Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js imam občutek, da hitro napadem in istočasno imam v glavi prave argumente oz. ne rabim daljšega časa, da bi ustvarila te argumente.
Za privat mislim, v službi se še nisem kregala, povem na lep način..
Ponavljam + imaš določeno letno vsoto, koliko moraš našparat in ali kakšen del te vsote vlagaš (karkoli bitcoini, delnice, nepremičnine..)?
Za privat mislim, v službi se še nisem kregala, povem na lep način..
Ponavljam + imaš določeno letno vsoto, koliko moraš našparat in ali kakšen del te vsote vlagaš (karkoli bitcoini, delnice, nepremičnine..)?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
če se le da, umirim situacijo in poudarim da gre za komunikacijo in ne za bojevanje. če se to ne da, se umaknem in premislim, pa počakam da se čustva umirijo. napadem pa nazaj takrat ko sem sam napaden ali ko ni druge šanse. je pa vse skupaj odvisno od karakterja, s katerim imam opravka in odnosa s to osebo. bistveno se mi zdi to, da ne izgubljam energije s konfliktinimi osebami, ki so nepomembne.
glede denarja si ne delam nekih načrtov - držim se tega da ne zapravljam več kolikor je treba, sem pa tja si privoščim kakšno malenkost, v glavnem pa gre v prihranke. razmišljam da bi si kupil bitcoine, ko jim bo cena padla
ponavljam oboje oz. odgovori kar ti je ljubše
glede denarja si ne delam nekih načrtov - držim se tega da ne zapravljam več kolikor je treba, sem pa tja si privoščim kakšno malenkost, v glavnem pa gre v prihranke. razmišljam da bi si kupil bitcoine, ko jim bo cena padla
ponavljam oboje oz. odgovori kar ti je ljubše
hej norci
-
hayley - Cosmopsiho
Sem bila ekstremno mirna in ubogljiva in sem se lahko ogromno časa igrala sama in se nobeden ni rabil z mano ukvarjati.. Sem bila rada sama. Mama mi je rekla, da sem bila popolnoma nezahteven in pridenotrok, da se niti jokala nisem nikoli, spala vedno ponoči, ne nič kaj zahtevala..
Ne vem, mogoče sem bila že malo na meji nekega avtista in me ni toliko zanimala okolica.. Sem bila malo drugačna ja..
Ponavljam + koliko rednih sluzb si že zamenjal/a (če ne šteješ študentskih sluzb), kaj ti je bil največji plus in kaj največji minus pri vseh službah?
Ne vem, mogoče sem bila že malo na meji nekega avtista in me ni toliko zanimala okolica.. Sem bila malo drugačna ja..
Ponavljam + koliko rednih sluzb si že zamenjal/a (če ne šteješ študentskih sluzb), kaj ti je bil največji plus in kaj največji minus pri vseh službah?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nikoli nisem bila redno zaposlena, po studentskih letih sem se samozaposlila.
Mi je kar malo scary, priznam, sploh tu v velemestu. Ce se bom kdaj odlocila za 'normalno' sluzbo v teamu se bo poznalo, da na tem podrocju nimam izkusenj. Ampak ok, dokler mi tole laufa, se ne bom sekirala
ponavljam + ali si zadovoljen/a s trenutno sluzbo? Kaj so plusi in minusi?
Mi je kar malo scary, priznam, sploh tu v velemestu. Ce se bom kdaj odlocila za 'normalno' sluzbo v teamu se bo poznalo, da na tem podrocju nimam izkusenj. Ampak ok, dokler mi tole laufa, se ne bom sekirala
ponavljam + ali si zadovoljen/a s trenutno sluzbo? Kaj so plusi in minusi?
-
hayley - Cosmopsiho
Am to je edina, poleg prakse na faksu, ki jo imam iz svojega področja, tako da ni dosti za primerjat. Za zdaj kot prvo po faksu sem zadovoljna, samo me skrbi koliko je kaj možnosti kam napredovat..
Plus so fajn sodelavci, nikjer na študentskih in praksi se nisem toliko ujela, in pritegnila za to mesto so me tudi službena potovanja v tujino, ki jih zaradi korone prvo leto ni bilo, ha..
Minus, da se ne konča, ko 'greš iz službe' najveckrat, drugi minus, da si bolj prepuščen sam sebi z manj nadzora kot kje drugje.. Kar na splošno je ok, samo na začetku najbrž je malo težji tak način..
Ponavljam + imaš naj yt kanale?
Plus so fajn sodelavci, nikjer na študentskih in praksi se nisem toliko ujela, in pritegnila za to mesto so me tudi službena potovanja v tujino, ki jih zaradi korone prvo leto ni bilo, ha..
Minus, da se ne konča, ko 'greš iz službe' najveckrat, drugi minus, da si bolj prepuščen sam sebi z manj nadzora kot kje drugje.. Kar na splošno je ok, samo na začetku najbrž je malo težji tak način..
Ponavljam + imaš naj yt kanale?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Sem samozaposlena. Plusi-nimam urnika, samostojnost. Minus-sam si odvisen za promet, ure dela niso povezane z avtomatskim prihodkom.
Redno službo sem imela eno, vse ostalo je bilo študentsko delo.
Nimam več naj yt kanalov. Deset let nazaj bi bil drugačen odgovor.
Pri čem (razen druženja) te virus&co. trenutno najbolj ovira?
Redno službo sem imela eno, vse ostalo je bilo študentsko delo.
Nimam več naj yt kanalov. Deset let nazaj bi bil drugačen odgovor.
Pri čem (razen druženja) te virus&co. trenutno najbolj ovira?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Js sicer imam naj yt kanale trenutno, ki pa niso zgolj za zabavo, eden ima joga in pilates videe, drugi meditacije videe, mentalno zdravje, EQ, 3. In 4. Pa bolj finančne teme, biznis, trendi, EQ, tudi mentalno zdravje..
So pa tudi kakšni samo za zabavo, o parfumi, npr..
Nič razen druženja in splošnih omejitev..
Ponavljam
So pa tudi kakšni samo za zabavo, o parfumi, npr..
Nič razen druženja in splošnih omejitev..
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Js do staršev Oz mojega stalnega bivališča hodim, samo pazim, da grem v petek po službi in zjutraj pon nazaj, ne sredi vikenda. Do sedaj ni zbolel noben v familiji, ne jaz.
Vrtci so bili baje že prej, sem ravno danes poslušala, da en sodelavec, prva 2 tedna karantene ju je imel doma, potem je videl, da se ne da, Da oba starša delata od doma plus otroci, jih dal v vrtec, menda je bil en otrok dosti časa sam v razredu z vzgojiteljico.
Drgac se ne preveč ukvarjam s tem, ker nimam otrok, baje pa, da so dobili ene 250 ucitelc pozitivnih, zarad mene naj provajo, pa pol nazaj zaprejo, če bo preveč okužb..
Ponavljam
Vrtci so bili baje že prej, sem ravno danes poslušala, da en sodelavec, prva 2 tedna karantene ju je imel doma, potem je videl, da se ne da, Da oba starša delata od doma plus otroci, jih dal v vrtec, menda je bil en otrok dosti časa sam v razredu z vzgojiteljico.
Drgac se ne preveč ukvarjam s tem, ker nimam otrok, baje pa, da so dobili ene 250 ucitelc pozitivnih, zarad mene naj provajo, pa pol nazaj zaprejo, če bo preveč okužb..
Ponavljam
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Kakor vem so bili vrtci odprti le za določene oz.odvisno od občine. Naj pa bi bili povsod zgolj in samo za tiste,ki res niso mogli jih sami imeti. Ponekod oz.večinoma samo za starše kjer sta oba zaposlena v zdravstvu oz.poklicih življenjskega pomena. Kot ponavadi so nekateri izigravali sistem in žicali za potrdila delodajalce...
Sem za odprtje šol, ker šolski otroci najbrž pogrešajo družbo, nekateri so doma še večji reveži, niso na toplem, nikogar,ki bi se ukvarjal z njimi...enako za vrtec. Ampak vrtec je vseeno drugo, vse kar sem zgoraj glede razmer napisala menim enako. Družba pa vsaj za mlajše ni ključna, tam do 3.leta se niti še ne igrajo toliko skupaj,so bolj vsak zase. Če jim starši ne morejo oz.nočejo nuditi kar rabijo ta čas, ker je delo na prvem mestu in to bolj pomembno potem je vsekakor bolje zanje, da so v vrtcu.
Se pa bojim,da odpiranje zdaj v času, ko se začne pojavljati največ prehladov in vsega ne bo nič dobrega in bo še prehitro nazaj zaprto.
Ponavljam
Sem za odprtje šol, ker šolski otroci najbrž pogrešajo družbo, nekateri so doma še večji reveži, niso na toplem, nikogar,ki bi se ukvarjal z njimi...enako za vrtec. Ampak vrtec je vseeno drugo, vse kar sem zgoraj glede razmer napisala menim enako. Družba pa vsaj za mlajše ni ključna, tam do 3.leta se niti še ne igrajo toliko skupaj,so bolj vsak zase. Če jim starši ne morejo oz.nočejo nuditi kar rabijo ta čas, ker je delo na prvem mestu in to bolj pomembno potem je vsekakor bolje zanje, da so v vrtcu.
Se pa bojim,da odpiranje zdaj v času, ko se začne pojavljati največ prehladov in vsega ne bo nič dobrega in bo še prehitro nazaj zaprto.
Ponavljam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]