Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2286 prispevkov
• Stran 153 od 153
•
Prejšnja
1 ... 149, 150, 151, 152, 153
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Hm, prstan, ki sem ga se v otrostvu dobila, en okvircek za sliko, ki ga je tamali v vrtcu naredil, ena rastlina, ki se (sedaj sicer v obliki podtaknjencev) seli z mano ze vrsto let.
Imas pospravljen oziroma organiziran hladilnik ali nameces stvari noter, kjer je pac prostor?
Imas pospravljen oziroma organiziran hladilnik ali nameces stvari noter, kjer je pac prostor?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
oboje. se zelo trudim za red, uredim ko pride nova roba s trgovine, ampak potem tudi hitro "pozabim" na to in začnem metat noter .
ponavljam!
ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Če gledamo “instagram standarde” ne, nimam.
Nimam vseh tistih vrtečih pladnjev, mini posodic… (čeprav bi rada )
Imam toliko organizirano, da imam na eni polici vse kar je že odprto in se uporablja. Ostale stvari pa na ostalih policah.
- - - - - - -
V kateri trgovini najpogosteje kupuješ hrano?
Nimam vseh tistih vrtečih pladnjev, mini posodic… (čeprav bi rada )
Imam toliko organizirano, da imam na eni polici vse kar je že odprto in se uporablja. Ostale stvari pa na ostalih policah.
- - - - - - -
V kateri trgovini najpogosteje kupuješ hrano?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Namecem noter, kot je prostor, edino spodaj imamo dve posodi za zelenjavo, tako kot imajo klasicno hladilniki.
Ampak se trudim vsaj dat, da so stvari lepo zlozene ena zraven druge, da ni nic prevrnjeno in razmetano in non stop za mojim pospravljam, ker on pa dobesedno namece noter, da ni videt nic, kaj je kje.
Ma js hodim kar v (hiper)spar vedno, v en center kjer je se miler zraven, ker tiste plenice, ki jih mi uporabljamo, so ceneje v milerju. Pa vsec mi je, da je se mesnica, ribarnica zraven, vzamem ce je mozno v mesnici ne v naprej zapakirano. Sicer rib zdaj dolgo ze nisem kupovala.
Meso tudi dobimo domace od sorodnikov ali pa kdaj sem v kmetijski zadrugi vzela, ne kupujemo samo v sparu.
Pojavljam
Ampak se trudim vsaj dat, da so stvari lepo zlozene ena zraven druge, da ni nic prevrnjeno in razmetano in non stop za mojim pospravljam, ker on pa dobesedno namece noter, da ni videt nic, kaj je kje.
Ma js hodim kar v (hiper)spar vedno, v en center kjer je se miler zraven, ker tiste plenice, ki jih mi uporabljamo, so ceneje v milerju. Pa vsec mi je, da je se mesnica, ribarnica zraven, vzamem ce je mozno v mesnici ne v naprej zapakirano. Sicer rib zdaj dolgo ze nisem kupovala.
Meso tudi dobimo domace od sorodnikov ali pa kdaj sem v kmetijski zadrugi vzela, ne kupujemo samo v sparu.
Pojavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Sproti ponavadi v Mercatorju, ker ga imam blizu doma, vcasih tudi Spar po poti, ker je blizu vrtca. Vecje tedenske nakupe pa najraje Spar, ampak zadnje tedne mora biti Tus, zaradi teh kock, ki jih dobis
Kaj te je nazadnje razjezilo?
Kaj te je nazadnje razjezilo?
Prvi neprebran prispevek • 2286 prispevkov
• Stran 153 od 153
•
Prejšnja
1 ... 149, 150, 151, 152, 153
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov