozički) opazila da že cca 1h po odprtju itak ni več številk za mojega. obupam in grem k drugim policam, kjer sta bila med bormašinami odvržena 2 paketa kanotjer v pravi številki :lach: . očitno je nekdo zgrešil številko/barvo in se mu ni dalo nazaj nosit na polico :lach: .
I would do anything for love but I won't go to Lidl when it's underwear week :lach: :lach:

ponavljam!

prav nasmejala sem se. ja, bognedaj it v Lidl, ko imajo karkoli od kakih bolj uporabnih cunj. Mene so tudi enkrat poteptali poblazneli upokojenci, ko sem želela kupit neko trenirko. človek misli, da so krhki, ampak ko pride pošiljka ugodnih bombažnih oblačil v Lidl, pa vidiš, da je v njih še veliko boja :ja:

hmmm, ne spomnim se, da bi ravno neke vzornike imela. Se pa spomnim, da sem bila "zaljubljena" v Orlanda Blooma, ko je LOTR prišel ven in da sem mu pisala za avtogram na en naslov, ki sem ga našla na spletu, ampak sem pozabila svoj naslov notri zapisat, tako da nisem nič nazaj dobila, ker drugače sem prepričana, da bi. :D

Ponavljam!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Okt. 2024 18:23

Sem bila fan Brada Pitta :D :lach:
(7 let v Tibetu… ah ja :oops: :razz: ;D)

- - - - - -

Koliko si bil/a stara, ko si prvič doma pripravila kosilo namesto staršev?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 29. Okt. 2024 15:06

uf nimam pojma, v hiši mojih staršev za šporgertom še vedno kraljuje nona :D .
tako da ko grem tja je ponavadi vse že kuhano in pripravljeno :)

kdo pri vas doma največ kuha?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 29. Okt. 2024 21:16

Jaz

Mož kuha kdaj čez vikend ali če se (redko) zgodi, da je prost čez teden.

- - - - -

Trenutno najljubši komad, ki ga slišiš po radiu?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 05. Nov. 2024 8:58

joj, praktično nikoli ne poslušam radia. zadnji komad ki mi je bil všeč in sem prav preverila čigav je, je bil od maneskin i wanna be your slave. je pa to verjetno vsaj že pol leta nazaj :) .
imam pa fuuuul lepe spomine na roadtrip po Siciliji izpred sto let ko se je na radiu vrtel 25x na dan l'esercito del selfie, in smo znali že tretji dan na pamet cel komad in se drli z odprtimi okni :D .

kaj poslušaš v avtu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Nov. 2024 9:56

Radio :D
Bob ali pa Rock.

- - - -

Volitve v ZDA. Trump ali Harris?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 05. Nov. 2024 10:03

Trump.
Na zalost sta menda oba politika bolj naklonjena judom, tako, da bi kaj potegnila za palestino ali konec vojne menda ni za pricakovati.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Nov. 2024 18:08

Trump. je poslovnež in bolj naklonjen temu, da nekaj deluje, kot mora. tip ni začel nobenih vojn, dobil se je s putinom, s kimom, kar se mene tiče je to osnova za rešitev problemov. ali pa da se vsaj ne povzroča novih.
medtem ko druga stran povzroča konflikte in najhujše možno sranje, zakamuflira se pa z ideološkim bullshitom in politično korektnostjo. in vedno več ljudi je sitih tega, zato ima desnica povsod vedno več moči. zdraharjev, ki se med sabo provocirajo in pobijajo, pa ne bi smeli podpirat, ne enih ne drugih - vsi imajo dovolj masla na glavi. edini nedolžni so civilisti, ki si želijo samo miru.

bi pa imel Trump z malenkost manj primitivnosti, nastopaštva, provociranja zmago že zdavnaj v žepu.

ponavljam
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Nov. 2024 21:17

Mislim, da bo (žal) zmagal Trump.

- - - - - -

Najlepša pravljica, ki so ti jo brali starši v otroštvu?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 06. Nov. 2024 11:51

Niso mi brali pravljic.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Nov. 2024 12:36

Ne spomnim se, da bi mi brali. So mi pa dali kaseto v radio za zavecer, vem samo, da sem znala volk in sedem kozlickovna pamet, ker sem tolikokrat poslusala in Da babica pripoveduje kasete bolj nisem marala, ker so bile depresivne pravljice, tisto o deseti hceri, ko je mama ne prepozna ko se vrne domov in jo napodi proc od doma, kasneje se pa spomni, da je bilo to njena hci in od zalosti umre oz kar pade na tla, sem vedno naprej previla, ker mi je bila prezalostna za poslusat… to se najbolj spomnim od pravljic…

Ponavljam
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 06. Nov. 2024 13:01

vem da so mi starši veliko brali (verjetno sem se zato tudi sama naučila zelo zgodaj brati). žal se ne spomnim kaj so mi brali, vem pa da sem jaz brala mojemu mlajšemu bratu knjigo jakec in fižolovo steblo na repeat :lach: . oboževal je to zgodbo in jo je lahko poslušal tudi 30x na dan :lach: .

kateri svoj hobi bi/boš predala svojim (potencialnim) otrokom?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 06. Nov. 2024 13:52

Tudi jaz se spomnim, da sem prakticno prva znala brat v svoji slupini v vrtcu oz. ….da sva v 5./6 razredov v vrtcu brala samo jaz in se en fant iz cele skupine v 6/6 razreda tudi samo midva, ostali so komaj v soli znali brat.

Nimam zelje ali plana nicesar mu predajati naprej od svojih hobijev oz saj nimam zdaj nekih posebnih hobijev.

Bi pa bilo fajn, ce bi znal kaj delat na vrtu, kar se jaz ne znam, ker vrt imamo pri starsih, ce se bo kdo se z njim ukvarjal.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 06. Nov. 2024 15:52

slovenc79 napisal/-a:bi pa imel Trump z malenkost manj primitivnosti, nastopaštva, provociranja zmago že zdavnaj v žepu.

pa z malenkost manj posilstev, hujskaštva, kriminalne zgodovine, rasizma, prijateljevanja s pedofili, nadlegovanja mladoletnic, itd itd itd :ja: zmagal pa je vseeno, hura.

Ne želim si otrok - če pa si slučajno premislim, bo otrok sigurno imel super glasbeni okus :D pa tudi risali bi najbrž veliko, kot sem sama v otroštvu. Pa 90% dialoga iz Friends-ov bi znal citirati :lol:

Naj predmet s sentimentalno vrednostjo?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov