Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jul. 2023 15:41

Ne štejem obrokov, jem, ko sem lačna.

Med tednom imam zajtrk sigurno in kosilo, ostalo je različno obrokov, okrog 5-6 mogoče. Med službo sem večino dni prav mogla pojest še kaj vmes pred malico ali po malici, kr mi je nekajkrat prav močno padel cuker, da nisem moigla nič več.. in pa takoj, ko sme v avto prišla in ne bi zdržala pol ali več kot pol ure vožnje še brez jest do doma.

Sem ugotovila, da ko se počutim lačno, sem očitno res lačna, že ko nimam posebno močnega občutka lakote, mi pokaže ketone stopnje 4 v urinu...

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 09. Jul. 2023 5:17

3-4. Vcasih je popoldanska malica (vecinoma kako sadje) moj zadnji obrok dneva, vcasih imam se vecerjo. Drugace pa se zajtrk in kosilo.

Ponavljam
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 09. Jul. 2023 6:18

2, načeloma ne jem zajtrka spijem belo kavo in mi je dovolj za jutro, malic pa tudi ne jem, če prav študiram že daljši čas da se morm nazaj na zajtrk navadit...

Deodorant v spreju ali stiku?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Jul. 2023 7:26

Uporabljam v stiku/tekočini od nivee, še to samo zdja poleti, prej čez leto nisem nič.
Morem pa rečt, da mi pa uni v stiku tudi smrdijo ko grejo uni aerosoli po celem prostoru, če se kakšna pošprica. No še moja mama ima tudi nekega v spreju.

Joj, zdaj sem se spomnila, kako sem, ko je imela mama raka prsi, kar vse deote v spreju in na sploh vse deote kar v smeti vrgla. Pa nisem zdaj neki preučevla, če se res toliko škodljivi...

Ponavljam
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jul. 2023 7:40

Uporabljam največ roll-on, stik mi nekako ne odgovarja, ker me preveč vleče za kožo ko se namažem. Sprej tudi mene moti da smrdi potem cel prostor po temu. Imam pa vedno za na potovanja/hike/backpacking en mini sprej na zalogi, ker tam maš generalno gledano manj možnosti za tuširanje in higieno, in se mi zdi da v spreju dlje zdrži + lahko ga komu posodiš :)

nekaj let sem uporabljala kristal (tudi med dojenjem) - tisto je večno in relativno dobro deluje + popolnoma brez vonja je :ja: .

na dan mam X obrokov, odvisno od dneva in razpoloženja. med tednom ponavadi zjutraj samo belo kavo (in piškot) potem okoli 12h neko malenkost da zdržim do kosila ki ga mamo med 3-4h. Če se takrat ful najem mi je dostikrat dovolj do naslednjega dneva in ne jem več (razen kak sladoled pri kofetu recimo).
Za vikend pa jem na 2h, polne obroke :D

ponavljam kar vam je bolj fajn odgovarjat :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Jul. 2023 7:46

Js bi pomoje padla skupaj , če bi tako malo jedla.. že do zdaj se mi je v službi zdelo, da skoraj bom nekajkrat..

*ja js sm izbrala eno od možnosti, niti ne vem teh poimenovanj, tudi je roll on kar uporabljam oz da je pač tekočina in kroglica.
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 09. Jul. 2023 9:40

Mela sem enga od garniera k sem ga oboževala, je bil kot krema si ga stiskal in itak so ga nehal delat! Al pa ga pač ne znam najdt? Pozna kakšna alternativo?

Se rajši kopaš v sladki ali slani vodi?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jul. 2023 18:31

Težko vprašanje!
Ful mam rada ambient ob sladki vodi (chill dan nekje ob reki/jezeru, ponavadi je prijetno hladno tudi v največji vročini, najdeš romantičen plac brez gužve, morda še kak hiter ilegalen ogenj in skuhamo kako malenkost za pojest.... :hearts: ). Prav za kopanje mi je ponavadi voda premrzla in se samo vržem noter in letim ven.

Po drugi strani pa je morje bolj toplo, lepo je it na doooooolgo zaplavat, ampak ko pomislim na gužvo, pomanjkanje sence ali pa borove iglice v vseh izpostavljenih delih telesa..... ne vem :) .

torej, rajši se kopam v slani, ampak vse ostalo mam pa rajši pri sladki vodi :D

ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 16. Jul. 2023 12:32

V slani.

Lubenica ali melona?
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Jul. 2023 14:56

Lubenica.

Kakšno je tvoje mnenje glede spanja z zvoki nevihte, dežja?
The world is as you are.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 17. Jul. 2023 19:00

Zbudi me, toliko da izkljucim elektricne naprave, sicer me pa ne moti, naravno zracim drugo sobo... in spim naprej

Ti bolj pase vrocina al mraz?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 17. Jul. 2023 19:48

Lažje prenašam mraz.

Ti?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 17. Jul. 2023 23:18

Do lanskega in zlasti letošnjega poletja sem mislil, da lažje prenašam vročino. Mislim, da tudi jaz lažje prenašam mraz.

Mislim, še nikoli me ni bilo tolk vroče na morju

Še malo ponavljam :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 17. Jul. 2023 23:41

Bolj mi paše mraz.

Najljubši okusi sladoleda?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 18. Jul. 2023 4:23

Meni so najljubsi bolj mlecni, cookies&cream, lesnik, cokolada, vafelj, te zadeve. Sadni niti ne.

Kam si sla nazadnje na izlet in kako je bilo?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov