Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ja, s tremi najboljsimi prijatelji si delimo strast do glasbe. Naceloma poslusamo podobno, ima pa vsak od nas se kaksno 'nisno' zvrst, ki nam je se posebej vsec. Kdaj pa kdaj si tudi kaj posljemo, ampak ne 'silimo', da morajo poslusati.
Igras kak instrument?
Igras kak instrument?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Pri bližnjih (družina, prijateljice) moram reči, da kar vpliva. In dobra in slaba.
V službi so mi pomembni dobri odnosi, živčnost in nepredvidljivo počutje nadrejene mi je res morilo...
Volja naključnih xy ljudi (ljudje, ki nimajo nobene vloge v mojem vsakdanjem življenju) pa ne več, se ne obremenjujem/ne pustim, da mi pokvari dan.
Ponavljam.
V službi so mi pomembni dobri odnosi, živčnost in nepredvidljivo počutje nadrejene mi je res morilo...
Volja naključnih xy ljudi (ljudje, ki nimajo nobene vloge v mojem vsakdanjem življenju) pa ne več, se ne obremenjujem/ne pustim, da mi pokvari dan.
Ponavljam.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ma generalno gledano niti ne. Morda me razkuri kaka situacija/človek za pol ure, ampak načeloma hitro pozabim in se ne sekiram dolgo.
Omaka na hrani ali poleg hrane?
Omaka na hrani ali poleg hrane?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne vem,mislim, da mi je moj zdajsnji zdaj rekel 1x na zacetku, da zgledam svoja starost, on kao ve, kje na obrazu se gleda,da se starost doloca.
Drugace me je pa par novih znancev, ko sem govorila da sem pri dolocenem podjetju zacela dekati na novo, tud sprasevalo,ce sem prsla iz faksa ali sem ze prej kje delala, kaksen kdaj pa tud ce sem se studentka...
Ponavljam+ kaj nosis dnevno od makeupa?
Drugace me je pa par novih znancev, ko sem govorila da sem pri dolocenem podjetju zacela dekati na novo, tud sprasevalo,ce sem prsla iz faksa ali sem ze prej kje delala, kaksen kdaj pa tud ce sem se studentka...
Ponavljam+ kaj nosis dnevno od makeupa?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
Me imajo za mlajšo, vsaj glede na to kako se stranke odzovejo ko me zagledajo pa če grem v kakšno trgovino kjer nisem redno morem vedno pokazat osebno za čike pa alkohol...
Dnevno od make up nosim puder, črn eyeliner, zadnje čase tud lak za nohte redno, šminka pa odvisno od dneva kako se počutim če ne drugega dam vedno tint labelo gor, z drugim se ne ukvarjam temi raznimi counturingi blushi in podobnim edino za res posebne priložnosti za vsako dneven maku up se mi zdi pa preveč, uh sploh kok so mi grde pobarvane obrvi temu se pa izogibam tud za priložnosti, pr sodelovkah to vidim velikrat in mi zgleda bolj kot da so se premal umile kot pa neki da te polepša ok sam jaz sem loh kar tih ker mam goste črne obrvi in ni niti potrebe po takih posegih, mi je pri frizerki vedno smešen k drugim razlaga da men jih pa ne rab barvat, med tem ko tri pri umivalnikih sedijo z barvo na njih.
Koliko dolgi nohti so ti preveč dolgi nohti na sebi/drugih?
Dnevno od make up nosim puder, črn eyeliner, zadnje čase tud lak za nohte redno, šminka pa odvisno od dneva kako se počutim če ne drugega dam vedno tint labelo gor, z drugim se ne ukvarjam temi raznimi counturingi blushi in podobnim edino za res posebne priložnosti za vsako dneven maku up se mi zdi pa preveč, uh sploh kok so mi grde pobarvane obrvi temu se pa izogibam tud za priložnosti, pr sodelovkah to vidim velikrat in mi zgleda bolj kot da so se premal umile kot pa neki da te polepša ok sam jaz sem loh kar tih ker mam goste črne obrvi in ni niti potrebe po takih posegih, mi je pri frizerki vedno smešen k drugim razlaga da men jih pa ne rab barvat, med tem ko tri pri umivalnikih sedijo z barvo na njih.
Koliko dolgi nohti so ti preveč dolgi nohti na sebi/drugih?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js sama imam kratke in nepobarvane,ce je tema o kaksnih geliranih,se niti ne spoznam...
Moj avto je kar zelo cist in prazen,brez krame, da je bil prostor,ko sem prevoze vozila in odzadaj in kofana, sploh znotraj, veliko bolj se kot od mojga k ful neke krame nosi okol, 1x sm mu ze celotno kofano spraznila do zdaj, kltakrat ko sem js imela nekaj casa avto in sva sla vozicek iskat in sva rabila plac zadaj, ko je mel ko neko shrambo odzadaj... sem po moje ene pol ure rabila, da sem vse spraznila...
Ponavljam + se obicajno tusiras zjutraj/zvecer/oboje?
Moj avto je kar zelo cist in prazen,brez krame, da je bil prostor,ko sem prevoze vozila in odzadaj in kofana, sploh znotraj, veliko bolj se kot od mojga k ful neke krame nosi okol, 1x sm mu ze celotno kofano spraznila do zdaj, kltakrat ko sem js imela nekaj casa avto in sva sla vozicek iskat in sva rabila plac zadaj, ko je mel ko neko shrambo odzadaj... sem po moje ene pol ure rabila, da sem vse spraznila...
Ponavljam + se obicajno tusiras zjutraj/zvecer/oboje?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov