Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
podpiram. nad mejo pač mora bit kontrola, živi zid iz policistov in vojakov pa je brezvezen. tako kot vsi ograjujemo dvorišča, zaklepamo avtomobile, vrata od stanovanj, smo postavili tudi ograjo na mejo. kdo to primerja z žico obdano Ljubljano med 2. sv. vojno, je to tako kot da bi primerjal bančni trezor z zaporom, ker so na obeh rešetke. fizična ovira je mogoče ista, namen pa popolnoma nasproten.
kdor nasprotuje ograji in hoče bit "human" in pustit da kdorkoli nenadzorovano hodi not, predlagam da najprej začne s sabo in odstrani vrata svojega stanovanja, da lahko kdorkoli pride k njemu domov in počne kar hoče, pa da vidimo posledice.
ponavljam
kdor nasprotuje ograji in hoče bit "human" in pustit da kdorkoli nenadzorovano hodi not, predlagam da najprej začne s sabo in odstrani vrata svojega stanovanja, da lahko kdorkoli pride k njemu domov in počne kar hoče, pa da vidimo posledice.
ponavljam
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Celoten problem bo treba resevati pri izvoru in ne z nekimi fizicnimi zicami, sploh ker vidimo, koliko skode povzrocajo. Sicer pa o celotni situaciji - kot vecina - vem cisto premalo, da bi lahko napisala kaj res konstruktivnega.
Zadnja googlana stvar, za katero te je malce sram?
Zadnja googlana stvar, za katero te je malce sram?
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
BBW, zasledila v debati s kolegi, nisem hotela spraševat kaj je to, pa sem guglala . Sram me je začelo bit, ko je začelo metat pr0n strani ven .
Ponavljam
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
"BBW meaning", just now
Ponavljam.
Ponavljam.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Brez dileme ga čez viski ni, sploh z ledom ali pa občasno z cocacolo in če je še serviran na pravi način je zmaga.
To je pravi način, paše ob gledanju filma zvečer edino vedro za led je boljše manjše.
Ponavljam.
To je pravi način, paše ob gledanju filma zvečer edino vedro za led je boljše manjše.
Ponavljam.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
največ popijem piva, in sicer približno enga na mesec. včasih popijem kozarec vina ob kakšem kosilu/večerji, ob posebnih priložnostih kakšen kozarec šampanjca itd. (za novo leto npr.)
najbolj všeč mi je višnjev liker domače pridelave, ki ga vsako leto naredi en znanec.
ponavljam
najbolj všeč mi je višnjev liker domače pridelave, ki ga vsako leto naredi en znanec.
ponavljam
hej norci
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
2x na leto sem pijan. Pijem žgane pijače, viski, likerje, redbull vodko.
Najbolj mi sedejo borovničke in čokoladni liker, ker sem tough, in tough guyi pijemo čokoladni liker.
.....................
Maš party, budget je 50 evrov, kakšen junk in kakšen alkohol nabaviš?
Najbolj mi sedejo borovničke in čokoladni liker, ker sem tough, in tough guyi pijemo čokoladni liker.
.....................
Maš party, budget je 50 evrov, kakšen junk in kakšen alkohol nabaviš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
20L domacega belega od kolega (ni dobro, a smo se ga res navadili), radenske za spric, kak lidlov jeger za 'pod mizo' .. in zadnjih par e ponavadi porabim za neke flipse, palcke.. toliko da ne bo kdo rekel, da ni bilo ce je kdaj ostalo, sem raje dala za tekilo, ker let's face it - tekila je boljsa od nekih pic.
kako bos prezivel/a silvestrovo?
kako bos prezivel/a silvestrovo?
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
Schoedingerjevo silvestrovo - hkrati sta v ognju 2 plana. Ne vem še kateri se bo realiziral
Ti grejo na jetra vprašanja: kje si bil na počitnicah, kje boš za praznike, si bil na pikniku za prvi maj itd?
Ti grejo na jetra vprašanja: kje si bil na počitnicah, kje boš za praznike, si bil na pikniku za prvi maj itd?
-
Sicer sedaj tezko odgovarjam, ker mi strli iz vseh uses.. ampak sarme. Ceprav jih tokrat ne bo.
Se eno 'klisejsko' vprasanje: En cilj/nacrt/zelja za 2016?
Se eno 'klisejsko' vprasanje: En cilj/nacrt/zelja za 2016?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Prodam hišo, kupim manjše stanovanje, ga oddam, postavim spletno stran, nadgradim snemanje in pisanje, rezerviram let za Teheran,in začnem potovanje preko Azije do Avstralije.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov