Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tikto, Hasaren, Kaka, Tufi... Nekaj imen njegovih pliskotov, ostalih si niti zapomnim ne. Tako da ne
Glede cesa sta se s partnerjem nazadnje skregala?
Glede cesa sta se s partnerjem nazadnje skregala?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
kakor kakšno leto če se spomniva kaj potem ja, načeloma je pa lahko vsak dan valentinovo pri nama... nisva ga pa nikol prav načrtno praznovala, se pa spomnim najinega prvega valentinovega kako me je lepo presenetil jaz sem bila pa še v fazi - ne grem se teh komercialnih praznikov! zdaj si pa mislim zakaj pa ne če je razlog za praznovanje in veselje dajmo praznovat!
Ponavljam...
Ponavljam...
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Bolj ne.
Lani sem par dni prej eno tujko peljal na večerjo, sem že pisal o tem. Na Valentinovo sem pa imel pregled, potem grem jest v eno svojih favorite restavracij, preden se vrnem v službo. Poslikam hrano, objavim, ena kolegica pa takoj vpraša: "S kom pa si?" No evo. Mal sem se "zasekiral", ker enih stvari pač ne morem povedat, na Valentinovo sem pa pač bil sam...
Še bolj bedno je bilo, ko sva se z bivšo silila za Valentinovo neki praznovat, pa nobenmu ni bilo za praznovat, ker me kaj preveč itak marala ni.
Ne spomnim se dobrega/izvornega Valentinovega, tudi letos ne kaže ravno kaj kje boljše... čeprav neke plane imam, kako se bom "zamotil", sam o tem pa res ne morem javno na forumu
Ponavljam.
Lani sem par dni prej eno tujko peljal na večerjo, sem že pisal o tem. Na Valentinovo sem pa imel pregled, potem grem jest v eno svojih favorite restavracij, preden se vrnem v službo. Poslikam hrano, objavim, ena kolegica pa takoj vpraša: "S kom pa si?" No evo. Mal sem se "zasekiral", ker enih stvari pač ne morem povedat, na Valentinovo sem pa pač bil sam...
Še bolj bedno je bilo, ko sva se z bivšo silila za Valentinovo neki praznovat, pa nobenmu ni bilo za praznovat, ker me kaj preveč itak marala ni.
Ne spomnim se dobrega/izvornega Valentinovega, tudi letos ne kaže ravno kaj kje boljše... čeprav neke plane imam, kako se bom "zamotil", sam o tem pa res ne morem javno na forumu
Ponavljam.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Najbolj cenim njegovo pozrtvovalnost in cut, da poskrbi za svojo druzino (ne samo nas 3, tudi svojo primarno)
Najmanj, hm, mogoce to, da v tej svoji zelji malo pozabi, da niso samo materialne dobrine pomembne in bi vcasih otrok raje, da ga oce pelje ven kolesarit.
Pa ja, bi ga spet zbrala, koga pa cem Bi pa mogoce kako stvar v preteklosti drugace naredila, malo bolj na docenih stvareh v zvezi delala (skupaj seveda).
Ponavljam
Najmanj, hm, mogoce to, da v tej svoji zelji malo pozabi, da niso samo materialne dobrine pomembne in bi vcasih otrok raje, da ga oce pelje ven kolesarit.
Pa ja, bi ga spet zbrala, koga pa cem Bi pa mogoce kako stvar v preteklosti drugace naredila, malo bolj na docenih stvareh v zvezi delala (skupaj seveda).
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
smisel za humor, optimizem, lojalnost (družini in prijateljem), načelnost.
je pa načelnost tudi ena od vrlin glede katere se največkrat krešejo iskre. velikokrat naredi uslugo komu, ko si je ne zasluži (po mojem mnenju), se oglasi in izpostavi ko se nekomu dela krivica, čeprav gre to njemu v škodo (npr v službi kdaj koga zagovori in si nakoplje 'minus točke' pri nadrejenih).
ja bi ga še enkrat izbrala . v vseh teh letih nisem naletela na boljši 'fit' zame
ponavljam, ful kjut.
je pa načelnost tudi ena od vrlin glede katere se največkrat krešejo iskre. velikokrat naredi uslugo komu, ko si je ne zasluži (po mojem mnenju), se oglasi in izpostavi ko se nekomu dela krivica, čeprav gre to njemu v škodo (npr v službi kdaj koga zagovori in si nakoplje 'minus točke' pri nadrejenih).
ja bi ga še enkrat izbrala . v vseh teh letih nisem naletela na boljši 'fit' zame
ponavljam, ful kjut.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
Najbolj mi je pri njemu všeč njegov čut za umetnost, česa vse se zna lotit od risanja do kiparstva ubistvu ni smeri v kateri ne bi bil dober, naj bolj je pa potem to da je pri tem skromen da trdi da ni nadarjen da je to le njegova predanost, no in to je potem druga stvar pri njemu ki mi je všeč, predanost vsemu kar ima rad. Je pa tudi odličen vodja mu zmeraj govorim da če bi bilo konec sveta bi se vsi ki ga poznajo ali le delno poznajo najavili pri nama da on pove kako naprej
Malo manj pa pri njem cenim to da se kdaj ne premakne iz svojih prepričanj, ga res rabiš prepričevat z (odličnimi) argumenti da se premakne
Ponavljam!
Malo manj pa pri njem cenim to da se kdaj ne premakne iz svojih prepričanj, ga res rabiš prepričevat z (odličnimi) argumenti da se premakne
Ponavljam!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Je dober vodja in zna stvari dobro organizirati, kar se vidi tudi pri vzgoji hčera (super se znajde in ga ni strah izzivov). Izjemen je v tem kar počne, kar pa včasih potem premočno “potegne” v osebno življenje in se velikokrat zaradi tega ne zna odklopit in sprostit, ko smo skupaj kot družina. To je pa ta minus…
Čeprav, če pogledam od začetka ko sva se spoznala, pa do sedaj, je vseeno veliko naredil v to smer.
- - - -
Ponavljam
Čeprav, če pogledam od začetka ko sva se spoznala, pa do sedaj, je vseeno veliko naredil v to smer.
- - - -
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Najbolj cenim to, kako nas ima rad. Kako predan ati in mož je. Cenim, kako spreten je. Vse postori sam, za primer pri hiši od risanja načrtov za pridobitev gradbenega do izdelave stopnic, polaganja keramike, ni da ni. Cenim, da je uspešen na svoji karierni poti. Cenim, da mu je družina prioriteta.
Kaj manj cenim...kaj pa vem. Živcira me, ker nikoli ne zamenja prazne rolice wc papirja, vedno da novo na polico in ne na stojalo. Nimam kaj bolj pametnega
Še enkrat bi ga izbrala.
Ponavljam, lahko pa tudi poveš zgodbo kako sta se spoznala.
Kaj manj cenim...kaj pa vem. Živcira me, ker nikoli ne zamenja prazne rolice wc papirja, vedno da novo na polico in ne na stojalo. Nimam kaj bolj pametnega
Še enkrat bi ga izbrala.
Ponavljam, lahko pa tudi poveš zgodbo kako sta se spoznala.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz sem kar dolgo izbirala, preden sem izbrala. Sem skorajda ravnokar izbrala.
Mi je hudo za stvari, ki so se zgodile z bivšim, preden sem njega spoznala. Kar se tiče njega samega, pa ne, nimam pripomb.
Najbolj mi je všeč, da je družinski in tradicionalen. Ni ničesar, kar mi pri njem ni všeč.
Spoznalaa sva se na tindru, pomatchala v prvih 24 urah, odkar sem si tinder naredila.
Ponavljam
Mi je hudo za stvari, ki so se zgodile z bivšim, preden sem njega spoznala. Kar se tiče njega samega, pa ne, nimam pripomb.
Najbolj mi je všeč, da je družinski in tradicionalen. Ni ničesar, kar mi pri njem ni všeč.
Spoznalaa sva se na tindru, pomatchala v prvih 24 urah, odkar sem si tinder naredila.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ma isto, Tinder. Sem ga tudi dosti hitro spoznala, tako da nisem bila dolgo gor.
Ponavljam + opisi vajn prvi zmenek
Ponavljam + opisi vajn prvi zmenek
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meni moj sploh ni bil všeč na 1. dejtu, je zgledal drugače kot na slikah. Mi je realno postal všeč od 2. dejta naprej. In sem rekla, da ok, grem na 2. dejt tako, za vsak slučaj...
Ampak klub temu da mi ni bil všeč na 1. , je bil edini, s katerim sem šla več kot na 1 dejt, od ljudi na tindru.
Sva se dobila v tivoliju na parkirišču, šla na sprehod do Lily novy na pijačo in pol nazaj. Nič posebnega.
Aja bilo mi je zanimivo, ko sem naročila pivo, on je pa izbral brezalkoholno, ker kao je bolj đentelmensko, da ne pije alkohola zraven mene. Potem jaz tadruge pive nisem mogla do konca spit in jo je on tako zeksal skoraj do konca. Tega se spomnim. In bil je ponedeljek.
Ponavljam
Ampak klub temu da mi ni bil všeč na 1. , je bil edini, s katerim sem šla več kot na 1 dejt, od ljudi na tindru.
Sva se dobila v tivoliju na parkirišču, šla na sprehod do Lily novy na pijačo in pol nazaj. Nič posebnega.
Aja bilo mi je zanimivo, ko sem naročila pivo, on je pa izbral brezalkoholno, ker kao je bolj đentelmensko, da ne pije alkohola zraven mene. Potem jaz tadruge pive nisem mogla do konca spit in jo je on tako zeksal skoraj do konca. Tega se spomnim. In bil je ponedeljek.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov