Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ko sem bila še zelo majhna - šivilja (ker moja mam je redno hodila si k šivilji popravljat obleke) ali na banki, tako kot moja mama. Na začetku najstniških let pa pevka - kr fail.
Ponavljam pa plus, kaj hočejo postat vaši otroci, če že govorijo
Ponavljam pa plus, kaj hočejo postat vaši otroci, če že govorijo
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Veterinarka, novinarka. Tega se spomnim. Verjetno se kaj.
Moj mali bi bil pilot, ampak ne, ce bo moral dolgo v solo hodit za to Potem bo rajsi vozil avtobus ali kako drugo pomozno vozilo na letaliscu.
Ponavljam
Moj mali bi bil pilot, ampak ne, ce bo moral dolgo v solo hodit za to Potem bo rajsi vozil avtobus ali kako drugo pomozno vozilo na letaliscu.
Ponavljam
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Jaz kot otrok sem hotela postati učiteljica, dreserka psov, delavka v banki (delo za šalterjem je top )…
Moja starejša arhitektka.
Mlajša še ni povedala. Sigurno pa ne bo pevka. Petje ji je brezveze pravi
- - - -
Kaj si po izobrazbi?
Moja starejša arhitektka.
Mlajša še ni povedala. Sigurno pa ne bo pevka. Petje ji je brezveze pravi
- - - -
Kaj si po izobrazbi?
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Ne vem še, če ne bi bil lačen, ne bi bilo nič. Sicer je pa 24. itak strog post, dejansko še vedno ne vem ali Cerkev potem dovoljuje božično večerjo, ali je dovoljen šele božični zajtrk
Bi rekel, da po prvi večerni maši je že dovoljena božična večerja, ker je takrat že božič, čeprav bolj prav bi bilo, da je božič šele po polnočnici.
Bi rekel, da po prvi večerni maši je že dovoljena božična večerja, ker je takrat že božič, čeprav bolj prav bi bilo, da je božič šele po polnočnici.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Najbrz sladica, ker je pac bolj enostavno sladice delat kot naredit dobro glavno jed. Ce kuham samo za naju najraje naredim glavno jed oz itak bolj vse delam jaz pri naju.
Ce bi pa recimo za njegovo druzino, starse, si malo ne bi upala delat glavne jedi, ker kuham bolj sele odkar sem njega spoznala in nisem navajena za vec ljudi kuhat...
Tako da, ce bom kaj prispevala pri silvestrovem, bom najbrz Kaj od sladic prinesla.
Ponavljam
Ce bi pa recimo za njegovo druzino, starse, si malo ne bi upala delat glavne jedi, ker kuham bolj sele odkar sem njega spoznala in nisem navajena za vec ljudi kuhat...
Tako da, ce bom kaj prispevala pri silvestrovem, bom najbrz Kaj od sladic prinesla.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Vseeno, kateri del obroka, bolj bi mi bilo važno, da sem jed že kdaj prej sprobala, da ne bi bilo kakšnih presenečenj. Sploh pri sladicah se mi zdi, da se lahko ne porata dobro, če je kaj bolj zakompliciranega in delaš prvič.
—
Praznična jed, ki jo imajo drugi radi, tebi pa ne tekne?
—
Praznična jed, ki jo imajo drugi radi, tebi pa ne tekne?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Francoska solata...nikoli nisem videla poante, pač mene ni navdušila
Kateri je tvoj najljubši okrasek za smrečico? En poseben kos?
Kateri je tvoj najljubši okrasek za smrečico? En poseben kos?
I am not an enigma, just a contradiction!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ma sem letos vse na novo kupila, tako da nisem na nic posebej navezana, pa itak smrecice kot take nimamo (radoveden macek).
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]