Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 25. Nov. 2023 15:01

Vseeno mi je, ne spremljam nogometa.

Igraš kakšne igrice?
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Nov. 2023 11:36

Ne,

si kaj kupila/a za črni petek in kaj?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 28. Nov. 2023 12:46

Ja, en kup reči...
avtosedeže, čevlje, igrače za otroke od kolegov, darila za božič za družino, novo električno zobno ščetko, za milijon dolarjev enih drobnarij ki smo jih rabili...

upside - čakam ene 6 paketov, sem pogrešala filing ko odpiras pakete kot da ne veš kaj je noter :D

ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Nov. 2023 13:13

waw.. ne jaz niti nisem imela časa se prav še ukvarjat z božičnimi darili (pri nas doma sicer navada za novo leto natančneje je bila vedno) oz. se nisem prej spomnila, niti nič nisem spremljala nobenih akcij... sem se pa kasneje spomnila, da bi bilo mogoče pametno kaj za decembrska darila kupiti že za ta črni petek..

Edino, kar sem kupila, je bila zimska kapa in toplejši pulover za malega, je bil pa že prej plan kupiti to in je bilo bolj naključje, da sem šla v šoping center ravno za ta vikend za črni petek.

Mali sicer edino, kar zdaj še rabi novega, je zimska vreča za voziček, nič drugega, še to bi mogoče ga lahko kar v zimskem pajcu dali v voziček (še vedno nism odprla tistega paketa, ki sem ga od ene punce naročila za pajaca, ups, upam da je dovolj zimski) ali pa bomo narisali vrečo za tisto obdarovanje za dedka mraza v njegovi službi... smo se prijavili..

Ponavljam
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Nov. 2023 13:19

Smučarski kombinezon za starejšo hčerko. Smo zdaj dobri za naslednji 2 (mogoče celo 3 :lach:) leta

Sem zase tudi gledala primernega, pa ni bilo nič od željenega znižano. Story of my life :<

- - - - -

Kje, s kom letos praznuješ božične praznike? Boš kuhala? Kaj?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 28. Nov. 2023 14:16

Mah nimam kakih posebnih nacrtov, tudi kuhala najbrz ne bom nic posebnega. Edino kako bolj praznicno pijaco bi mogoce naredila. Lani smo preziveli praznike na plazi, zame tega 1000 zasnezenih bozicev ne prekosi :D

Kdaj ponavadi okrasis, ce sploh?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Nov. 2023 15:35

Ne, nisem nikoli do zdaj posebej okrasevala, zdaj je 1. Leto, da v bistvu zivim na svojem, da sem s svoji druzino, prej sem vsa leta s cimrami... in bila zelo zaposlena s svojo sluzbo skos.

Vprasanje je, kaj bi sploh okrasila, ne vem al bomo ma!o manjso smrecico kupili ali kaj. Zaenkrat sem prinesla od stasev ene lucke klasicne, pa se ne vem kam jih bova dala.. v spalnico, kuhinjo..

Imam plan letos okrasit nekje od zacetka decembra, miklavza naprej, konec decembra se bomo pa itak izselili.. aja pa mogoce bom tudi pri starsih okrasevala.. jim moram sam narocit naj nabavijo smreko da bomlahko okrasevala, ko bom pri starsih.

Ze ves, kje bos za silvestrovo?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 28. Nov. 2023 17:16

Doma, z mojimi tremi :hearts:
Tako kot že zadnjih par let.

- - - - -

Bi rekla/el, da si staršem povzročal/a sive lase? Kaj je bil največji “fail” ki si ga ušpičil/a?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Nov. 2023 10:16

Ne, kot otrok sem bila najbolj pridna, najbolj mirna, tiha med vsemi vrstniki. Kot srednješolka, sem jim povzročala probleme s tem, da sem bila obsedena s svojim hobijem in premalo delala v gimnaziji in premalo razmišljala o tem, kaj bi študirala, bi rekla.. ampak dobro ocene sme imela še vedno bolj nadpovprečne glede na svoj razred, čeprav najbrž ne tako visoke, kot bi lahko, če bi bila šola moja največja prioriteta..

Ponavljam + Kako izgled tvoja bunda/ plašč za ven?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Nov. 2023 12:35

Sem bila pridna in mirna. Se mi je “odpeljalo” malo bolj konkretno šele nekje pri 18ih, ko sem prišla domov zjutraj ob 7ih, pijana. Še to mi je sestra odprla in debelo pogledala, staršev ni bilo doma.

Moja bunda?
Dolg črn puhast plašč iz Zare.
Za smučanje pa Benger jakna v črno-beli-sivi kombinaciji.

- - - -

Ponavljam vprašanje o bundi/jakni/plašču
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 30. Nov. 2023 12:53

plašče mam trenutno 4 (dva stara 50+ let, oba od moje none, en svetlo bež, poročni, drugi dolg, svetlo rjav z ogromnimi črnimi kvadratnimi gumbi), tanek dolg črn, ful oprijet za posebne priložnosti (za čez obleke), in en petrolej zelen ki sem ga kupila v prvem letniku faksa in se ne morem ločiti od njega :) .
bunde mam eno parko ki sem jo kupla za vozičkanje in eno svetlosivo, kratko ful puhasto :) . za smucanje pa bunda iz 5/6 razreda, ki so mi jo kupili za v solo v naravi :D (yes i was a fatass kid :D )

zanimivo, ponavljam!
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Nov. 2023 13:52

Imam samo 1 bundo tu v najinem stanovanju, obožujem, da je vse bolj na minimalistično, da ni šare, nepotrebnih oblek, ki jih ne rabim, pa še majhno stanovanje imava, tako, da ni placa za ekstra obleke.

Ne vem sploh, katere firme je, sem mogla it pogledat na listek, kjer sem kupila, so imeli v eni trgovini različne firme. Piše Montechristo.
Je daljša bunda rjave barve, z rjavim pasom okrog pasu.

Bordala pa nisem že od 21 leta oz v obdobju 18 do 21, ko sem imela prvega fanta sem na zadnje. Njegov tata je bil učitelj športne in nama je še vedno neke bolj poceni karte zrihtal.

Ponavljam + kakšno obutev trenutno nosiš za ven
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 30. Nov. 2023 14:04

Zdaj ko je bilo suho, sem bila kar v Adidas ali All star supergah.

Zdaj za zimo imam pa Sorel škornje.

- - - -

Boš jutri v centru na otvoritvi božično okrašenega mesta?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 30. Nov. 2023 15:33

Ne, ne maram te gneče.

Ponavljam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Nov. 2023 16:17

Ne, ker ne živiva več v Lj. Sicer pa tudi ne bi šla, ker imava majhnega dojenčka, da bi šla midva skupaj, ga nima nobeden za pazit, z otrokom pa itak ne bi nikamor hodili, ma tako ali tako nikoli nisem bila na teh otvoritvah.

Ponavljam + še enkrat vprašanje kdaj boš okrasila oz. začela okraševat doma?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov