Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Feb. 2024 13:31

Tako od dopustov s prijateljicami, mi je bil všeč en roadtrip z avtodomom po Bosni, ko sem imela še 24.
Sicer do konca 20ih nisem potovala, z bivšim nikamor, samo do vikenda na Hrvaškem.
Z enim mojim prejšnjim fantom/ sopotnikom sta mi bila zelo všeč oba izleta/ dopusta kamor sva šla, ker pred tem pač niti nikamor nisem hodila. 1x sva šla v Romunijo, spala 1x pri naključni osebi, ki sva jo spoznala sredi mesta v Bukarešti, malo po hotelih, 1x najela en šotor v nekem takem hipijevskem kampu ob Črnem morju..

Drugi najin izlet je bil Zanzibar in Tanzanija in mi je bilo tudi ful zanimivo, ker sem bila 1. na drugi celini, čeprav tam domačini so ful utrujajoči, ker ti na vsakem koraku poskušajo nekaj prodati in nimaš miru, Tanzanija in Zanzibar so pač turistični, na območjih, kjer sva midva bila.. ampak ful dobra izkušnja.. Meni so ful zanimive tudi živali, tako da mi je bil tudi safari top izkušnja, čeprav, ko sva bila na safariju, sem bila še zastrupljena s hrano in ne čist zdrava. :D

Z mojim zdajšnjim sva imela plan it po Rusiji, dokler nisem zanosila, pol nisva več mogla.

Zgolj za kopanje in plavanje v morju, mi je pa najljubša Dalmacija od krajev kjer sem do zdaj bila, ma tudi Istra mi je boljša od vseh drugih držav.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 12. Feb. 2024 15:06

14dni roadtrip po Islandiji. Definitivno najlepši dopust kar sem jih imela. Dobro družba, narava :hearts:
Nekaj kar bi nekoč ponovila.

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 13. Feb. 2024 13:56

Res težko izbrat, veliko fajnih, lepih se je nabralo.

Tatarstan, zaradi par sorodnikov, ki jih daleč najmanj vidim, ampak se najboljše razumemo, ujamemo. Mogoče ravno zato, ker se tako malo vidimo. :D Pa Kazan je eno izmed mojih najljubših mest (subjektivno gledano).
Črna gora me je navdušila, res lepa obmorska mesteca, prelepa narava... Je bil dopust in raziskovanje v dvoje, mi je marsikaj v spominu ostalo. :oops:
Ahh pa najin poletni dopust, malo pred katerim sem izvedela, da sem 1. noseča in sva vedela le midva.

Dopusti z malimi so itak svoja liga, tisto prvo morje, prvo to in ono itd. :)
Priznam pa da sem prav potovala (v pravem pomenu besede) raje "sama" oz. v dvoje.

Kaj je pa na wish listi? Na splošno rad/a potuješ? Tvoj primarni razlog, da potuješ?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 13. Feb. 2024 15:04

Na wish listi glede potovanj?

Rada bi izkusila Pariz v dvoje.
Pa Amsterdam me mika in potovanje po Švedski.

Še vedno naju čaka poročno potovanje, ki sva ga takrat prestavila na “ko bodo otroci večji” :D tako da, bova še glede tega tudi malo počakala.

- - - -

Tvoja najbolj izvirna pustna maska?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Feb. 2024 16:13

Zdaj rada ja, na zacetku 20ih in mogoce srednja so mi bili prioriteta faks delat in plesni treningi in sem tudi dajala denar raje recimo za kaksne tuje ucitelje, ki so prisli v slo za it na klase, kot kaksna potovanja.

V gimnaziji smo sli vsako leto v kaksne tuje vecje mesto v Evropi in mi je bilo zelo vsec, potem pa skoraj 10 let po tistem nisem nikjer bila., razen hrvaske.
Zdaj bi sla ze kam po Slo Bled ali Kranjska gora bi mi bilo kul, kam po hribih v Avstriji, od bolj oddaljenih pa v Oman in kaksno Mehiko...

Kar sem jaz bila... japonka ali batman so mi bile take od malo manj tipicnih.. ko sem bila otrok

Ponavljam o potovanjih, kam bi sla...sel
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 13. Feb. 2024 21:02

Kamorkoli kjer je sonce in toplo :D

Kaj si zjutraj najprej umiješ? Obraz ali zobe?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 13. Feb. 2024 23:37

Taprvo, ko pridem do casa zase, ko koncam vse s tamalim, grem pod tus, tako, da ne eno, ne drugo. Obraza si ne umivam oz. si ga pod tušem, tako da se skor ne zavedam, da si ga.

Ponavljam, + katere vsee pripomocke uporabljas pri pranju zob?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Feb. 2024 10:45

žveplenka napisal/-a:Kaj si zjutraj najprej umiješ? Obraz ali zobe?

Šalco za kafe :D

Zobe umivam bolj neki na hitro zjutraj, zvečer pa cela rutina z nitko, medzobnimi ščetkami, električna ščetka ali super soft ročna ščetka (odvisno kak dan imam) in občasno tudi ustna voda.

ponavljam+ ali imaš (po svojem mnenju) veliko plomb/zobnih težav za svojo starost?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 14. Feb. 2024 12:19

Sarissima napisal/-a:
žveplenka napisal/-a:Kaj si zjutraj najprej umiješ? Obraz ali zobe?

Šalco za kafe :D

ponavljam+ ali imaš (po svojem mnenju) veliko plomb/zobnih težav za svojo starost?

Hehehe, prav nasmejala si me :D :lol:

Drugače pa samo ščetkam zobe, včasih sem uporabljala ustno vodico, zdaj niti to več ne.

Nimam nobene plombe. Bravo jaz!

- - - -

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 14. Feb. 2024 20:10

Na srečo nimam (nikoli nisem imela) težav z zobmi. Upam, da čim dlje ostane tako.

Je partnerska terapija nekaj kar bi se kdaj potencialno udeležila skupaj s partnerjem? Bi bil on/a po tvojem mnenju odprt za to?
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 15. Feb. 2024 13:29

Zakaj pa ne, se že zdaj udeležujeva nečesa podobnega, sicer ni usmerjeno samo v najino partnerstvo tako da ni ravno partnerska terapija... v primeru da bi pa najina komunikacija in najin odnos se začel krhat, sem prepričana da bi bila oba pripravljena it na kakšno takšno terapijo usmerjeno samo v najin odnos.

Ponavljam...
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 15. Feb. 2024 14:23

Ja, sva oba zelo odprta za to. Sva tudi sla ze pred poroko, cisto preventivno, in razresila par vprasanj, ki so bila se odprta. Mi ni zal, se je izplacalo. :)

Kako se najraje razvajas, ko je dan za razvajanje?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 16. Feb. 2024 12:40

Ponavadi je to dan, ko si ga pred dopusti, pomembnejšimi dogodki ipd. vzamem zase, da grem k frizerju, kozmetičarki, uredit nohte…

Se takoj boljše počutim :D

- - - -

Kateri šport ti je zanimiv, pa ti je žal, da ga nisi treniral/a, se ga naučila?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Feb. 2024 12:49

Sem se veliko ukvarjala s sportom celo svoje zivljenje in ni nobenega takega, da bi mi bilo zal. Da bi sla poklicno v nek sport mi pa ni ali pretirano v kaksna tekmovanja. Najbolj vsec od vsega so mi bile razlicne zvrsti plesa, od malega, sem starsem tezila pri 5 letih naj me na plesne vpisejo, tudi balet sem recimo hotela od majhnega, pa me niso vpisali. Tako, da ce ze, mi je po eni strani zal, da nisem baleta od malega, samo je pa tudi toliko energije in casa potrebno dati vanj, da mi je skorajda ok ali ljubse, da sem se v osnovni bolj na solo osredotocala kot, da bi imela vsak teden veliko stevilo treningov.

Moji starsi so ze tako obolevali, naj v gimanziji pustim sport pri miru, da si bom unicila prihodnost s svojim sportom, naj se raje ucim..

Ponavljam
žveplenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 16. Feb. 2024 18:30

Plezanje... sicer je strah pred višino še vedno prisoten in tud prepozna še nisem da bi se ga lotila, tok da mogoče če bo čas se lotim. Mogoče mi je žal da nisem bolj pri plesu vztrajala ker sem bila dobra in sem imela tudi že dobre ponudbe da bi se lahko profesionalno naprej razvijala v njem ampak sem imela druge plane in mi ni žal da sem šla po drugi poti... Sem pa srečna da me starši pri takih stvareh niso nikoli ovirali, sem take vrste človek da opuščam zadeve ko mi ni več dovolj težko, tako je bilo z glasbo in športom, pa so me vseeno zmeraj podpirali za kar sem jim zelo hvaležna :hearts:

Kdaj ti zjutraj zvoni budilka?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov