Ja, je bila tema tudi o tem, je prodajalec razlagal v tisti uri kako in kaj je moznost s podlogami, ker je tudi on imel majhne otroke. Sicer za zdaj je kupoval samo zase jogi, pol bi bilo ocitno se zame za kupit ali bom mela pa navadnega kot je zdaj ze eden v tistem stanovanju. Pa neko prevleko cez oba jogija al kako se tistemu rece, ce nimas zakonskega jogija. Morava se posteljo sploh kupit, so do zdaj bili samo jogiji na tleh.
Ima pa neko tabelo glede na visino in tezo katera trdota jogija cloveku ustreza, baje da za suhe ljudi je dober mehak jogi, za malo mocnejse srednje trd. Ma meni je vedno pasal trši vseeno.
Nic nisem kupila, praktcno niti ne narocam iz neta nic.
..Aja, drugače sem že kupila kakšne parfume, ki so jih predlagale yt na temo parfumov, ki jih spremljam, posebej ena.
Potem sem kupila tudi kakšna ličila, ki jih je uporabljala kakšna yt in manekenka, ki jo spremljam, ena nizozemka in sicer od Guerlaina neko olje z medom za obraz, meni je bilo všeč, lepo diši, pa tekoče pudre od Armanija, Diorja... tej pudri ne vem, če bi rekla, da je kakšna razlika z unimi cenejšimi, mogoče mi je ta Diorjev bolj všeč kot mi je bil Armanijev... kakšnie Slo influencerke pa ne kaj posebi vplivajo name z nakupi oz. jih ne spremljam.
Ponavljam