Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz jem jajca skoraj vsak dan za zajtrk (imam jih tudi zastonj od doma), če nimam časa ali če nisem lačna pa paket elvita piškot ali kdaj skuto/ sirni namaz na (nebelem)kruhu.. to troje v glavnem.
Zjutraj jih jem kdaj zmešana, kdaj na oko, od domačih kokoši, pečena na olivnem olju, sol, poper, na koncu dam gor še ali drobnjak ali origano ali oboje..
Če jih jem za kosilo, so pa kuhana jajca v solati.
Ponavljam
Zjutraj jih jem kdaj zmešana, kdaj na oko, od domačih kokoši, pečena na olivnem olju, sol, poper, na koncu dam gor še ali drobnjak ali origano ali oboje..
Če jih jem za kosilo, so pa kuhana jajca v solati.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Absolutno po mojih zeljah, to mi je en najvecjih uzitkov. 
ponavljam

ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Da sem se oglasila moj mentoriranki. Ena ura delovnega dne šla skozi okno. Lahko bi si bolj natančno pogledala situacijo in bi bile fraj v 20min...
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
V bistvu nic takega.. Mogoce to, da sem nekaj mesecev nazaj v Primarku kupila vec stvari brez pomeriti (je bila guzva) in so potem trgovine takoj zaprli.. Tako da jih se vedno nisem mogla vrniti.
znas sivati?

znas sivati?
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Šteje z mašino? Z overlockom in navadno mašino znam, ne znam pa na roke. Lahko me je sram
tisti vozliček na koncu mi nikoli ne uspe čisto zraven pri šivu
Ponavljam.

Ponavljam.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
znam na roke kakšne preproste stvari, toliko da drži, neki lepo pa ni.. s šivalnim strojem ne znam, bi se pa enkrat naučil
maya, če ti bo kej pomagalo - vozliček pri zaključku jaz najlažje naredim tako da nastavim za vozel, potem pa dam prst na šiv (med nitko in del zanke, kjer je pač stičišče nitk) in potegnem nitko in vozel se naredi točno pod prstom
upam da razumeš kaj mislim, težko je razložit
je pa ful zoprno ko ti ostane samo ene 2cm nitke za vozel naredit
ponavljam

maya, če ti bo kej pomagalo - vozliček pri zaključku jaz najlažje naredim tako da nastavim za vozel, potem pa dam prst na šiv (med nitko in del zanke, kjer je pač stičišče nitk) in potegnem nitko in vozel se naredi točno pod prstom

je pa ful zoprno ko ti ostane samo ene 2cm nitke za vozel naredit

ponavljam
hej norci 

-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, na roke in na mašino. Šivam strašno poredko, veliko raje prosim nono da to naredi (ona je vesela da naredi uslugo, pa še lepše je na koncu).
Znaš poleg šivanja se kaj drugega? Kvačkati, štrikati, klekljati.....?
Znaš poleg šivanja se kaj drugega? Kvačkati, štrikati, klekljati.....?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]