Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Nahranim psico in jo spustim na vrt
- si umijem obraz in zobe, obraz namazem s kremo, se oblecem
- po navadi pospravim po kuhinji, ce prejsnji vecer nisem. Zutraj se mi pospravlja, ker se mi ne ljubi zacet z racnalniskim delom in zabusavam.
ponavljam
- si umijem obraz in zobe, obraz namazem s kremo, se oblecem
- po navadi pospravim po kuhinji, ce prejsnji vecer nisem. Zutraj se mi pospravlja, ker se mi ne ljubi zacet z racnalniskim delom in zabusavam.
ponavljam
-
Na to s kakšnimi ljudmi sem se obdala. Sem jih imela vse na kupu letos na poroki in so mi šle solze, gem after gem after gem
Pa da sem se znašla v živjenju in mi gre dobro, ker bi glede na družinske okoliščine lahko končala precej drugače.
ponavljam
Pa da sem se znašla v živjenju in mi gre dobro, ker bi glede na družinske okoliščine lahko končala precej drugače.
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ful luškano vprašanje .
kaj pa vem, na splošno sem ponosna na nas dva, ker že tako dolgo relativno složno furava čez vse probleme in ovire. ni vedno lahko, se pa vedno potudiva da je lepo (kolikor pač okoliščine dopuščajo). upam da bova še naprej tako peljala, ker izzivov v naši družini sigurno ne bo zmanjkalo
drugače pa sem zadovoljna in ponosna na svojo službo in svoje službene dosežke. definitivno nisem najboljša ali najbolj zagreta na svojem področju, ampak mislim da mi gre dobro in prinašam na mizo dobre rezultate.
sigurno pa so eden od mojih največjih ponosov otroci, ki sem jih posredno pomagala vzgajati preko svojega 'hobija'. ko jih sedaj srečam v domačem kraju, v lj, spremljam po socialnih omrežjih in vidim da so v veliki večini odrasli v občudovanja vredne mladostnike in mlade odrasle mi zaigra srce. tudi to da me po več letih tu in tam še vedno kdo pokliče s problemom, jamrom si štejem v veliko čast, da sem si pridobila tako zaupanje.
ker že več dni ni noben odgovoril na to vprašanje bom menjala, ampak če bi še kdo želel odgovoriti - please do!
bi zase rekel/a da si natančna ali površna oseba?
kaj pa vem, na splošno sem ponosna na nas dva, ker že tako dolgo relativno složno furava čez vse probleme in ovire. ni vedno lahko, se pa vedno potudiva da je lepo (kolikor pač okoliščine dopuščajo). upam da bova še naprej tako peljala, ker izzivov v naši družini sigurno ne bo zmanjkalo
drugače pa sem zadovoljna in ponosna na svojo službo in svoje službene dosežke. definitivno nisem najboljša ali najbolj zagreta na svojem področju, ampak mislim da mi gre dobro in prinašam na mizo dobre rezultate.
sigurno pa so eden od mojih največjih ponosov otroci, ki sem jih posredno pomagala vzgajati preko svojega 'hobija'. ko jih sedaj srečam v domačem kraju, v lj, spremljam po socialnih omrežjih in vidim da so v veliki večini odrasli v občudovanja vredne mladostnike in mlade odrasle mi zaigra srce. tudi to da me po več letih tu in tam še vedno kdo pokliče s problemom, jamrom si štejem v veliko čast, da sem si pridobila tako zaupanje.
ker že več dni ni noben odgovoril na to vprašanje bom menjala, ampak če bi še kdo želel odgovoriti - please do!
bi zase rekel/a da si natančna ali površna oseba?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Povrsna, 100% povrsna
Edit, ker sem povrsna in pozabila vprasanje; ponavljam
Edit, ker sem povrsna in pozabila vprasanje; ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Tudi jaz sem imela samo sebe vedno za površno in tudi ne toliko samostojno... zdaj več časa kar imam redno službo, kar sem sama živela sama s cimrami, zdaj ko živim z mojim.. se mi zdi, da se znam bolj in bolj obrnit vseeno.....razen za čistit po stanovanju, likat,odstranjevat madeže iz oblačil, res lepo postlat posteljo, da kdaj zamujam...znam ful manj kot moja mamaa...(aja moja mama je menda bila v nekem internatu v srednji šoli, ko so jim vzgojiteljice še enkrat razmetale celo posteljo, da so jo morale znova naredit, če ni bila perfektno narejena...)
Še vedno se imam bolj za površno in ne toliko po nekih regeljcih/ organizirano, natančno..
Ponavljam
Še vedno se imam bolj za površno in ne toliko po nekih regeljcih/ organizirano, natančno..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Veckrat na mesec se grem naplesat, nekaj sem ze potovala (35 drzav ), rada bi se naucila vsaj osnov miksanja muzike - da bom potem OG berlinska hipsterka. .
Poleti sem precej prekolesarila. Zbirava grde magnete. rada dajem makeoverje prostorom. drugače pa od hobijev nič resnejšega.
Ponavljam
Poleti sem precej prekolesarila. Zbirava grde magnete. rada dajem makeoverje prostorom. drugače pa od hobijev nič resnejšega.
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Od dveh sred nazaj do prejšnjega pon sem vsak dan delala pilates(brez trebušnega dela) ali jogo ter en dan šla tečt (poleg pilatesa), tako da pilates in joga(zdaj smo 5 dni pri starših, ni časa, ter en dan preden smo šli, ko sem nama pripravljala stvari za sabo tudi nisem imela časa)
Potem hm.. parfumi tako na splošno in dve psihološki knjigi berem zelo počasi zadnje mesece (ko imam fraj ali dojim sem imela bolj preferenco skoaj da gledati serije še vedno, ker so tudi taki knjigi za malo razmišljat zravbn, ne samo sprostitev in se morem kar malo prisilit, da berem).
Želim v prihodnosti še potovat, hodit kdaj na kak hrib in tudi še na kak ples v paru - swing ali kaj tazga bi bilo dobro, na balet rekrreativni mogoče, tudi kam it plesat, samo da ni lih komercialna ali balkan muzika in da niso sami študenti/ srednješolci noter.
Aja pa tudi še na kak koncert it, seveda, to mi je pa še najbolj všeč rap ali različne rocku podobne zvrsti.
Ponavljam
Potem hm.. parfumi tako na splošno in dve psihološki knjigi berem zelo počasi zadnje mesece (ko imam fraj ali dojim sem imela bolj preferenco skoaj da gledati serije še vedno, ker so tudi taki knjigi za malo razmišljat zravbn, ne samo sprostitev in se morem kar malo prisilit, da berem).
Želim v prihodnosti še potovat, hodit kdaj na kak hrib in tudi še na kak ples v paru - swing ali kaj tazga bi bilo dobro, na balet rekrreativni mogoče, tudi kam it plesat, samo da ni lih komercialna ali balkan muzika in da niso sami študenti/ srednješolci noter.
Aja pa tudi še na kak koncert it, seveda, to mi je pa še najbolj všeč rap ali različne rocku podobne zvrsti.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Hmm.. zelo drag fen za lase, ki pa je imel ameriski 'motor', tako da ga tukaj nisva mogla uporabljati (bi se vse skupaj zazgalo ). Na koncu sva porabila se kup denarja za neke pretvornike in adapterje, nic ni delalo, tako da sva vse skupaj vrnila tasci nazaj.
Namen je bil sicer dober.
Ponavljam
Namen je bil sicer dober.
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
uf, dejansko se ne spomnim nič kaj posebej failanega. morda še najhujše mi je bilo, ker sem nekaj let nazaj dobila neverjetno lepo spakirano Marlenka torto in neke druge Marlenka izdelke od naših sosedov Čehov, ker sem enkrat omenila da je nisem še nikoli jedla. So verjetno sklepali da bi jo rada poskusila in ne da je nisem še nikoli jedla zato, ker ne maram medenih izdelkov
zelo.pozorno od njih, in sem se zato še slabše počutila ko sem vse skupaj podarila naprej .
ponavljam
ali pa:
ali obdaris kdaj nekoga ki ni tvoja družina/prijatelj? (poštar, sosed, sodelavec itd?)
zelo.pozorno od njih, in sem se zato še slabše počutila ko sem vse skupaj podarila naprej .
ponavljam
ali pa:
ali obdaris kdaj nekoga ki ni tvoja družina/prijatelj? (poštar, sosed, sodelavec itd?)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ja, s sodelavci se obdarimo, ampak ne vsak posebej, ampak pripravimo en velik paket in se potem razdelijo stvari.
…
Si bila že kdaj odpuščena v službi ali pa vsaj direkt pred tem, da te odpustijo?
…
Si bila že kdaj odpuščena v službi ali pa vsaj direkt pred tem, da te odpustijo?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]