Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mayaeb
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 8. 2020
Znam ampak ne bi menjala gume, pretežka. Raje asistenco pokličem.
Tudi doliti ni panike ampak ni potrebe, je avto 4xletno na servisu in pogledajo, če je kaj.
Ponavljam
Tudi doliti ni panike ampak ni potrebe, je avto 4xletno na servisu in pogledajo, če je kaj.
Ponavljam
Ne živi v preteklosti, ne sanjaj o prihodnosti, osredotoči se na sedanji trenutek.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bi poklicala koga od moških za oboje oz posesbi za gumo..
Za dolit tudi pri meni kolikor vem, so nazadnje to na servisu imeli čez, drugače nisem sama nikoli dolivala, to bi tudi kak moški ali servis..
Ja eni so bolj za dizel, drugi za bencin, pred kratkim bil članek v Financah, primerjava za nekatere avte.. po mojem mnenju, če se bencinar že skor približuje dizlu po porabi, ne vem, če je kul dat par tisoč več za isti avto.. .. se pa ne spoznam na to, prejšnj teden sem prvič mogla se začet ukvarjat s temi stvarmi..
Ponavljam
Za dolit tudi pri meni kolikor vem, so nazadnje to na servisu imeli čez, drugače nisem sama nikoli dolivala, to bi tudi kak moški ali servis..
Ja eni so bolj za dizel, drugi za bencin, pred kratkim bil članek v Financah, primerjava za nekatere avte.. po mojem mnenju, če se bencinar že skor približuje dizlu po porabi, ne vem, če je kul dat par tisoč več za isti avto.. .. se pa ne spoznam na to, prejšnj teden sem prvič mogla se začet ukvarjat s temi stvarmi..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Saj večina ljudi ne kupuje novih avtov in ni razlike nekaj tisoč evrov, če gledamo neko povprečje.
Odvisno, če bi imela moža v roku pol ure pri avtu, bi ga počakala. Če ne bi se lotila sama, če mi ne bi šlo, bi pa potem klicala. Prej sem si zadeve dolila sama (ali mi je mami), zdaj mi tega ni več potrebno delati.
Si po hiši/stanovanju urediš, okrasiš kak kotiček s sezonskimi zadevami?
Odvisno, če bi imela moža v roku pol ure pri avtu, bi ga počakala. Če ne bi se lotila sama, če mi ne bi šlo, bi pa potem klicala. Prej sem si zadeve dolila sama (ali mi je mami), zdaj mi tega ni več potrebno delati.
Si po hiši/stanovanju urediš, okrasiš kak kotiček s sezonskimi zadevami?
The world is as you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov