Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 18. Avg. 2023 14:40

Nobeden od naju ni nekaj aktiven, moj od klasicnih soc omrezji se manj od mene, edino, kar redno uporablja, je LinkedIn. Meni je vseeno. Na zacetku je kar dosti vec objavljal, pac fotke s kaksnih posebnih priloznosti in podobno. Dokler ne vpliva na real life, me ne moti. Njegova dobra lastnost? Hm, ima smisel za izbiro partnerice? :D

Tvoje mnenje o objavljanju slik otrok na socialnih omerzjih?
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 18. Avg. 2023 16:02

Ne zdi se mi primerno. Če bi že uporabljala in čutila močno potrebo po objavi fotografije otroka bi to naredila tako, da se ne bi videlo njegovega obraza oz.se ga iz fotografije ne bi dalo prepoznati.

Ponavljam.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 19. Avg. 2023 8:42

Mislim meni je zanimivo pogledati slik ostalih, da sploh veš kater ima do zdaj otroke od kakšnih bivših znancev, sej je kul, če se folk malo pohvali, s tem kar počne, ali hribi ali potovanje, ali pač svoji otroci. :lach: Ali pa pri kakšnih inflencerkah tudi, pač firbec.
Sama razen par storijev na fbju (še te, mislim, da sem ravno 3x do zdaj) pa nisem niti nikoli nikjer ničesar objavljala do zdaj v svojem življenju. Svojega instagrama nimam.

Meni kar se tiče potovanj mi je ful všeč, da me kdo skoz slika ali da ima kdo voljo veliko slikat, mi je zabavno, tako kot je moj prejšnji sopotnik. S tem da ni šlo za neko poziranje, ampak je imel vedno nek stil fotkanja v trenutku, nenačrtovano, kar meni potem še boljše izpade kot neke preštudirane fotke/ poziranje. Že tip filmov mi je všeč tak ,kot nekako nenačrtovano/ spontano snemanje.
Moj zdajšnji pa nič ne slika tako na dopustu. :/

Imaš/ slediš kakšni znani osebi/ vplivnici, ki ti je kot 'rolemodel' glede videza, zunanjosti ali pač tako samo lepa za prečekirat?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 19. Avg. 2023 20:41

Ne.

Če bi se morala začeti učiti igrati na instrument, katerega bi izbrala?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 20. Avg. 2023 9:31

Po pravici povedano nimam želj po igranju inštrumenta, mam mnogo skillov, za katere bi raje uporabila čas in energijo, če bi imela dodaten, kot so ples v dvoje, ples balet, hoja v hribe, kaj glede finančne pismenosti, učenje jezika novega, učenje v svoji smeri službe, branje knjig, branje na temo psihologije/ terapije/ odnosov, kuhanje... še kakšno programiranje ali obnovitev/ učenje naprednih fuknkcij, prgramiranja v excelu mi je bolj zanimivo..

Za inštrument ne vem, ker res nimam nikakršne želje...

Ponavljam
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 21. Avg. 2023 9:07

Klavir, ker mi ima najbolj pomirjujoč zvok.

3 aplikacije, ki jih uporabljaš na dnevni ravni? (če ne štejemo tistih osnovnih za klepet, kot je Viber/Facebook Messenger itd., in Instagrama).
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Avg. 2023 9:21

Js uporabljam samo whatsapp in internet, uro budilko... in youtube na dnevni ravni,nic drugega. Na nednevni ravni pa se messenger od fbja obcasno,nic drugega razen tega.

Ponavljam
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 21. Avg. 2023 10:31

e-denarnica, app za keglove vaje (ko bi ga le pridno vsak dan :D ), do nedavnega s
em tudi 1second everyday, ampak sem med poletjem malo obupala :( . mi je zal, ampak bom probala vseeno nadaljevat s snemanjem.

zanimivo, ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 21. Avg. 2023 12:00

// ..Js sem pod vsakodnevne pozabila dodat 'Google map', to je po moje najbolj koristna stvar od vseh, da vedno pogledam, kje je casovno najkrajsa pot, ali pa grem na kaksno lokacijo v lj , ki je ne poznam ali pa samo da vidim, koliko bo casovno znesla pot. Danes sem ze uporabljala ga za pot do Lj

Ps: js tud delam proti koncu nosecnosti keglove, sem ugotovila da skoraj vedno sprozim s keglovimi premikanje otroka, kdaj pa celo to, da se mi je zacel zaletavat v maternicnivrat, ne vem a to se njega kaj stisne al kaj... //
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 8. 2020

Neprebrana objavaNapisal/-a mayaeb » 23. Avg. 2023 22:14

Nič kaj posebnega, youtube, službena za potrjevanje, outlook, beležko

Načrti za vikend?
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Avg. 2023 8:05

V glavnem je plan kupiti kaar še rabim za otroka in novo stanovanje. Se izseliti, spakirati in počistiti, iz sobe v Lj. Nej bom mogla nesti do staršev, nekaj v novo stanovanje. Ne vem, do kdaj mi bo uspelo končati s tem dvojim. Moj pol vikenda dežura. En rojstni bova mogla izpustit zaradi njegovega dežurstva..

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Avg. 2023 9:03

En dan bom delala, ostalo pa še ne vem. Mogoče se gremo kopat, mogoče gremo na vikend, ne vem.

Kako je bilo ime tvoji igrački iz otroštva?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 25. Avg. 2023 0:29

Kartoffelmännchen. In namreč je to bil majhen povšter ovit v krompirjev žakelj, dve gumici okoli kotičkov sta naredili ušeski in dva gumba sta bila namesto oči.

Dala sem ga spati v narobe obrnjeno temno zeleno leseno pručko. Vse skupaj pa je bilo na voljo pri takratni varuški / družinski prijateljici, za katero sem slišala, da je letos umrla. :( in mi je zelo zelo hudo zaradi tega.

(uf, kdo reže čebulo?)

No, pa dajmo - kako odreagiraš na smrt? Burno ali bolj racionalno/razumsko?
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 26. Avg. 2023 17:25

Na mojo veliko srečo se mi še ni bilo treba soočat s smrtjo, saj ne v ožjem krogu prijateljev in družine, umrlo je par sorodnikov ki sem jih videla na par let (iz tujine), tako da mam čeprav vem da jih ni več, občutek da se en dan spet pojavijo na vratih...

Ponavljam...
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ash. » 26. Avg. 2023 19:04

Dokaj razumsko, ampak si dam čas, da razmišljam o tem, da ne potlačim vase in da sem nekaj časa melanholična. Ob vsaki novici o smrti nekoga, ki sem ga poznala, se poskušam tudi opomnit, da je res čisto vsak dan darilo, ne glede na to, kako zlajnano se sliši.
Ker imam dosti starejše sorodnike od mojih sovrstnikov, sem bila s to temo soočena že zelo zgodaj, prvič pri 7ih letih, ko je umrla moja babica, in od takrat naprej je tudi skoraj vsako leto umrl nek sorodnik, na žalost. Prednost je edino ta, da sem mogočena zaradi vsega tega nekako bolj pripravljena na slabe novice v zvezi s smrtjo. Ravno pred parimi dnevi sem izvedela za smrt ene znanke. ;(

----

Kaj se po tvojem mnenju zgodi po smrti? (nič/se rodiš kot nekaj drugega/kaka druga ideja? :D)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov