Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Kitajska in mehiška niso med mojimi najljubšimi, je pa res, da tega tudi ne jem pogosto in bi morala probat še več jedi in bolj avtentične.
Najraje imam tajsko in vietnamsko, tudi turško, korejsko, arabsko, indijsko in gruzijsko. Potem italjanska je že nekak klasika, pa nasploh morske jedi so med mojimi najljubšimi (ribe na sto in en način), tako da tudi nasploh hrana sredozemske Evrope.
…
Pri kakšni svetlobi lahko najlažje zaspiš? (popolna tema / malo naravne svetlobe / umetna svetloba?)
Najraje imam tajsko in vietnamsko, tudi turško, korejsko, arabsko, indijsko in gruzijsko. Potem italjanska je že nekak klasika, pa nasploh morske jedi so med mojimi najljubšimi (ribe na sto in en način), tako da tudi nasploh hrana sredozemske Evrope.
…
Pri kakšni svetlobi lahko najlažje zaspiš? (popolna tema / malo naravne svetlobe / umetna svetloba?)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz zaspim takoj, kakorkoli je, imam pa rada temo. Tudi med dojenjem na sredi sem že zaspala z odprto nočno lučko zvečer, lih včeraj.
Sem imela pa med nosečnostjo ?srednjo nespečnost, ko se sredi noči zbudiš in ne moreš več zaspat dolgo. (menda se ranguje na zgodnja, srednja in pozna ali nekaj v tem smilsu).
Ponavljam
Sem imela pa med nosečnostjo ?srednjo nespečnost, ko se sredi noči zbudiš in ne moreš več zaspat dolgo. (menda se ranguje na zgodnja, srednja in pozna ali nekaj v tem smilsu).
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
ne moj, je pa najljubši od moje tamale - pulover z vezenino kužka in puhastim/kosmatim repom . Moja pa verjetno ena taka kjut prehodna črno bela obleka na pepita vzorec, ki sem jo kupila lani in sem se bala da mi letos je bo več prav. Sem pomerila, in jo bom lahko mela z a vikend ko gremo na eno praznovanje
Ponavljam!
Ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Dolg plašč
Daljša usnjena jakna
Visoki škornji z nekaj cm pete
Kako lušno krilo s hlačnimi nogavicami
…težko se odločim za samo eno, ker je jesen moj najljubši letni čas kar se tiče oblačenja.
…
Imaš smisel za/ceniš dobro ohranjene stare predmete/pohištvo ali ti vse to bolj sodi pod skupni imenovalec “stara šara”?
Daljša usnjena jakna
…težko se odločim za samo eno, ker je jesen moj najljubši letni čas kar se tiče oblačenja.
…
Imaš smisel za/ceniš dobro ohranjene stare predmete/pohištvo ali ti vse to bolj sodi pod skupni imenovalec “stara šara”?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Obožujem stare/vintage obleke (imam in tudi redno nosim nekaj kosov, ki jih je v mladosti nosila moja nona), v stanovanju imamo nekaj dekorativnih 'starin'. Pri pohištvu preferiram enostavno čiščenje/vzdrževanje in praktičnost, zato načeloma ne kupujem in ne uporabljam starin/starega pohištva. občudujem pa ljudi, ki znajo izbrati staro pohištvo in ga smiselno in uporabno umestiti v svoje prostore.
zanimivo vprašanje, ponavljam!
zanimivo vprašanje, ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Ash. napisal/-a:Dolg plašč
Daljša usnjena jakna
Ne vem zdaj, če je to dovoljeno komentiranje, ampak Ash. je očitno ena tistih na katere mmm pali oz. jih opazi
Drgač pa, na eni "moji" dolgonogi suhici mi je všeč oblekca, pa čeprav je sam iz H&M, ampak res ji dobr stoji... sej ubistvu je vseen kaj obleče, ker ji vse dobro stoji
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Všeč so mi stare stvari ampak pohištva ne bi imela starega.
So mi pa všeč kakšni stari dodatki. Recimo pohištvo imam moderno, z nekaj starimi dodatki, da popestri. Luči sem našla iz 70ih let in se mi zdi, da lepo paše skupaj.
Ponavljam
So mi pa všeč kakšni stari dodatki. Recimo pohištvo imam moderno, z nekaj starimi dodatki, da popestri. Luči sem našla iz 70ih let in se mi zdi, da lepo paše skupaj.
Ponavljam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
pomembno mi je, da je stvar praktična, kar se tiče okusa pa nekako nevtralna. prvič zato, ker mi to ne pomeni veliko, drugič pa zato, ker se moj okus glede na počutje hitro spreminja in bi namesto tega raje dal kakšne umetniške stvari, ki bi jih po želji zamenjal.
starinski stili pa moram reči da mi niso všeč dovolj, da bi imel kaj takega. mogoče kakšno sobo, ki bi bila v celoti opremljena starinsko, za nostalgičen pridih.
tudi malo mi je zoprno, da se praktično vse second hand stvari fokusirajo okoli starinskih trendov, čeprav je okusov veliko.
ponavljam
starinski stili pa moram reči da mi niso všeč dovolj, da bi imel kaj takega. mogoče kakšno sobo, ki bi bila v celoti opremljena starinsko, za nostalgičen pridih.
tudi malo mi je zoprno, da se praktično vse second hand stvari fokusirajo okoli starinskih trendov, čeprav je okusov veliko.
ponavljam
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zaenkrat imam nekaj kosov na vikendu: recimo kredenca iz masivnega lesa v kuhinji, Ikein set iz šestdesetih na terasi (isto lesen) ter v predsobi Meblo fotelj, ki je tudi star nekaj desetletij. To vključim v ostalo sodobno opremo. Na splošno mi je všeč mid-century modern stil.
Kateri stil opreme ti je pa najmanj blizu?
Kateri stil opreme ti je pa najmanj blizu?
The world is as you are.
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Mislim, da nimam najljubšega praznika. Običajno vse kar pomeni, da je dela prosto mi je všeč.
Se pa letos res veselim božiča in novoletnih praznikov, ker bomo vsi skupaj, vse bo kičasto okrašeno, dobra hrana...vino. omg sanjam vino
Ponavljam.
Se pa letos res veselim božiča in novoletnih praznikov, ker bomo vsi skupaj, vse bo kičasto okrašeno, dobra hrana...vino. omg sanjam vino
Ponavljam.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Isto bi rekla, kar sem delala, nisem imela najljubšega, samo, da je bil dela prost dan, sem bila vesela.
Sicer še najbolj božično novoletni - december. Pa moj otrok je bil narejen v času med božičem in novim letom.
Ko sem bila majhna, so mi bili naj decembrsko - novoletni prazniki in velika noč(zarad unih jajc čokoladnih).
Kaj trenutno spremljaš od oddaj, serij?
Sicer še najbolj božično novoletni - december. Pa moj otrok je bil narejen v času med božičem in novim letom.
Ko sem bila majhna, so mi bili naj decembrsko - novoletni prazniki in velika noč(zarad unih jajc čokoladnih).
Kaj trenutno spremljaš od oddaj, serij?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov