Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6559
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Sep. 2022 23:17

- ne bi rekla, da planiram Oz kar sem planirala, ko sem bila mlajša se ni nič uresničilo Oz imam najbrž že na začetku previsoke cilje.

Želim biti srečna(vsaj večino časa - ok tle se da debatirati, baje, da je ta občutek sreče tudi neka bolj zahodna, kapitalistična vsiljena ideologija, tako da bi rekla, da je želja bolj to, da sem vsaj večino časa srečna, zadovoljna in predvsem to, da imam veliko notranje motivacije in energije za reševanje problemov, voljo, radost do življenja) , imeti moža/partnerja, s katerim se pristno privlačiva, imava rada, imava dober seks, s katerim se počutim brezskrbno in se veliko presmejem/ iva. In tudi imet kakšnega skupnega otroka, ter da smo vsi zdravi.
Nimam posebnih ciljev kariero, želim si samo, da se ne počutim slabo na delovnem mestu ali da ne delam dovolj dobro, da sem plačana primerno, ne premalo.

Ponavljam +v katere države bi potoval/a v naslednje?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 210
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 28. Okt. 2022 10:23

Zase si želim, da bi bila srečna in zdrava naslednjih 10l+et in da bo on ob meni...kaj več ne planiram ker pač kaj so plani...mam delno stvari poštudirane zdaj mam posel, službo, njega...velik več k zdravja pravzaprav ne rabim, rada spontano živim in ker je pač dejstvo da za teden naprej ne veš kaj bo...dejansko...ful sem se nekih stvari naučila v zadnjih dveh tednih, življenje se pač ne ozira na tvoje plane ja lahko delno načrtuješ ampak na konc...

Potovala bi lih kamorkoli bi lahko bi mi blo čist vseen kam, sam da bi loh mal odklopila možgane dušo da se zamotim z odkrivanjem nove hrane, čudes, ulic...res kamorkoli.


Si misliš da si človek k v težkih časih zna stat ob strani ali nimaš čuta za to oziroma ne veš kako pa rajši ne ?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6559
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Okt. 2022 11:00

Ne bi vedla ocenit, koliko znam stat ob strani. Odvisno zdaj od situacije. Ne bi rada niti razmišljala o kakšnih črnih scenarijih, kjer bi mogla nevemkako stati ob strani trenutno.
------------------------------

Aja prejšnja vpr. kaj si želim v prihodnosti, poleg zdravja in imet partnerstvo, družino, se mi je vrnila tudi želja po potovanju, mislim da prvih nekaj tednov/ mesecev, ko sme prišla nazaj, sem imela dovolj, ker je bilo naporno, zdaj me je pa nazaj prijelo. Pa tudi nazaj plesat na kakšnem tečaju.
Ugl. družina in potovati so trenutno še največja želja zame.


Na kak način po navadi pripravljaš jajca?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
žveplenka
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 210
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 28. Okt. 2022 12:13

jajc jem malo, prenajedla sem se jih, če že si enega vmešam in dam v pšenično tortiljo z avokadom, paradižnikom in solato...


Kaj je zate comfort food + a v živčni situaciji ješ več ali manj?

- jaz sem v zadnjih dveh tednih čist preveč kil zgubila na račun živčnosti sem ko vreča kosti bruh ;(
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 6559
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Okt. 2022 13:11

Hm.. piškoti, pica?

Ma zadnja leta, kar sem zaposlena, v bolj stresnem, dinamičnem obdobju, ki kar traja že skoraj 3 leta, jem manj, je pa možno da skupno več spim, kot v štud. letih..

Odkar sem se zaposlila, sem do zdaj v 2 letih in 10 mesecih izgubila cca. 8 kil nenačrtovano (kar sem se na zadnje zvagala), tako da ni več kot nekaj kil na leto bilo.

Dokler imaš ITM v normalni prehranjenosti je pomojem ok.
Drugače pa ne vem, jaz nisem lih tip, da ne bi mogla čisto nič jest, ker pol tudi energije nimam, lahko samo na postli ležim, če nimam energije in če čist nič ne jem. Sem pa shujšala zadnja leta tudi ker imam kar hitro prebavo zaradi precej pogostega adrenalina zadnja leta I guess in ker sem mišice zgubila, ker sem manj fizično aktivna, ne ker ne bi čist nič jedla. Tako da ne vem. Fizična aktivnost povečuje apetit drugače pri meni.

Ponavljam + Katere odtenke šmink/ lipglosov po navadi uporabljaš?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]