Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne, komaj cakam suho in toplo vreme.
Se kdaj nasmehnes neznancu/ki?
Se kdaj nasmehnes neznancu/ki?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Itak, konstantno.
Včasih sem hodil zelo mrkega in resnega obraza okoli, zdaj sem se navadil da gledam ljudi več v oči, in bolj kažem svojo veselost.
ti'?
Včasih sem hodil zelo mrkega in resnega obraza okoli, zdaj sem se navadil da gledam ljudi več v oči, in bolj kažem svojo veselost.
ti'?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Rahlo zaskrbljen, pod pritiskom, ampak premikam stvari naprej.
ti?
ti?
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Da sem malo zafurala kar se tiče višje izobrazbe. Sicer še ni prepozno in planiram letos na faks, ampak še zdaleč ni idealno. Po drugi strani pa se niti ne sekiram pretirano, ker se preteklosti ne da spremeniti in mi živciranje ne bi prineslo nič dobrega.
Zbiraš kaj nenavadnega?
Zbiraš kaj nenavadnega?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
v bistvu vse sorte stvari karkoli, kar je lahko uporabnega, od zanimivih materialov, pokvarjenih naprav (ne da brskam po smeteh in kosovnih odvozih, ampak nekaj kar sem že imel, pa se je pokvarilo/razbilo). všeč mi je, da imam zbirko orodja, vijakov, materialov, stvari razstavljam, analiziram, se naučim kako delujejo in marsikaj znam tudi popraviti.
in imam zbirko ženskih hlač.. fetiš thing
če Craig ne bo igral v naslednjem bondu, kateri se tebi zdi najbolj primeren naslednik?
in imam zbirko ženskih hlač.. fetiš thing
če Craig ne bo igral v naslednjem bondu, kateri se tebi zdi najbolj primeren naslednik?
hej norci
-
Sam Worthington, človek nima talenta in nam ga Hollywood še vedno rine pred nos.
tvoj?
tvoj?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Rachel McAdams.. ob njeni igri si ne morem pomagat, da se ne bi kremzila, pol pa vidim, da je nominirana za Oskarja..
Ponavljam
Ponavljam
-
Johnny Depp
Bil je čas ko je izbiral različne vloge, in vsaki dodal nekaj posebnega. Zdaj je samo Jack Sparrow pretending not to be Jack Sparrow.
-------------------------------------------------------------------
Subkultura ki ti gre na k***c?
Bil je čas ko je izbiral različne vloge, in vsaki dodal nekaj posebnega. Zdaj je samo Jack Sparrow pretending not to be Jack Sparrow.
-------------------------------------------------------------------
Subkultura ki ti gre na k***c?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
hipsterji. bedast stil in bedast način razmišljanja. po mojem mnenju seveda, drugač nimam nič proti njim.
in pa skinheadi, čefurji (tolpe, ki delajo sranje, NE na splošno psriseljenci z juga) in podobne nestrpne in nasilne skupine, že po default. še bolj na živce mi gre pa poveličevanje in občudovanje takih skupin.
ponavljam.
in pa skinheadi, čefurji (tolpe, ki delajo sranje, NE na splošno psriseljenci z juga) in podobne nestrpne in nasilne skupine, že po default. še bolj na živce mi gre pa poveličevanje in občudovanje takih skupin.
ponavljam.
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]