Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bajkerski motor imel prejšnji fant. Na drugem mestu avto in muzika, radio, ki jo lahko poslušaš zraven.
Najmanj - ljubljanske trole, bolj čakanje nanje, hoja od njih do doma, počasnost..... sem se v študentskih letih prevozila z njimi za dozo dveh živjenj. No sej šalo na stran, nikoli ne veš kaj te v življenju doleti, upam, da ne bom kdaj prisiljena biti kje z otroki sama brez avta in ravno teh trol uporabljat.
Ko sem bila majhna, otrok, sem pa si želela, da bi kot odrasla posedovala nek veči čoln, gliserja, manjšo ladjo/ plovilo. In tudi na našem čolnu se vozit mi je bilo nekaj najljubšega.
Ponavljam
Najmanj - ljubljanske trole, bolj čakanje nanje, hoja od njih do doma, počasnost..... sem se v študentskih letih prevozila z njimi za dozo dveh živjenj. No sej šalo na stran, nikoli ne veš kaj te v življenju doleti, upam, da ne bom kdaj prisiljena biti kje z otroki sama brez avta in ravno teh trol uporabljat.
Ko sem bila majhna, otrok, sem pa si želela, da bi kot odrasla posedovala nek veči čoln, gliserja, manjšo ladjo/ plovilo. In tudi na našem čolnu se vozit mi je bilo nekaj najljubšega.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Najraje - z letalom
Najmanj - z letalom
Varcujes za kaj? Na kaksen nacin?
Najmanj - z letalom
Varcujes za kaj? Na kaksen nacin?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Na morju ali kje v zaledju primorske, istre. Ce ne, pa kjerkoli, kjer je mir. Ampak bi najprej sploh bajto za zivet mela, vikenda niti ne rabim, ker kdo bo hodil cele proste dni v eno in isto bajto rihtat stvari, ki so mi se doma odvec
Bi imela raje vikend ali avtodom (vem, da ni cenovno primerljivo)?
Bi imela raje vikend ali avtodom (vem, da ni cenovno primerljivo)?
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Izbrala sem vikend. Avtodom nam še kakšnih 5let zaradi starosti otrok ne bi prav prišel in tudi potem vprašanje, ni vsak vikend čas za potovanja. Raje 2x letno daljši najem kot nakup.
Vikend nam trenutno nudi dovolj prostora za druženje in mir, ki ga v stanovanju ni. Je nekaj dela ampak glava ob tem počiva
Ponavljam.
Vikend nam trenutno nudi dovolj prostora za druženje in mir, ki ga v stanovanju ni. Je nekaj dela ampak glava ob tem počiva
Ponavljam.
-
hayley - Cosmopsiho
Raje avtodom. Ma ne vem, ce bi bil mojemu partnerju vsec avtodom, imam skorajda filing, da je raje bolj na komot.
Prijateljica je inela avtodom, ma mislim, da so ga zdaj prodali, smo sle enkrat skupaj po balkanu, ko smo bile 24.
Moj sicer, ko bomo kaj prodajali, bomo menda taprvo vikend, ker moj ni tak ljubitelj HR, gre raje kam okoli.
Ponavljam tisto vprasanje, kje bi imela najraje vikend. Pa lahko se to zdajsnje zraven.
Prijateljica je inela avtodom, ma mislim, da so ga zdaj prodali, smo sle enkrat skupaj po balkanu, ko smo bile 24.
Moj sicer, ko bomo kaj prodajali, bomo menda taprvo vikend, ker moj ni tak ljubitelj HR, gre raje kam okoli.
Ponavljam tisto vprasanje, kje bi imela najraje vikend. Pa lahko se to zdajsnje zraven.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Vikend ali avtodom? Verjetno avtodom, ker predvidevam, da bi vsaj na nekaj let želela spremembo destinacije dopusta.
Pa še vikend izlete lahko delaš na različne kraje.
Vikend bi pa si verjetno omislila na kakšnem otoku v Dalmaciji. Lošinj, Hvar ali Brač, mi padejo na pamet
- - - - - -
S 5 besedami se opiši, kakšna si bila kot otrok karakterno?
Pa še vikend izlete lahko delaš na različne kraje.
Vikend bi pa si verjetno omislila na kakšnem otoku v Dalmaciji. Lošinj, Hvar ali Brač, mi padejo na pamet
- - - - - -
S 5 besedami se opiši, kakšna si bila kot otrok karakterno?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Igriva, nasmejana in ''goofy'' - zadnjic sem sla po dolgem casu skozi stare albume in na cisto vsaki fotki sem nasmejana od usesa do usesa ali pa delam grimase. kasneje je slo dosti stvari v k**, tako da sem postala vedno bolj mirna in prezivela veliko casa sama.
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma, do enega recimo 10 leta imam tako malo spominov da ne bi znala oceniti kake sorte otrok sem bla.
Spomnim se da nisem bila neki ful družabna (ker imam spomine kako na večjih praznovanjih sedim za mizo pri odraslih in me prepričujejo naj se grem igrat z otroci), pomoje sem bila tudi ful mirna, rada sem brala.
ponavljam + koliko se spomniš svojega otroštva?
Spomnim se da nisem bila neki ful družabna (ker imam spomine kako na večjih praznovanjih sedim za mizo pri odraslih in me prepričujejo naj se grem igrat z otroci), pomoje sem bila tudi ful mirna, rada sem brala.
ponavljam + koliko se spomniš svojega otroštva?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Tiha, introvetiranna, mirna, napor mi je bil, ko smo mogli it kam na obisk(k odraslim), sovražila sem trgovine z oblekami, kjer sem ogla čakat mojo mamo - konkretno Smart v Italiji/Stari gorici. In lahko sem se igrala ali z mačkami ali z legokockami sama cel dan.
Spomnim se veliko, prredvsem morja in vrtec. Vrtec - jasli se ne- ostale skupine od 2 let naprej - 5 vrtčevskih skupin, se vse spomnim, prostorsko sliko vrtca imam vglavi in kje se je vsaka skupina nahajala.. Morja se spomnim od 3 leta naprej - Dugi otok,da je bila plaža z ježki, gospoda, ki mu je bilo ime Igor, kamor smo šli najemat apartma. Prva 3 morje se ne o- sem bila 0(3 al 4 mesece),1,in 2 leti - smo bili na bližnjih otrokih, imam vase na posnetkih, ker so me snemali. Iz svoje glave, ko smo hodili na Dugi otok se pa spomnim od 3 let naprej...Od 4 let naprej smo hodili na drugo destinacijo na Dugem otoku kot pri mojih 3h. In se dobro spomnim destinacije, kjer smo bili samo 1x, pri mojih 3h.
Spomnim se ko sem bila v vrtcu v peskovniku npr in mi je nekdo reku koliko let imam in sem mu s prsti pokazala 4 in povedala zraven...
Ponavljam
Spomnim se veliko, prredvsem morja in vrtec. Vrtec - jasli se ne- ostale skupine od 2 let naprej - 5 vrtčevskih skupin, se vse spomnim, prostorsko sliko vrtca imam vglavi in kje se je vsaka skupina nahajala.. Morja se spomnim od 3 leta naprej - Dugi otok,da je bila plaža z ježki, gospoda, ki mu je bilo ime Igor, kamor smo šli najemat apartma. Prva 3 morje se ne o- sem bila 0(3 al 4 mesece),1,in 2 leti - smo bili na bližnjih otrokih, imam vase na posnetkih, ker so me snemali. Iz svoje glave, ko smo hodili na Dugi otok se pa spomnim od 3 let naprej...Od 4 let naprej smo hodili na drugo destinacijo na Dugem otoku kot pri mojih 3h. In se dobro spomnim destinacije, kjer smo bili samo 1x, pri mojih 3h.
Spomnim se ko sem bila v vrtcu v peskovniku npr in mi je nekdo reku koliko let imam in sem mu s prsti pokazala 4 in povedala zraven...
Ponavljam
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Mirna, ubogljiva, redkobesedna, nisem si znala sama hitro najt družbe, rada sem se igrala z Lego kockami ali Barbie
Otroštva se nekaj spomnim po odsekih, nekje do 4. razreda. Potem pa kasneje zelo veliko.
Imam nekaj kratkih spominov iz življenja v tujini, vrtca tam, vrtca tukaj… še sedaj se spomnim imena in izgleda punčke, ki mi v vrtcu ni bila preveč všeč.
- - - - - -
Si v OŠ veliko hodila na šolska tekmovanja in prejemala priznanja?
Otroštva se nekaj spomnim po odsekih, nekje do 4. razreda. Potem pa kasneje zelo veliko.
Imam nekaj kratkih spominov iz življenja v tujini, vrtca tam, vrtca tukaj… še sedaj se spomnim imena in izgleda punčke, ki mi v vrtcu ni bila preveč všeč.
- - - - - -
Si v OŠ veliko hodila na šolska tekmovanja in prejemala priznanja?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov