Napisal/-a hayley » 23. Mar. 2023 10:30
Joj, zdaj si me s tem jastogom spomnila, da meni so najboljše jedi poleg tistih bosanskih, ki sem jih omenila, kar lepo sredozemske, dalmatinske od naših sosedov, bolj kot nevemkakšne eksotične, domače olivno olje. Dodajam na seznam torej še školjke, lignje na žaru, ribe na žaru, škampe. Njama.
Trenutno sem pa tudi v takem stanju, da mi je kar slabo, če pomislim, ali vidim kje recept za kake eksotične jedi.
Pa v Londonu, 1x ko sem bila so nam dali ful dobre njihove čokoladne mafine za zajtrk, drugič so bili pa ful dobri njihovi tipični angleški zajtrki.
Gyros mi je tudi ful dober, sem pa ga prvič jedla v Stari gorici v Italiji, mi je ful dober tam. Na maturancu v Gčiji sem bila cel teden tako slaba da nisem gyrosa nikol, mislim da cel teden sploh nisme jedla nič, samo pila, pa neke blazno dobre špagete na ladji na poti nazaj.
--------------------------------------------------------------------
Julija je tudi meni tako kar najljubše ime trenutno. Mojemu je tudi ok. Imam pa sicer vsaj ene 4 ali 5, ki so mi zelo všeč za punčko. Bolj pri fantih nimam toliko idej.
-------------------------------------------------------------------
Ne ločim služba je služba, bi mi bilo čisto fajn, če bi imela prijatelje na delu. Ma zdaj pri zadnji službi, so bili 1. kot 1. vsi min. 15 let starejši kot jaz in več, druga generacija, sem se pa dobro razumela z vsemi, še najbolj z enim, ki je bil edini samski/ brez familje. Zadnja pol leta edino prišel en 6 let starejši od mene, bolj mojih let torej, bil faca. POleg tega smo bili skupaj samo en dan na teden na sestankih, vse ostalo delali popolnoma samostojno in se, če ni bilo naključja lahko niti videli nismo cel teden.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?