Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
4 sekunde do domače pisarne ali 40 min do službe.
ali imas trenutno pospravljeno/čisto stanovanje?
ali imas trenutno pospravljeno/čisto stanovanje?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
(Imam spet nespecnost ze od 1:30)
Aha, js imam do nove sluzbe iz stanovanja lokacije s cimrami 25 min, do pisarne prejsnje sluzbe sem imela pa 7 min voznje z avtom. Bo pa, ko se preseliva v skupno stanovanje v drugo regijo, vec, nekaj vec kot 1 ura?, ceprav ne vem ali bova v tisti regiji ravno eno leto za cas porodnuske ali malo vec, mislim da pa ne veliko vec po planih zaenkrat...
Stanovsnje s cimrami je ekstra pospravljeno(,veliko bolj od hise/stanovanja starsev npr, pa moja mati ni neka nemarna,da bi bila v umazanem/razmetsnem, pa tudi novo/novejse, pohistvo imamo v stanovanju s cimrami) pa tudi cimri se obregnejo ze ob tako male malenkosti skos, vsaj studentki, zaposlena cimra je pa pac toliko bolj zaposlena sama s sluzbo in malo manj dlakocepska od studentk.
Moja soba je pa malo zalozena z raznimi vreckami, sicer sem sesala potleh ravno vceraj zjutraj in ter sesala po kopalnici in cistila tus kabino in umivalnik vceraj zjutraj, bi pa se se dalo kaj dodatnega pocistit in pospravit se..
Najino stanovanje-kuhinja je pospravljena, razen ce so kaksne njegove stvari malo zalozene na mizi, kopalnico bi bilo se za pomiti/pocistiti,je na zadnje ni noben, ko sva bila tam, eno sobo imava trenutno se prazno bolj, za kramo, spalnica pa tudi je bolj prazna,jogiji se na tleh in so kaksne vrecke potovalke potleh, sem pa tudi pometla, ko sva bila na zadnje tam..
Ponavljam + Tvoje želje za potovanja/izlete
Aha, js imam do nove sluzbe iz stanovanja lokacije s cimrami 25 min, do pisarne prejsnje sluzbe sem imela pa 7 min voznje z avtom. Bo pa, ko se preseliva v skupno stanovanje v drugo regijo, vec, nekaj vec kot 1 ura?, ceprav ne vem ali bova v tisti regiji ravno eno leto za cas porodnuske ali malo vec, mislim da pa ne veliko vec po planih zaenkrat...
Stanovsnje s cimrami je ekstra pospravljeno(,veliko bolj od hise/stanovanja starsev npr, pa moja mati ni neka nemarna,da bi bila v umazanem/razmetsnem, pa tudi novo/novejse, pohistvo imamo v stanovanju s cimrami) pa tudi cimri se obregnejo ze ob tako male malenkosti skos, vsaj studentki, zaposlena cimra je pa pac toliko bolj zaposlena sama s sluzbo in malo manj dlakocepska od studentk.
Moja soba je pa malo zalozena z raznimi vreckami, sicer sem sesala potleh ravno vceraj zjutraj in ter sesala po kopalnici in cistila tus kabino in umivalnik vceraj zjutraj, bi pa se se dalo kaj dodatnega pocistit in pospravit se..
Najino stanovanje-kuhinja je pospravljena, razen ce so kaksne njegove stvari malo zalozene na mizi, kopalnico bi bilo se za pomiti/pocistiti,je na zadnje ni noben, ko sva bila tam, eno sobo imava trenutno se prazno bolj, za kramo, spalnica pa tudi je bolj prazna,jogiji se na tleh in so kaksne vrecke potovalke potleh, sem pa tudi pometla, ko sva bila na zadnje tam..
Ponavljam + Tvoje želje za potovanja/izlete
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Presenetljivo čisto in pospravljeno imam, sem pred 3 tedni približno počistil, ker je bil že čas in ker sem pričakoval obisk, sedaj pa mi nekak kar uspeva vzdrževati
Na Ibizo bi šel (bolj dopust kakor potovanje), vendar letos ne
Sem prepozno dobil "namig". Je pa kar draga, morda bi kakšno cenejšo alternativo našel.
Ponavljam
Na Ibizo bi šel (bolj dopust kakor potovanje), vendar letos ne
Sem prepozno dobil "namig". Je pa kar draga, morda bi kakšno cenejšo alternativo našel.
Ponavljam
-
Ja, smo živeli 2 tedna v takem kaosu kot mislim da še nikoli prej, včeraj sva pa po nekem čudežu imela čas in voljo generalno spucat stanovanje (še zdaj težko verjamem da sva toliko naredila v cca 3 urah).
"Izleti" - naslednji vikend smo na Štajerskem, še enega kasneje pa na Gorenjskem. pol pa srčno upam da gremo na morje. mela bi počasi malo dopusta
kako pogosto menjuješ posteljnino? se opravičujem, mam sama vprašanja o čiščenju
"Izleti" - naslednji vikend smo na Štajerskem, še enega kasneje pa na Gorenjskem. pol pa srčno upam da gremo na morje. mela bi počasi malo dopusta
kako pogosto menjuješ posteljnino? se opravičujem, mam sama vprašanja o čiščenju
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mmm
- Cosmofrik
* Če seksam, takoj (ker je (ponavadi) ne poznam oz. jo premalo poznam), drugače pa na dva do štiri tedne... zdej se bo ziher kera zgražala... ampak neki ne smrdim... ampak je pa čista posteljnina fajn, ker lepo diši
* Drgač če/ko seksam, tud vnaprej ji pripravim čisto posteljnino, pa tudi svoje brisače za tuš dobi... sicer (doma) bolj malo seksam
* Bi si pa moral mal več posteljnine kupit
Ponavljam + koliko kompletov posteljnine imaš
* Drgač če/ko seksam, tud vnaprej ji pripravim čisto posteljnino, pa tudi svoje brisače za tuš dobi... sicer (doma) bolj malo seksam
* Bi si pa moral mal več posteljnine kupit
Ponavljam + koliko kompletov posteljnine imaš
-
hayley - Cosmopsiho
Hm...par tednov nazaj v sklopu kluba kjer je moj clan sem sla kot njegova spremljevalka, obisk narodne galerije,enega nizozemskega umetnika(pozabila ime trenutno) in vecerja s tem klubom po njej.
Se za ta dogodek mi je hotel moj predlagat na zacetku oz izrazil dvome, da ne ve ce je dobro,da grem, da se ne cesa nalezem od koga, naj raje ne grem.. potem sem malo sama povzela
pobudo,da bi se pridruzila... in sem sla..
*Rembrandt - sem poguglala malo
Ponavljam
Se za ta dogodek mi je hotel moj predlagat na zacetku oz izrazil dvome, da ne ve ce je dobro,da grem, da se ne cesa nalezem od koga, naj raje ne grem.. potem sem malo sama povzela
pobudo,da bi se pridruzila... in sem sla..
*Rembrandt - sem poguglala malo
Ponavljam
-
Uf, oboje?
berem sicer manj kot sem, enako tudi igre igram precej manj kot sem jih (moj me je sicer ravno prejšnji teden presenetil z Hogwarts Legacy ki se ga sama verjetno nikoli be bi lotila igrat). Na žalost se mi pogosto še kake pametne serije ne ljubi iskat, in za sprostitev gledam ta pofl ki se vrti po Netflixu, čeprav je večina contenta res pod vsako kritiko.
Kaj počneš 1h pred spanjem? imas kak ritual?
berem sicer manj kot sem, enako tudi igre igram precej manj kot sem jih (moj me je sicer ravno prejšnji teden presenetil z Hogwarts Legacy ki se ga sama verjetno nikoli be bi lotila igrat). Na žalost se mi pogosto še kake pametne serije ne ljubi iskat, in za sprostitev gledam ta pofl ki se vrti po Netflixu, čeprav je večina contenta res pod vsako kritiko.
Kaj počneš 1h pred spanjem? imas kak ritual?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
Načeloma je ura pred spanjem čas za quickija pa muckanje morda hiter tuš če je vroče kot trenutno zraven pa poslušanje glasbe, sam nimam pa ustaljene ure za spanje, kdaj grem spat ob 11ih drugič šele ob 3eh ponoč pol se pa ta ritual mal spreminja...pa čist pozabila na moj glavni ritual pred spanjem špinelček za ŠE boljši spanec
Ponavljam + Imaš dneve v naprej splanirane? Npr. Vsqk dan ista ura za vstajanje, zajtrk, delo, prosti čas...
Ponavljam + Imaš dneve v naprej splanirane? Npr. Vsqk dan ista ura za vstajanje, zajtrk, delo, prosti čas...
- mmm
- Cosmofrik
Mislim, praviloma nič pametnega ne počnem pred spanjem... še s kako si dopisujem, pa tisto kar tipi itak skoz počnejo/-mo (kot da sm 20 star)... ker pač "šugar" je na prvi dejt res pršla v petek ob polnoči, sam ob treh sva pol šla na burek in pol je ona šla domov spat... jaz sm pa tud sam spal
V vezi je bil ritual, da sva gledala pa TV/serije pred spanjem
Praviloma vem kdaj moram na šiht, pa praviloma je marsikaj kak dan prej splanirano... saj mi je ql, če me prijatelj pokliče pa vpraša, če mam čas zdaj takoj, pa se pač dobiva... ampak večinoma je tisti prosti čas planiran... itak pa da ni vse statično, popoldnevi/večeri se planirajo/spreminjajo... mislim da noben med nami ni robot, ki bi imel vse statično
Ponavljam
V vezi je bil ritual, da sva gledala pa TV/serije pred spanjem
Praviloma vem kdaj moram na šiht, pa praviloma je marsikaj kak dan prej splanirano... saj mi je ql, če me prijatelj pokliče pa vpraša, če mam čas zdaj takoj, pa se pač dobiva... ampak večinoma je tisti prosti čas planiran... itak pa da ni vse statično, popoldnevi/večeri se planirajo/spreminjajo... mislim da noben med nami ni robot, ki bi imel vse statično
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
ja jutro imam splanirano, kar je opravkov v kopalnici in potem kuhinja, jem zajtrk in grem cim prej od doma na voznjo do sluzbe, cca do pol ure se vozim potem v sluzbi je itak splanirano. Potem, ko koncam sem fraj oz se kaksna voznja domov, trgovina z zivili in nimam planov,sem za zdaj se tudi prevec utrujena, da bi imela plane popoldan. Edin plan, ki ga lovim za zvecer je 1 urni sprehod, v tem tednu sem do cetrtka 2x sla(vceraj se mi je po pikniku doma ratalo se na enourni sprehod odpravit), telovadit/pilatesa oz jogo mi je uspelo samo v pon delat, ostale dni sem bila prevc zjebana...
Ponavljam+ katere drzave, mesta,destinacije, kjer si bil/ a so ti bile najbolj vsec?
Ponavljam+ katere drzave, mesta,destinacije, kjer si bil/ a so ti bile najbolj vsec?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
Zadnje čase hočm ustvarit neko rutino kjer mam vsaj približno dan splaniran, ker če ne mam kaos itak da pač ne v potankosti se sprot spreminjajo stvari ampak da vsaj par stvari zabeležim kdaj okvirno bi se mogle zgodit...
Zaenkrat so mi bile vse destinacije všeč nisem še bila prav razočarana kamor koli sem že šla, sem bla pa mal premalo okoli prov po tujini se pa na srečo to spreminja...
Katera je zate najbolj pozitivna stvar v tem trenutku?
Zaenkrat so mi bile vse destinacije všeč nisem še bila prav razočarana kamor koli sem že šla, sem bla pa mal premalo okoli prov po tujini se pa na srečo to spreminja...
Katera je zate najbolj pozitivna stvar v tem trenutku?
-
hayley - Cosmopsiho
- Da sem lahko doma v miru in na hladnem, da sem lahko po službi šla direkt domov, ok še v špara vmes, brez drugih težav in obveznosti, ki bi mi preprečile da grem domov in bom končno lahko nek video za prijateljico posnela.
- Da se razumem s starši sploh mamo in jo lahko kadarkoli pokličem, ko me kaj teži in rabim psihično/ čustveno podporo.
Da se starši vsaj kot meni deluje, mentalno, z glavo ful dobro držijo pri svoji starosti.
- Da z otrokom do zdaj, vsaj tako, da bi vedela, ni bilo nič narobe, je pa res da ga niti ne pregledujejo z uzjem...
in da js nimam nobenih težav, razen tega nizkega hemoglobina in se zdaj začetek 3. trimesečja najboljše počutim do zdaj v celi nosečnosti - fizično, psihično mam malo burno zadnje dni...
- da se dobro počutim v zdajšnji službi, do zdaj je bilo veliko lažje kot sem si predstavljala, preden sem 1. dan sem prišla...'trkam'
- da se on čeprav me (najbrž nevede) ful provocira s svojimi izjavami in spravlja na obrate, vseeeno ne krega z mano, večino časa, in nekako gre, ostane pri tem, da imam samogovore in se kregam sama s sabo, ker on ne podžiga ognja ali kakorkoli burno reagira nazaj...
Ponavljam
- Da se razumem s starši sploh mamo in jo lahko kadarkoli pokličem, ko me kaj teži in rabim psihično/ čustveno podporo.
Da se starši vsaj kot meni deluje, mentalno, z glavo ful dobro držijo pri svoji starosti.
- Da z otrokom do zdaj, vsaj tako, da bi vedela, ni bilo nič narobe, je pa res da ga niti ne pregledujejo z uzjem...
in da js nimam nobenih težav, razen tega nizkega hemoglobina in se zdaj začetek 3. trimesečja najboljše počutim do zdaj v celi nosečnosti - fizično, psihično mam malo burno zadnje dni...
- da se dobro počutim v zdajšnji službi, do zdaj je bilo veliko lažje kot sem si predstavljala, preden sem 1. dan sem prišla...'trkam'
- da se on čeprav me (najbrž nevede) ful provocira s svojimi izjavami in spravlja na obrate, vseeeno ne krega z mano, večino časa, in nekako gre, ostane pri tem, da imam samogovore in se kregam sama s sabo, ker on ne podžiga ognja ali kakorkoli burno reagira nazaj...
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]