Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Sem dala samo primer, da sama nisem bila v nobenih zapletenih situacijah, razen tega, da sem samo šla narazen.. ni bilo o tebi.. ( tudi samo dejstvo, da imaš nepremičnino ali kredit najbrž ne prispeva k neki prepoznavnosti uporabnika, ker to ima lahko pol ljudi..
Neki opisi v kakšnem kolektivu kdo dela so pa lahko nasprotno bolj osebni..)
Sej ok, ne bom ti več komentirala..
Neki opisi v kakšnem kolektivu kdo dela so pa lahko nasprotno bolj osebni..)
Sej ok, ne bom ti več komentirala..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Aaaa a vprašanje od božiča ponavljamo?
Drugače ne, božični večer mi bil dosti drugačen, pogrešala sem sicer nekatere "rituale" ki so povezani z adventnim časom, ampak sam božič je bil (razen tega, da sem med polnočnico udobno dremala na kavču in ne stoje v nabito polni cerkvi) praktično enak kot zadnji dve leti .
Pogrešala sem recimo božične pesmi, sploh cerkvene. V cerkvi pri starših imajo soliden zbor, in vsa leta pojejo eno in isto božično mašo - te pesmi nato asociiram s praznikom. Komercialnih pesmi pa tudi nisem slišala nič, saj ne poslušam radia, trgovine (kjer jih ponavadi vrtijo od sredine novembra) so bile letos zaprte .
ALi ješ ribe in morske sadeže?
Drugače ne, božični večer mi bil dosti drugačen, pogrešala sem sicer nekatere "rituale" ki so povezani z adventnim časom, ampak sam božič je bil (razen tega, da sem med polnočnico udobno dremala na kavču in ne stoje v nabito polni cerkvi) praktično enak kot zadnji dve leti .
Pogrešala sem recimo božične pesmi, sploh cerkvene. V cerkvi pri starših imajo soliden zbor, in vsa leta pojejo eno in isto božično mašo - te pesmi nato asociiram s praznikom. Komercialnih pesmi pa tudi nisem slišala nič, saj ne poslušam radia, trgovine (kjer jih ponavadi vrtijo od sredine novembra) so bile letos zaprte .
ALi ješ ribe in morske sadeže?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Video ki sem ga dobila od kolegov . S punco sta se kregala kaj s preostalo potico in 2 piškotoma - ona je rekla da dokler se tisto ne poje ne jesta drugega. Tip nato zagrabi piškota, vmes da potico in zbaše v usta, sicer video se na tej točki šele začne, ko on besno žveči polna usta potice in ona umira od smeha .
Pa ko sva se z mojim lotila akro joge po 1 letu in pri prvi pozi skoraj oba zletela v drevešček
Ti?
Pa ko sva se z mojim lotila akro joge po 1 letu in pri prvi pozi skoraj oba zletela v drevešček
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Mislim da nič danes, najprej sem se ful sredi noči zbudila ( mislim, da nekaj čez 1) in potem nisem mogla več zaspat do jutra oz. niti ne vem ali sem nekaj na pol spala ali sploh nisem.. potem sem že zjutraj nekaj od doma delala za službo, sedim po turško na pisalnem stolu in me naenkrat začne trest potres, kar je že tako ali tako neka moja na pol fobija.. zdaj ko sem v pritličju bi dejansko prej prišla ven iz hiše skoz okno kot čez naša zapletena protivlomna vrata.. V službi so bili nato sestanki, za moje dojemanje bolj resni kot po navadi oz mogoče sem bila sama bolj napeta tudi, ker me je skrbelo glede pogodbe.. potem sem dobila pogodbo, ampak sem bila malo na trnih, kaj mi bo sploh šef na začetku rekel in nisem bila čist sigurna, če mi ne bo mogoče rekel, da sploh ne bom imela nič podaljšano... potem bil navaden dan do konca in na poti domov mi je nekaj težila policija..
Novo leto pa.. jah nekaj se je debatiralo ali bi bili pri meni v dveh ali 4ih, čeprav najbrž neki obiski vseeno niso najbolj priporočljivi, tako, da zgleda da kar doma in tv, najverjetneje na koncu ne bomo v 4.. če bi bili v 4i bi pomoje pili in se režali drug drugemu kot največji debili na koncu, več od tega ne rabim ..sem razmišljala, da bi naredila hobotnico v solati, vino in kakšni klasični slani in sladki prigrizki..
Te je kdaj ustavila policija, si kdaj že dobil/a kazen? Kaj so taki najpogostejši oz prekrški v zadnjem času, ki si jih naredil/a, da te niso dobili?
Novo leto pa.. jah nekaj se je debatiralo ali bi bili pri meni v dveh ali 4ih, čeprav najbrž neki obiski vseeno niso najbolj priporočljivi, tako, da zgleda da kar doma in tv, najverjetneje na koncu ne bomo v 4.. če bi bili v 4i bi pomoje pili in se režali drug drugemu kot največji debili na koncu, več od tega ne rabim ..sem razmišljala, da bi naredila hobotnico v solati, vino in kakšni klasični slani in sladki prigrizki..
Te je kdaj ustavila policija, si kdaj že dobil/a kazen? Kaj so taki najpogostejši oz prekrški v zadnjem času, ki si jih naredil/a, da te niso dobili?
- Chaski
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2015
Ja, večkrat, ampak nikoli zaradi prekrška. Tudi kazni še nisem plačal.
Najbrž prehitra vožnja in uporaba telefona, ker na krajših vožnjah skoraj nikoli ne vključim bluetoothja za prosotoročno telefoniranje. Super bi bilo če bi lahko nastavil samodejni vklop/izklop bluetoothja ko se približaš avtomobilu.
Ponavljam
Najbrž prehitra vožnja in uporaba telefona, ker na krajših vožnjah skoraj nikoli ne vključim bluetoothja za prosotoročno telefoniranje. Super bi bilo če bi lahko nastavil samodejni vklop/izklop bluetoothja ko se približaš avtomobilu.
Ponavljam
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Nekajkrat že, ponavadi kontrola. Kazni še nisem dobila.
Najpogostejša je prehitra vožnja, ma ne v naseljih, v naseljih je tempomat vedno na 50-55. Izven naselij in ac pa ja
Telefon ni, zjutraj vklopim bluetooth in načeloma si za isti dan zapomni. Če grem potem isti dan še večkrat ne potrebujem ničesar narediti in je povezan,telefon ostane v torbici.
Ponavljam.
Najpogostejša je prehitra vožnja, ma ne v naseljih, v naseljih je tempomat vedno na 50-55. Izven naselij in ac pa ja
Telefon ni, zjutraj vklopim bluetooth in načeloma si za isti dan zapomni. Če grem potem isti dan še večkrat ne potrebujem ničesar narediti in je povezan,telefon ostane v torbici.
Ponavljam.
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
1x in kazni nobene, čeprav včeraj mi je ene 3 stvari naštel, zakaj bi lahko dobila kazen ( ena ni povezana s prometom) so mi pa tako zatežili včeraj, pa bila je ful čudna situacija, ker je policijski avto vozil za mano in meni ni poštekalo, da meni sledi in mene hoče ustavit in pol mi je na polno zatežil, ko me je ustavil.. pa bila sem ful šokirana, ker sploh nisem vedela, kaj sem naredila narobe..
Prekrški:
- v nedeljo sem šla proti večeru v Lj iz druge regije, sem se malo sekirala, da me ustavijo, ker načeloma sem se ponavadi peljala v službo v pon zjutraj in bi imela izgovor, da grem v službo
- kdaj prevozim, ko se je ravno obrne luč iz rumene v rdečo
- pri parkirnih listkih sem se večkrat vrnila nazaj, ko je bila tista ura plačana že mimo
- sem bila okrog 1 meseca brez vinjete oz sem imela pretečeno mesečno in sem že pozabila da imam mesečno in mislila, da je letna (smo ob nakupu novega avta vzeli mesečno, ker je bilo ravno ene 10 dni lufta do možnosti nakupa letne za naslednje leto..).. to sem kak teden nazaj pogruntala
- prekrški glede hitrosti so samo na hitri cesti, (- 110, tam sem zadnji čas bolj pozorna na omejitev) in na avtocesti, omejitev 50 in 90 mislim, da se kar držim..
- zdaj na zadnje očitno tudi, da sem imela sneg na strehi
- se mi je že zgodilo lani kdaj, da sem imela vozniško v eni torbici in šla v avto z drugo torbico in je nisem imela pri sebi, v zadnjem mesecu sem pa tudi po pomoti dala ven iz avta mapo z vsemi dokumenti vključno s prometno, ko sem šla na drug konec Slo in nazaj v Lj (hvalabogu sem imela včeraj vse dokumente pri sebi)
Ponavljam
Prekrški:
- v nedeljo sem šla proti večeru v Lj iz druge regije, sem se malo sekirala, da me ustavijo, ker načeloma sem se ponavadi peljala v službo v pon zjutraj in bi imela izgovor, da grem v službo
- kdaj prevozim, ko se je ravno obrne luč iz rumene v rdečo
- pri parkirnih listkih sem se večkrat vrnila nazaj, ko je bila tista ura plačana že mimo
- sem bila okrog 1 meseca brez vinjete oz sem imela pretečeno mesečno in sem že pozabila da imam mesečno in mislila, da je letna (smo ob nakupu novega avta vzeli mesečno, ker je bilo ravno ene 10 dni lufta do možnosti nakupa letne za naslednje leto..).. to sem kak teden nazaj pogruntala
- prekrški glede hitrosti so samo na hitri cesti, (- 110, tam sem zadnji čas bolj pozorna na omejitev) in na avtocesti, omejitev 50 in 90 mislim, da se kar držim..
- zdaj na zadnje očitno tudi, da sem imela sneg na strehi
- se mi je že zgodilo lani kdaj, da sem imela vozniško v eni torbici in šla v avto z drugo torbico in je nisem imela pri sebi, v zadnjem mesecu sem pa tudi po pomoti dala ven iz avta mapo z vsemi dokumenti vključno s prometno, ko sem šla na drug konec Slo in nazaj v Lj (hvalabogu sem imela včeraj vse dokumente pri sebi)
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov