Napisal/-a hayley » 25. Sep. 2022 18:00
Meni je glede hrane in pijače top kombinacija čisti, mrzel gin ter sladki gumijasti medvedki. To jaz pijem in jem ko se zvečer sprošča med kuhanjem, po dolgem dnevu. S tem da js gina popijem tako pol do 1 cm iz navadnega kozarca (mogece ravno nekje, 0,33 deci?) ampak že tisto kdaj čutim, kdaj Malo bolj, kdaj malo manj, ker večje količine alkohola zelo redko pijem.
Obžalujem, tako je, D aza določene stvari se vedno ne vem ali jih obžalujem, ali ne.
Verjetno ena prvih stvari je, da sem svojega bivšega partnerja prizadela, da sem se začela dobivati z drugim v fazi, ko je on želel biti nazaj skupaj z mano.. Da nisva ostala skupaj? ( delno bi si to želela, delno sem prišla do nekih novih ugotovitev, izkušenj, ki sem jih doživela z drugimi, tudi njega bolj cenim glede na izkušnje, ki sem jih imela potem).
Ostale stvari so, da se nisem bolj potrudila študijsko in v mogoče da sem bila v srednji šoli obsedena s svojim hobijem in malo manj z ocenami, čeprav so bile še vedno dobre ali mogoče nadpovprečne glede na razred, nisem bila pa pri tistih top.
Ponavljam +dodajam, kje kupuješ spodnje perilo?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?