Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 12. Sep. 2023 10:40

Uporabljam ja. Glede na to, da jih imam čisto preveč, jih menjujem. Moji trije najbolj pogosti: Jo Malone-Myrrh&tonka bean (točen), Jo Malone- Neroli Portofino (točen), Gucci-Memoire d'une odeour (or.). Zaradi sestre, ki se ukvarja s točenimi parfumi je razmerje točeni: original prišlo na 5:1, haha :lach:

Nekdo se v trgovini prerine pred tebe. Rečeš kaj?
The world is as you are.
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 12. Sep. 2023 10:53

Čist odvisno kakšne volje sem :mrgreen:

Mi pa gre na živce ko mam jaz dve stvari in hitim prot blagajni in se bo en uštulu pred mene s polnim vozičkom robe, ok če je to kak hofer ko prodajalke kr mečejo stvari še požrem ;D

Ponavljam + spustiš pred sebe ljudi ki imajo manj stvari od tebe v vozičku?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Sep. 2023 12:14

Ja, sicer nimam nikoli vozička, po manj stvari naenkrat večinoma kupim. Oz mogoče že konzumiram po večini take stvari, ki se jih ne kupuje na zalogo, ker se pokvarijo - sadje, zelenjava, jogurti, kruh ali pa pač ne hodim na take velike nakupe, nekaj pa dobim tudi od staršev, ko grem do njih, iz vrta ali kakšne salame(zdaj bolj na koncu nosenosti jih jem), pa še nimam velike familje, ali sem kupovala za enega, ali 2.

Bolj pogosto se dogaja, da drugi mene spustijo naprej.

Ponavljam + kateri šampon za lase uporabljaš?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 12. Sep. 2023 19:33

kopriva.

preferiraš toplo ali hladno svetlobo? (ali si eden od tistih ljudi ki imajo v istem prostoru žarnice z različnimi barvami svetlobe? :D )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 13. Sep. 2023 6:42

Glede tega kompliciram. V dnevni je lahko malo bolj topla ampak spet ne rumena. V kuhinji in jedilnici bolj na belo ampak ne tisto bela bela. Najtežje je izbrati žarnice in ko končno najdeš pravo, jo daš v luč in sama luč zaradi svoje oblike in barve spremeni barvo svetlobe omg, nočna mora.

Ponavljam, me zanima, če je še kdo občutljiv na to :lach:
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 13. Sep. 2023 7:19

Sem ja. Si pa tudi rada premišljujem. Pri čemer imam potuho, ker nam je možev sorodnik uredil svetila na daljince, kjer izbiram toplino svetlobe, tudi funkcijo nočne luči (pri uspavanju) imajo, kar je vsaj meni zakon.

Spiš v trdi temi ali mora vsaj nekaj svetiti?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 13. Sep. 2023 8:03

Ne, trda tema mora bit. Karkoli sveti, male lucke od elektronike, svetloba pod vrati iz druge sobe - NE!

Na cesti te nekdo, ki te ocitno pozna, ustavi in pozdravi, ti pa nimas pojma kdo je. Kaj naredis? Fejkas ali priznas, da ne ves, kdo je? :D
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 17. Sep. 2023 17:30

Uf, odvisno. Velikokrat so to bivše stranke/sodelavci mojih staršev - ponavadi se vljudno smehljam in generično odgovarjam (z name-droppanjem mojih staršev) dokler približno ne ugotovim kam nekdo spada. Na "pozdravi mamo/očeta" odgovorim da bom, ponavadi pokličem mamo ji povem da jo pozdravlja taka in taka gospa in je to to :D .
Če ocenim da je nekdo ki bi ga js mogla prepoznat (pa ga ne), se ponavadi opravicim da mam ful slab spomin za obraze (kar je res) in naj mi pove kako se kliče. Ime potem ponavadi hitro povežem s tem od kje nekoga poznam (včeraj taka situacija, ko sem srečala kolegico, ki je bila z nami na faksu 3mesece!!! 10 let nazaj! in ona se me je spomnila wtf. k sreči sem potem hitro ugotovila za koga gre, in pogovor steče :) ).

Si laže zapomniš imena ali obraze?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 17. Sep. 2023 18:15

Po pravici nic od tega. Ime vecinoma pozabim 3 sekunde po tem, ko mi ga povejo, obraz pa tudi bolj ali manj takoj, ko oseba izgine iz vidnega polja. Baje je slednje celo nek nevrolosko prepoznan pojav. Obraze si zapomnim predvsem po nekem izstopajocem detajlu (in ne kot obraz kot celota, kot obicajni mozgani delujejo), recimo tip ocal, frizura, debele obrvi. Ce se to spremeni, sem fucked. Enkrat se je moj cimer obril in sem 3 ure mislila, da je pac nekdo na obisku :lach: Grozna sem, skratka.

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Sep. 2023 19:08

Obraz, besede so tako ali drugace neko moje sibkejse podrocje.
Vcasih se mi edino doloceni ljudje zdijo podobni naprimer samo zaradi iste barve las, visine in sele ko jih parkrat vidim,jih razlocim in opazim, da so cisto razlicni vizualno kot na prvi pogled.

Ponavljam+katero cistilo/ tablete/gel uporabljas za pomivalnega?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 17. Sep. 2023 20:27

Za pomivalni stroj uporabljam Somat tablete.

- - - - -

Kaj je bilo najlepše kar se ti je zgodilo ta vikend?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 17. Sep. 2023 21:51

Da me je ples ornk sprostil :oops: ...pravim da sem padel v ekstazo, prvič al drugič letos (ali kar nasploh? :oops: )... čeprav do nobenega posebnega stanja ni pršlo... ampak vmes me je prešinilo, da bi pozabil na domače in lepe stvari, ki so mi jih pripravili, in bi kar plesal cel vikend... last minute prijava npr. Ampak če bi bila (prava) ekstaza bi naredil točno to in še kaj več :oops: :twisted: Ampak ne, saj nimam jajc, ker pač ne morem se primerjati s tistimi hiphoperji npr., ki kar salte delajo... u bistvu sm nula v plesu, tak da ne smem o nekih ekstazah sanjart preveč

Res je bil super vikend. Ponavljam.
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 18. Sep. 2023 17:00

Najina dva super izletka, en v petek na gorenjsko in en v soboto na štajersko in oba sta bila neplanirana! Obožujem spontane izlete in kako hudo da sva obakrat naletela še na zastoj koncert najinih ljubših skupin :hearts: na splošno je bil zelo lep vikend tudi delovna nedelja ki se ni najboljše končala v delovnem smislu :mrgreen:

Te boljša polovica kdaj preseneti s kakšno pozornostjo?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Sep. 2023 17:32

Ja bolj v obliki dejanj, zdaj v zadnjem da je on peljal moj avto na popravilo, potem da je zrihtal, d ga bo nekaj njegov stric popravljal... da nese kakšne stvari v eno 3. nadstropje namesto mene (čeprav iskreno sem jaz na svoj rok za rodit bolj fit za hodit po stopnicah od njega in za športat in vse.. :D ). Da je šel ta vikend zaradi mene na drugi konec slo, zaradi 30ke prijateljice in do mojih staršev...

Kar se daril tiče, je pa bolj še najbolj šlo par tisoč za otroka, sicer za take stvari, ki jih jaz sama niti ne bi prav potrebovala ali se odločila financirati (matične celice, najbolj obširni genetski testi kar so na trgu..), pa pralni stroj zdaj na zadnje.

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 20. Sep. 2023 11:01

On ni te vrste tip.
Me ne moti, da ni.

- - - -

Najslabši zmenek na katerem si bil/a?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani