Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jutri grem z mulci na potep, popoldne verjetno do vratu v delu.
Zvečer grem ven. Bomo videli kaj bo iz tega. Za nedeljo se obeta smučanje.
Zakaj nisi na kozmoircu?
Zvečer grem ven. Bomo videli kaj bo iz tega. Za nedeljo se obeta smučanje.
Zakaj nisi na kozmoircu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ker sem zamudila meeting (in čeprav me je sram priznat .. ne vem prav točno, kaj to sploh je)
Kaj lepega se ti je zgodilo v tem tednu?
Kaj lepega se ti je zgodilo v tem tednu?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uspesno zakljucila poskusno dobo na sihtu, odblokirala telefon, se do solz nasmejala v nekem temnem koticku prazne, dezevne metelkove; naredila dober kuskus, se stiskala na vrhu pograda v hostlu, v katerega sem 'sneaknila' (shh ), na Tinderju dobila Match s Trkaj-em..
Bil je dober teden.
tebi?
Bil je dober teden.
tebi?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Iskreno, imel sem enega najslabših tednov v mojemu življenju. Ampak, nasmejal sem se, in sedaj grem naprej. In to je dobro.
---------------------------------
Na samotni otok lahko vzameš, eno vrsto namaza, eno steklenico pijače in eno vrsto mesa, kaj vzameš?
---------------------------------
Na samotni otok lahko vzameš, eno vrsto namaza, eno steklenico pijače in eno vrsto mesa, kaj vzameš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
ajvar, temno pivo in prsut - mogoce ni najboljsa kombinacija, je pa od vsega najboljse
ti?
ti?
-
Steak, pesto genovese in temno pivo. Omnomonmonom.
Če mi je dovoljen zraven še ržen kruh, me prosim ne motite več do konca življenja
Ti?
Če mi je dovoljen zraven še ržen kruh, me prosim ne motite več do konca življenja
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
temno pivo(wow ku smo si usklajene pr temu),škampi(bi rekla tud kšne školjke,ma nevem kolk se to še šteje pod meso ),nisem neka ljubiteljica namazov,neki kar je pekoče recimo..
ponavljam (ku zabavno vprašanje )
ponavljam (ku zabavno vprašanje )
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Ja, se je ze zgodilo.. ampak samo za v trgovino in nazaj, sicer ne grem taksna med folk, mi ni prijetno.
Ce bi lahko udomacil/a katerokoli zival (pustimo zakone/stroske/itd), katera bi to bila?
Ce bi lahko udomacil/a katerokoli zival (pustimo zakone/stroske/itd), katera bi to bila?
-
Mela bi uber natrenirano podlasico. Tako, da bi jo lahko povsod vzela s sabo in jo cartala indefinately.
TI?
TI?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
psa. Mislim da edini res uživa v človeški družbi. Divje živali pa naj bodo v divjini. Bi pa imela slona, če bi se prostovoljno preselil k meni.
Katera reklama te je nazadnje res prepričala ali pa bi rekla da je vsaj kreativna?
Katera reklama te je nazadnje res prepričala ali pa bi rekla da je vsaj kreativna?
-
tale mi je bla res lustkana
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov