A to je mišljeno hrana?
Isto špar in hofer, ju imam tudi najbližje stanovanju v Lj, pa oboje je bilo tudi najbližje prejšnji službi.
*Imajo pa mojo naj žemljico v merkatoju, eno tako majhno z bučnimi in ostalimi semeni, sem bila včeraj po dolgem času v merkatorju in sm vidla, da je ta žemljica zdaj 65 centov, ko sem bila študentka je bila pa 39 centov.
---------------------------------------------
Glede oblek, jaz imam veliko bolj drugačen stil oblačenja kot kdaj ko sem bila mlajša, zdaj veliko več nosim oblekice in krila, če je ni premrzlo zunaj, ker sem zelo občutljiva na mraz... Tudi precej višje cenovno sem kupovala, ko me je na zadnje okrog septembra prijelo, da rabim nove obleke, ko sem začela več ven/ v center hodit.(priiznam da v svojem domačem mestu res ne bi rabila ne vem kaj imti oblečeno oz bi bilo skoraj vseeno, kaj imam).. Je pa res da to ni nujno opazit navzven, koliko neka stvar stane, ki si jo kupil, kaj vem...
Bi pa recimo rabila en lep eleganten plašč, pa si ga nisem kupila, to zimo, je pa tudi res, da ko je zelo mraz lažje zdržim v bundah/ daljših bundah/puhovkah. Tudi kakšne lepše elegantne/ višje škornje bi recimo imela, pa si jih nisem kupovala to sezono, nove malo boljše blazerje bi tudi imela, kakšne jopice za dodatno plast oblačil.. potem se pa že nadaljuje moja wish lista v kakšni zlatarni, kakšen zlat nakit, verižice, uhane, bi vse imela... (sem ugotovila da zadnje tri leta nekje sploh ne nosim več nakita, ki ni iz zlatarn)

. No glede zimskih oblačil, bo zdaj itak že pomlad. Se pa bojim, da kar sem kupila prejšnjo jesen v velikosti 34 (oblekice, krilo), mi zdaj v tem stanju ni več prav, hvala bogu za tiste ki sem jih v 36 kupila ( - oblekice, hlače znanjo bit kakšne že v tej št skorajda problem)....
Ponavljam + zadnji nakup kar se tice oblek, cevljec, dodatkov?