Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Avg. 2023 18:21

nisem kupil nobenih zalog, razen običlajne nabave, tu kjer sem, ni take ogroženosti. za hoardanje raznoraznih stvari pa smo že ob koroni ugotovili, da je brezvezno. tudi na splošno ne delam nekih planov za take in drugačne apokalipse, mislim da so osnovni varnostni ukrepi dovolj, sploh preventivni - če bi ljudje to bolj upoštevali, namesto da paničarijo in po kratkem guglanju še drugim pametujejo, ko se nekaj zgodi, bi bilo škode precej manj. spet drugim stvarem se pa ne da izognit ne glede na kaj, tako da je brezveze sekiranje.

ponavljam :)
hej norci :)
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 05. Avg. 2023 22:03

- Prvo teden dni čez rok, drugega 13 dni pred rokom, tretjega 4 dni čez.

- Nobenih dodatnih zalog.

Groza sicer, bogi ljudje in živali. :nein:

Si se zaradi slabega vremena že kdaj predhodno vrnil/a z dopusta?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 05. Avg. 2023 22:38

Ne. Ker ni bilo tako slabega vremena.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 06. Avg. 2023 19:56

Na nek način ja, sem šel iz primorske pred vsem tem dežjem...drugače bi ostal še kak dan.

-----------------------------

Patološko te privlačijo kakšni ljudje/partnerji?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Avg. 2023 2:11

Kolikor se zavedam, me privlacijo taki,ki imajo razcisceno v glavi,nimajo problemov in ne nosijo meni problemov in vejo kaj zelijo. Ne vidim kaksnega posebnega kljuca,kaksni me privlacijo. Vem da kaksen s tindra,ki se mi je zdel cuden, ali pa prevec zgubljen, da ne ve,kaj bi sam s sabi,mi je turn off. Veliko ljudi bolj moje starosti ali mlajsih se mi zdi bolj takih,kot da ne vejo kaj bi prav sami s sabo. Pri moskih mi je bilo recimo zadnji cas privlacno,da iamjo nek cilj in/ ali da si zelijo druzine...
Bivsi je isto imel kot cilj resno zvezo in imet partnerko do konca zivljenja,ampak tezko recem,zakaj se ni odneslo,ali sem pac jaz prevec nekega excitmenta iskala in nisem bila dovolj odrasla ali pripravljena na zvezo ali imela bolj prioritete drugje, nisem bila toliko osredotocena na partnerjs in bodoco druzino, ze sam studij,karierno podrocje,hobiji sport je delovslo kot da so mi bili pred psrtnerjem in mi je bila ocitno zveza samoumevna in nisem nic vlagala vanjo, verjetno je se precej pripomogla neka moja razvajenost,da sem bila bolj navajena da se drugi okrog mene vrtijo in trudijo.. Pri zdajsnjem pa tudi mislim,da je kljucno, da si je od zacetka zelel resne zveze in tudi druzine, ceprav ni planiral tako hitro kot je na koncu ratalo..

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 08. Avg. 2023 13:56

Močni, samosvoji, avanturistični, umetniški karakterji... imam zelo malo prijateljev ki ne bi bili vsaj malo umetniško usmerjeni, partnerji pa vsi ki sem jih imela so bili umetniki takšni ali drugačni...imam sicer zelo specifičen okus za partnerje ampak v detajle ne bi hodila.

Imaš po stenah fotografije ali slike ?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Avg. 2023 17:54

Ne

Si že bil/a letos na dopustu in kje?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 08. Avg. 2023 19:19

oboje, zelo veliko predvsem fotk (od naše družine, kolegov, nekaj tudi na večjem formatu) nekaj pa tudi slik (klasičnih olje na platno, nekaj grafik, printov, nekaj uokvirnjnih original stripov).

bila, HR.

Ponavljam o slikah!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 08. Avg. 2023 19:30

V hodniku imamo fotografije, drugje slike.

Ponavljam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Avg. 2023 9:31

Še vedno nisva preseljena in v novem stanovanju tudi ni slik, sva dobila prazno stanovanje, brez opreme z izjemo kuhinje in kopalnice, neki hudo ne bova okraševala, ker zaenkrat planirava bit tam kakšno leto.

Sicer imamo neke slike z nekimi citati po stanovanju s cimrami, js bolj niti ne registriram tistega oz. so mi bolj cheesy.

Če šteje :D ...imam v lastni sobi/ spalnici, v stanovanju s cimrami: Leseno skulpturo - ki sem jo kupila v Brasov, Romuniji na polici (kupila sem jo od enega izdelovalca, umetnika na ulici, ter en kipec vzela še za prijateljico, imela je rd ravno, ko sem se vračala iz Romunije, moj ima 'ime: Flame of thought') 2 (doma narejeni) čestitki na polici, ki sem ju prejela po pošti za Novo leto, ter žirafo kipec, kupljen v Afriki, Zanzibarju. Pa še eno ogledalce s poslikavo neke slike iz ene umetniške galerije tudi iz Brasova, Romunije.

Potem imam pa na steni na tej tabeli z žebljički še 2 listka s citatoma, ki sem ju dobila oba za 2 Novi leti pri terapevtki, znotraj nekega manjšega darila ter (papirnato) zapestnico/ vstopnico iz enega takega hipijevskega kampa v Romuniji ob Črnem morju - 'Sandalandala'. :D

Nedavno sem tudi dobila fotografijo iz službenega piknika, kjer smo ena skupinica slikani(me je čakala eno jutro na moji mizi v službi, mi je bilo tako prisrčno :) ), ma je še nisem pripela na to tabelo oz izobesla nikamor. Sicer pa nisem fotografij tiskala že ogromno let - (oz lahko povem, da dokler ni naredil moj prejšnji sopotnik K ene par sto slik mene v tej Romuniji, nisem imela 15 let praktično nobene svoje slike, ne s telefonom slikane, ne nikakršne. So mu baje sodelavci takrat govorili, če je sploh videl kaj Romunije al je samo mene gledal skos :lach: )

Nosiš običajno gel nohte ali si hodiš kam delat nohte oz kako trenutno zgledajo tvoji nohti + Za tiste z otroci vprašanje, če ste nosili kaj od hrane/ pijače pred odhodom na porodniško v službo in kaj
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 17. Avg. 2023 12:56

ne, 1x sem imela gelish nohte, mi ni bil všeč filing po tem ko sem jih dala dol (kompletno uničeni in nikakvi, pa ze tako imam zelo mehke in slabe nohte), da bi si jih pa stalno menjevala se mi zdi predrago in preveč časa bi mi vzelo. zadeva košta cca 500-600 eur in cca 17-20 ur na leto. drugače so mi pa lepi in velikokrat pohvalim blagajničarke, bankirke itd z lepo in okusno urejenimi nohti.

lastnost, ki jo najbolj ceniš pri svojem partnerju?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 17. Avg. 2023 20:56

Cenim,da je tak malo bolj konservativen in pripravljen tudi poskrbeti za zensko financno in nima zahtev, da bi recimo tezil,kaj in koliko more zenska prispevat.. (ampak to mi je tako trenutno bolj samoumevno), poleg tega,kar mi je najbolj v ospredju s to prvo kombinacijo,da je zelo nezen, ljubec in potrpezljiv in se ne krega nazaj z mano, ce sem jaz sitna ali se zacnem jezit okrog cesa... in ne podziga prepirov in deluje umirjeno, ter da deluje odraslo in zna lepo artikulirano povedsti in razloziti kaksne stavri. (Se pa zavedam,da ce bi bil poleg svoje potrpezljivosti in prijaznosti nek luftar in/ali len, mi tudi zgolj ta prijaznost ne bi bila dovolj). Ter to,da mu je prioriteta oz ena glavnih zelj imeti druzino. To mi je sploh bila na zacetku ena glavnih stvari,ki je spet prepletena s prej omenjenimi.(ce bi bil tezaven,histericen,mi tudi zelja in cilj po druzini ne bi bila ok)

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Avg. 2023 1:17

Vprašala si za eno, ampak jih je miljon. :oops: jbg, sva bila ravno na medenih tednih. :D

Najbolj definitivno to, da je predan in da si res želi trdnega in dolgoročnega odnosa, tako kot jaz. Tudi če se kdaj hudo spičiva, nobenemu od naju ne pade na pamet, da bi vrgel puško v koruzo. Rešiva, se pogovoriva in greva dalje. V Berlinu je takšno resnost kar težko najti, je pač hedonistično Peter Pan mesto. Ljudje večinoma nekaj dejtajo in hkrati kukajo izza ovinek, če se bo naslednji vikend pojavil kdo boljši ;D
Drugače pa: ima ogromno srce, če kdo rabi pomoč bo takoj vse izpustil iz rok in pomagal. Je radodaren. Ko sem anksiozna točno ve, kako me pomiriti, me nasmejati. Je pameten in ambiciozen. Drugače precej nerdy (ogromno prebranih fantasy knjig in preigranih igric - meni te stvari ne ležijo ampak mi je kjut, kako njega veselijo). Odrasla in iskrena komunikacija glede vsega + iste vrednote. 'Class clown' humor, odprtost do novih ljudi in izkušenj. Ljubezen, ki jo ima do svoje družine in prijateljev. Pustiva si dihati in živeti, sva precej individualna in imava večinoma lastne kroge prijateljev/hobije, kar nama leži. Ko sva skupaj lahko debatirava od jutra do večera. Ma fajn se mava.. aja pa dobro zgleda. :D he's a keeper!

Minusi: cunje odlaga na tla ob posteljo, cevlje postavi zraven regala namesto nanj, nikoli ne zapre predalov do konca :nein: :lol:

Kjut, ponavljam.
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 18. Avg. 2023 11:21

saarijarvi napisal/-a:Minusi: cunje odlaga na tla ob posteljo, cevlje postavi zraven regala namesto nanj, nikoli ne zapre predalov do konca :nein: :lol:

Kot da bi kdo mene opisoval :oops: moram pa napisat sebi v prid, da so se stvari konkretno izboljšale, odkar imam veliko vgradno omaro in večjo komodo.

Najbolj všeč mi je: da me ne obsoja, ko naredim napako, ampak pove svoje mnenje/pomisleke na miren način, da rešiva zadevo. Ne obremenjuje se z napakami, ampak je osredotočen na pozitivne strani, ne kuha mule, ne dela scen za malenkosti. Je ljubeč, pozoren in empatičen, zna brati moja čustva in ob pravem trenutku vprašat, kaj me mori/če je vse ok oz. kako lahko pomaga. Pa tudi, da si vedno vzame čas zame, ne glede na to, kako busy je.

....

Bi si želel/a partnerja, ki ima veliko community na socialnih omrežjih in veliko sledilcev ali ti je boljše/vseeno, če partner sploh ni aktiven na njih?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Avg. 2023 12:59

Hmm, vseeno mi je - so mi bili všeč takšni s kar veliko online prezenco (glasbeniki pač :oops: ), kot tudi takšni brez vsega.

Mi pa ne bi bilo kul biti s kakšnim popotniškim influencerjem, ker se ti potem celo potovanje vrti okrog fotk in stage-anja. Bruh. :D (pa tudi sama rada fotkam, ampak šele po tem, ko si vzameva čas za vse skupaj užit z očmi in 'dušo'). :)

Ponavljam + če bi še kdo rad malo pohvalil svojega, lahko odgovori na prejšnje vprašanje. :)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]