Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 08. Jun. 2023 15:20

Nimam toliko denarja da bi vlagala v nepremicnine, lol. Do sedqj sem bila v najemu s cimrami in nisem nic vlagala v opremljanje. Rada prisparam kar je mozno, ce ze, da imam kaj na strani,ce je potrebno za kako potovanje in z aobcutek varnosti. Avto vzamem, taksen ravno da je se v redu, ne kaksne drage sicer za to tudi nimam denarja,zdaj na zadnje sem skesirala ga iz 1/4do 1/3 prehrankov...

Kar se tice potovanja/avto, imam raje malo vec na strani za morebitne izlete/potovanja, kot da bi dala vec z avto...
Pa za terapevtko sem tudi najbrz dala vsaj nekje med 2k-3k do zdaj, nimam naracunano tocno..
Zunaj nisem jedla skoraj nikoli dokler nisem bila s sedanjim partnerjem skupaj, tako da za to tudi nisem nekaj dajala...

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Jun. 2023 15:45

Ves denar gre v otroke in v bajto ter vikend. No ne ves. Veliko pa.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 08. Jun. 2023 17:48

Pa oboje.
Hkrati šparamo za naslednjo nepremičnino, ampak ko kam gremo ne gledamo na keš (jeva veliko zunaj, malo boljši hoteli/b&bji. še nismo v obdobju ko otroci veliko koštajo, tako da si lahko privoščimo :p .

ponavljam ali kako pogosto se voziš po avtocesti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 08. Jun. 2023 20:02

Za stanovanje odplačujem kredit, vlagam zmerno, zadnjo stvar sem vložil, tak da verjetno ne bom vlagal zdaj nekaj časa... če se kaj ne pokvari ali pa se zgodi kaj nepričakovanega...

Ostalo gre za dopust, masaže, nekaj ples, hrano/pijačo, večinoma zunaj...

Probam še kaj privarčevati (in ko/če bi dovolj privarčeval bi pa morda vložil še v vikend, samo.. :? :roll: ), ampak mislim da bom moral predvsem še kakšen vir dohodka najdt oz. kaj izboljšati pri tem...

Včasih tud mine cel teden, da se ne vsedem v avto, na obvoznico grem v več kot pol vožnjah... drugače nasploh se kar veliko furam po avtocesti, nekoč ko nisem živel v LJ, sem se skoraj vsak dan

Ponavljam oboje oz. izberi :wink: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Jun. 2023 3:12

Ravno vceraj naredila ene 3 ure minimalno po avtocesti,z vmesnim postankom v Lj, prvi del poti bil 2 uri zaradi zastojev.

Drugace kwj vem,vsaj 1x tedensko, ce ne do starsev pa na drugo stran.. mogoce kdaj 1x na 2 tedna..(obvoznice ne stejem).

Od zdaj naprej se bom pa dnevno.

Ponavljam + kam je bil tvoj zadnji izlet (enodnevni, vikendski) ali potovanje?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 09. Jun. 2023 3:58

Po avtocesti se ne vozim :D

Zadnje potovanje je bilo konec leta na Tajsko. Enodnevni izlet se pa niti ne spomnim, jih ne delamo veliko, ker ni kam za it, po pravici povedano (je tak promet, da si vecino tega enodnevnega izleta v avtu). V Sloveniji smo sli po moje smucat februarja.

Ponavljam
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 09. Jun. 2023 5:31

Na ac skoraj vsak dan.

Izlet sprehod okrog Škalskega jezera in velenjska plaža.

Načrti za vikend?
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 09. Jun. 2023 6:32

Vecerja jutri s kolegi, kaj drugega pa ne, ker bo zgleda slabo vreme. V nedeljo greva mogoce s tamalim v eno igralnico, ce ne bo za bazen.

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Jun. 2023 6:58

Prejšnji vikend je bil moj fraj, sva šla z enim parom in njihovim dojenčkom do Lignana. So se kopali vsi razen mene, ko sem samo noge pomočila noter.

Ta vikend pa dežura 24 ur, tako, da jaz se bom malo pripravjala na novo službo, pogledala kje kupit še nove stvari za dojenčka, pralni stroj, ki ga še nimava v tem stanvanju, postejico in previjalno, čistila stanovanje, gledala nove in stare oddaje Masteršefa... Komaj čakam te oddaje (včeraj sem se sredi čiščenja hladilnika in pospravljanja hrane v hladilnik kar zgrudila na postelji in zaspala, še oddaje masteršefa nisem utegnila pogledati, kot sem imela v planu za zvečer...)

Ponavljam + si se že kopala/ plavala letos?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Jun. 2023 8:40

verjetno 2 dnevni izlet na morje. kopala sem se v bazenih, morje je no-no dokler nima dovolj stopinj :D

ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 09. Jun. 2023 11:53

Sem bil letos že kar nekaj v toplicah (ene 5-krat), bi šel tudi ta vikend 1 dan... :cool:

Samo neki je dež napovedan, bi pa raje šel v toplice, kot na morje zaenkrat šel

Pa malo bom plesal, ampak verjetno res manj, ker bom probal ne ponočevat :roll:

Ponavljam
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 14. Jun. 2023 5:56

Za vikend si bom vzela čas za branje knjige.
Plavala sem.

Ali sup-aš?
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 14. Jun. 2023 6:44

nisem še nikoli (verjetno tudi ne bom glede na to da gre počasi iz mode :D ).

ponavljam + ali bi zase rekla da si športni tip človeka?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 14. Jun. 2023 7:53

Ne :twisted:

Razen da plesem se izogibam vsem sportom kot hudic krizu. Najbolj sovrazim telovadbo

A imas rad/-a telovadbo oz. velik telovadis?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 14. Jun. 2023 14:21

Ja, ampak precej bolj nizkointenzivno,zdaj mam se sploh vec prilagoditev, da ne delam za trebusne,razen stranske, zdaj sem eno obdobje delala vsak dan pilates in/ali jogo, tam okrog 30 min na dan najveckrat. Moja navada je da jo delam na tesce takoj, ko vstanem,vsaj zadnji cas sem, ko sem inela vec casa. Ta teden nisem pa nic,sem pa skoraj vsak dan sla se na enourni sprehod zvecer, tudi ce jisem delala te vadbe iz yta... Pa na en 'eno uro do vrha'hrib sem sla zadnjih par tednih..

Ponavljam + koliko voznje imas od doma do sluzbe?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]