Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Am.. mogoče kakšno bolj aktivno preživljanje časa tudi s starši, drugače pa v glavnem zadnji čas učenje glede dveh različnih področjih, ker nisem bila v neki močni časovni organizaciji zadnji čas..
Ponavljam + dodajam, kaj so dejavnosti, ki jih najraje počneš s partnerjem v prostem času, ali kaj najraje počneš na dejtih?
Ponavljam + dodajam, kaj so dejavnosti, ki jih najraje počneš s partnerjem v prostem času, ali kaj najraje počneš na dejtih?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Zdaj se največkrat 1-2x na teden, največ je bilo 4x/ teden. (Ma kaj vem, on pravi, da je/ deluje bolj zaposlen kot kakšni mulci na začetku 20ih, enkrat sem ga vprašala, če si še s katero piše in je reku, da si ne, ker sploh časa ne bi imel za to in se baje tudi dobival ni z nobeno odkar je končal prejšnjo zvezo, približno zadnji 2 ali 3 leta, samo s tisto bivšo še včasih, boo.. )
Z zadnjim bivšim sem se vidla vsak dan na faxu in potem sem takoj po začetku zveze uradno preselila v en drug. štud dom, ki je bil bližje njemu in faxu, a v resnici nisem nikoli spala v domu prvih par mesecev, sem vedno bila pri njemu.. (moja cimra pa vsa srečna da ima praktično lahko sobo skos zase )
Ponavljam
Z zadnjim bivšim sem se vidla vsak dan na faxu in potem sem takoj po začetku zveze uradno preselila v en drug. štud dom, ki je bil bližje njemu in faxu, a v resnici nisem nikoli spala v domu prvih par mesecev, sem vedno bila pri njemu.. (moja cimra pa vsa srečna da ima praktično lahko sobo skos zase )
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Koliko naprej je kratkorocni? Ne vem, pogledat do konca epizodo serije na Netflixu
Drugace pa v tem mesecu pospravit stanovanje (zmetat stran kramo, prodat/podarit nekaj neuporabnega pohistva, da se naredi prostor) in uredit otrosko sobo in ostalo za prihod podmladka.
V cem sta si s sedanjim ali bivsim partnerjem najbolj razlicna?
Drugace pa v tem mesecu pospravit stanovanje (zmetat stran kramo, prodat/podarit nekaj neuporabnega pohistva, da se naredi prostor) in uredit otrosko sobo in ostalo za prihod podmladka.
V cem sta si s sedanjim ali bivsim partnerjem najbolj razlicna?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hrčkanje. Moj bi vse spravil in ohranil, jaz pa če nima uporabne vrednosti butnem stran.
(Prva stvar ki sem se jo spomnila )
Ti?
(Prva stvar ki sem se jo spomnila )
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Z zdajsnjim da on ful vec da na videz, bolj na denar in materislne stvari od mene, bolj aktiven na socialnih omrezjih, npr je imel sliko/ slike sebe zgoraj brez medtem ko jaz se nikoli nisem nikjer svojih slik objavljala.. Pa z zdajsnjim tudi da js velikokrat sem bolj zgovorna od njega.., pa da on ni naravoslovec, ker sta bila oba iz prejsnjih zvez naravoslovca..
Z bivsim pa da sem bila jaz veliko bolj aktivna/ hiperaktivna on pa bolj pasiven.. pa za filme knjige cist kontra okus..
Ponavljam
Z bivsim pa da sem bila jaz veliko bolj aktivna/ hiperaktivna on pa bolj pasiven.. pa za filme knjige cist kontra okus..
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
11 mesečno potovanje po Aziji
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Fotografija, lokostrelstvo
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]