Vprašaj me... #47
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mislim da me imajo raje kot imam jaz njih .
Bolj v smislu, jaz se želim držati odnosov znotraj okvirov službe, medtem ko dobivam povabila izven teh okvirjev. Mogoče bom letos malo razširil te meje.
ponavljam
Bolj v smislu, jaz se želim držati odnosov znotraj okvirov službe, medtem ko dobivam povabila izven teh okvirjev. Mogoče bom letos malo razširil te meje.
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mam svoje work bestije. Vemo veliko o privat življenju eden drugega ampak se načeloma ne družimo izven okvirov službe (izjeme recimo občasna pijača po službi morda 1x, 2x letno, ali pa če se peljemo mimo kraja od katere od njih smo se recimo že dobili na kavi skupaj z moži/družinami).
sem imela 1 leto izkušnje kako izgleda če se v službi pogovarjaš le o službi, in ne bi menjala nazaj. grozljivo je bilo.
s katerim aspektom svoje službe si najmanj zadovoljen/a?
sem imela 1 leto izkušnje kako izgleda če se v službi pogovarjaš le o službi, in ne bi menjala nazaj. grozljivo je bilo.
s katerim aspektom svoje službe si najmanj zadovoljen/a?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne vem govorit, ker se bolj uvajam še.
Glede plače nisem mela tolk visokih ciljev na začetku, ker sem pač imela v glavi, da itak menjujem področje in bi rabila najprej izkušnje tam kjer sem, pa še v situaciji v kateri sme bila, ma sem dobila informacije, ravno na druženju po službenem času, da bi se mogla spogajat za višjo in da je tisto bolj njihov minimum, kar ti dajo na začetku ponudbo...
Ponavljam
Glede plače nisem mela tolk visokih ciljev na začetku, ker sem pač imela v glavi, da itak menjujem področje in bi rabila najprej izkušnje tam kjer sem, pa še v situaciji v kateri sme bila, ma sem dobila informacije, ravno na druženju po službenem času, da bi se mogla spogajat za višjo in da je tisto bolj njihov minimum, kar ti dajo na začetku ponudbo...
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- žveplenka
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 5. 2021
Pri svojem poslu so mi vsi aspekti všeč, mogoče še najmanj da se morm ukvarjat z računovodstvom...
Pri tistem kjer sem pa drugje zaposlena, je pa največji minus in hkrati največji plus da mam čist zmešan urnik, kar pomeni da se loh sicer zmišljujem glede urnika kakor želim hkrati pa ne morem nekega ritma imet...
Katera poletna zelenjava/sadje sta ti najljubši?
Pri tistem kjer sem pa drugje zaposlena, je pa največji minus in hkrati največji plus da mam čist zmešan urnik, kar pomeni da se loh sicer zmišljujem glede urnika kakor želim hkrati pa ne morem nekega ritma imet...
Katera poletna zelenjava/sadje sta ti najljubši?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zelenjava ni lih poletna, ma sem zmesana v sluzbenem solatnem baru na to belo kislo zelje.
Od sadja pa mislim da so mi bile dolgo casa naj marelice(zanimivo d akot otrok jih nisem marala oz so mi ratale dobre sele proti koncu osnovne nekje),zadnji cas poleg marelic tudi lubenica -to sem tudi do zdaj jedla samo v sluzbi,je se nikoli nisem kupila letos ter domace borovnice in domace breskve in nedomace banane trenutno oz zadnji cas.
Mi bodo po moje pa zelo dobre tudi domace fige, na zadnje, ko sem bila doma,so bile zelo blizu tega, da dozorijo.
Ponavljam
Od sadja pa mislim da so mi bile dolgo casa naj marelice(zanimivo d akot otrok jih nisem marala oz so mi ratale dobre sele proti koncu osnovne nekje),zadnji cas poleg marelic tudi lubenica -to sem tudi do zdaj jedla samo v sluzbi,je se nikoli nisem kupila letos ter domace borovnice in domace breskve in nedomace banane trenutno oz zadnji cas.
Mi bodo po moje pa zelo dobre tudi domace fige, na zadnje, ko sem bila doma,so bile zelo blizu tega, da dozorijo.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Figurico avtomobilcka in otroski fotoaparat
Ponavljam in kaj si ti nazadnje dobila?
Ponavljam in kaj si ti nazadnje dobila?
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Tko napol provokativne majcke (za spat bojo dobre, pa sam bi jih ziher kdaj na plesnih imel - k smo tko bolj odprti, dostikrat pridem v "svojem" stilu) - sem jima kupil , pa salcke z napisom/sliko kraja kjer sm - za domace. Ponavadi jim nic ne.
Dobil? Sploh se ne spomnim kdaj sm. Nek coctail mixer z navodili.... ki ga nikol sploh nism uporabu
Ponavljam
Dobil? Sploh se ne spomnim kdaj sm. Nek coctail mixer z navodili.... ki ga nikol sploh nism uporabu
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Dobila sem rocno uro. Tako cist navadno, analogno, ful luskano
Komu vse kupujes darila? (Rojstni dan, prazniki...)
Komu vse kupujes darila? (Rojstni dan, prazniki...)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Najbolj zadene moj moz, ker mu povem, kaj bi imela Drugace pa zadnje case je bilo moje najljubse darilo en okvircek za sliko s fotografijo mene in tamalega, ki ga je tamali naredil v vrtcu za materinski dan (ocki so v vrtec poslali fotografije, da je bilo presenecenje). Mi je res vsec, ker se vidi, da ga je sam naredil, vcasih je ocitno, da je bolj delo vzgojiteljic, lol.
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmm od 'experience-ov' letalske za v Rim od mojega (na potovanje sem sicer na koncu sla sama, ker so bile takrat se neke omejitve glede potovanj in on ni mogel ), od predmetov pa uokvirjena risbica mene in dveh najboljsih prijateljev, ki smo jo vsi trije dobili za rojstni dan
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov