Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja, 2x sm bla doma, se ne spomnim al sm prespala al ne, 1x vem d sm mela z nekimi seminarskimi med drugim neko krizo/ gužvo + kolokviji takoj začetek januarja in delno bolna..
Za letos sem v bistvu samo z njim govorila, da bova lahko skupaj, nič še kje, še s kom, kako.. (če se ne spet skregam do takrat)..
Ponavljam
Za letos sem v bistvu samo z njim govorila, da bova lahko skupaj, nič še kje, še s kom, kako.. (če se ne spet skregam do takrat)..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
tudi jaz še ne, vsaj od novega leta 97/98 dalje ne (nazaj se ne spomnim). ko sem bil majhen, mi je bilo novo leto nekaj posebnega tudi zato, ker sem bil lahko pozno pokonci, brez da bi me starši naganjal spat
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja, lani sva bila oba bolna, tako da sva mela za novoletno "zabavo" pico v postelji pod lučkami, this is us maraton in spala pomojem ob 10h.
Tudi drugače mi ni neki ful praznik nov leto tako da bi mi bilo relativno vseeno če bi spala. Grem pa rada v družbo ne glede na dan v letu :p
Najljubši praznik v letu?
Tudi drugače mi ni neki ful praznik nov leto tako da bi mi bilo relativno vseeno če bi spala. Grem pa rada v družbo ne glede na dan v letu :p
Najljubši praznik v letu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Presernov dan, ker vedno pozabim nanj in sem potem nepricakovano prosta na ta dan
Pa tudi bozic in novo leto sta mi kul, cuz lucke & hrana & mood pac.
Leto 2019: vec dobrega ali slabega?
Pa tudi bozic in novo leto sta mi kul, cuz lucke & hrana & mood pac.
Leto 2019: vec dobrega ali slabega?
-
hayley - Cosmopsiho
Prazniki tudi so mi najbolj ta december ja. Kdaj tudi, če ga jaz sama ne toliko doživljam ali počnem nekih decembrskih stvari, mi je vseeno všeč vzdušje, okraski zunaj..
Ogromno dobrega, definitvno najboljše leto odkar sem v 20ih.
Ponavljam
Ogromno dobrega, definitvno najboljše leto odkar sem v 20ih.
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Definitivno dobrega. Ne vem, če se je zgodilo kaj slabega, da bi zaznamovalo moje leto 2019. Upam, da bo tudi 2020 tako.
Tvoj največji dosežek 2019?
Tvoj največji dosežek 2019?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Rojstvo hčerke/porod - ok, vem, da bo verjetno polovica foruma zavila z očmi (pa tudi sama to načeloma ne bi štela prav pod besedo"dosežek"), ostale mamice pa bodo verjetno razumele = žensko telo je neverjetno, kaj vse zmore.
Zaključila sem študij prava. Na čustvenem področju pa sem iz življenja odtranila osebe, za katere si to ne bi upala še kako leto nazaj...
Ponavljam
Zaključila sem študij prava. Na čustvenem področju pa sem iz življenja odtranila osebe, za katere si to ne bi upala še kako leto nazaj...
Ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Skenslala dead end job, se preselila, fajn zasluzla, odpikala veliko ljudi, koncno zacela pisat magistrsko. Prebrala 70 knjig.
Predvsem pa zelo omejila anksioznost, kar je itak osnovni predpogoj, da sem sploh zmozna funkcionirat.
Ponavljam
Predvsem pa zelo omejila anksioznost, kar je itak osnovni predpogoj, da sem sploh zmozna funkcionirat.
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
To leto je bilo kr polno dogodkov.
Ne vem kaj bi izbrala kot največji dosežek.
Najbolj "zaslužen" oz najbolj sem naše ponosna zaradi službe - po enem letu sem podpisala ful boljšo pogodbo s kar konkretno povišico.
Hkrati sem zbrala pogum da se poslovim od aktivnega dela na hobiju ki ne sicer še vedno neizmerno veseli all, ampak zanj nimam več casa/enegije kot sem jo imela.
Definitivno je na samem vrhu tudi stanovanje, fak ne poznam veliko sovrstnikov ki si dejansko lastijo nepremičnino. Kr kul občutek
Ponavljam, pohvalite se.
Ne vem kaj bi izbrala kot največji dosežek.
Najbolj "zaslužen" oz najbolj sem naše ponosna zaradi službe - po enem letu sem podpisala ful boljšo pogodbo s kar konkretno povišico.
Hkrati sem zbrala pogum da se poslovim od aktivnega dela na hobiju ki ne sicer še vedno neizmerno veseli all, ampak zanj nimam več casa/enegije kot sem jo imela.
Definitivno je na samem vrhu tudi stanovanje, fak ne poznam veliko sovrstnikov ki si dejansko lastijo nepremičnino. Kr kul občutek
Ponavljam, pohvalite se.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
- prišel živ, cel in zdrav iz potovanja
- dal hišo na trg
- uspešno šel čez tranzicijo v normalen lajf
- zagrabil terapijo in začel reševati težave pri jedru
- začel žalovati za nekaterimi odnosi in se znebil jeze
- se preselil na svoje, bajta, avto, tv
- pomiril samega sebe, začel preživljati več časa v naravi, se znebil kup nepotrebe negativnosti v življenju in se začel ukvarjati sam s sabo
- začel učiti španščino, nabavil lok in stvari ki me zanimajo
- spremenil perspektivo na to kako se živi, kako živimo na tem svetu in kdo sem
ponavljam
- dal hišo na trg
- uspešno šel čez tranzicijo v normalen lajf
- zagrabil terapijo in začel reševati težave pri jedru
- začel žalovati za nekaterimi odnosi in se znebil jeze
- se preselil na svoje, bajta, avto, tv
- pomiril samega sebe, začel preživljati več časa v naravi, se znebil kup nepotrebe negativnosti v življenju in se začel ukvarjati sam s sabo
- začel učiti španščino, nabavil lok in stvari ki me zanimajo
- spremenil perspektivo na to kako se živi, kako živimo na tem svetu in kdo sem
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
Sarissima čestitam za nepremičnino (in povišico)! .
(Imam tudi jaz v krogu bližnjih prijateljic dve, ki sta bili lastnici (v paru) nepremičnine že pri 24. Sicer pri eni so posodili (ne dali) starši vložek, pri drugi sta oba na kreditih, ena je že lastnica 2., večje nepremičnine, sicer ne toliko iz potrebe po večjem prostoru, ampak iz razloga, ker naj bi bilo boljše, da se denar hitreje obrača.. )
Pri meni so dosežki bolj vezani na fax; na 1. zaposlitev (.. da sem šla čez 3. kroge in bila izbrana/ premagala ostale kandidate brez kakršnih koli vez, sicer bom še vidla zdaj, kako bom sploh zadovoljna tam..); da sem po cca. 5ih letih prišla na željeno telesno težo in po vseh teh letih spet zadovoljna s svojo postavo/ telesom.. -> da sem premagala psihično/ čustveno odvisnost od hrane predvsem, kar je vizualnega, je samo posledica tega; da sem prenehala s 'čustvenim' prenajedanjem in vojno sama s sabo glede tega (sicer to postopoma že prejšnja leta, ne samo letos..).. (posledično skorajda malo preveč zapravila za cunje to jesen.., ne ful, ma prej 5 let nisem nikoli ničesar kupovala, če nisem res res nujno potrebovala..)
Ponavljam
(Imam tudi jaz v krogu bližnjih prijateljic dve, ki sta bili lastnici (v paru) nepremičnine že pri 24. Sicer pri eni so posodili (ne dali) starši vložek, pri drugi sta oba na kreditih, ena je že lastnica 2., večje nepremičnine, sicer ne toliko iz potrebe po večjem prostoru, ampak iz razloga, ker naj bi bilo boljše, da se denar hitreje obrača.. )
Pri meni so dosežki bolj vezani na fax; na 1. zaposlitev (.. da sem šla čez 3. kroge in bila izbrana/ premagala ostale kandidate brez kakršnih koli vez, sicer bom še vidla zdaj, kako bom sploh zadovoljna tam..); da sem po cca. 5ih letih prišla na željeno telesno težo in po vseh teh letih spet zadovoljna s svojo postavo/ telesom.. -> da sem premagala psihično/ čustveno odvisnost od hrane predvsem, kar je vizualnega, je samo posledica tega; da sem prenehala s 'čustvenim' prenajedanjem in vojno sama s sabo glede tega (sicer to postopoma že prejšnja leta, ne samo letos..).. (posledično skorajda malo preveč zapravila za cunje to jesen.., ne ful, ma prej 5 let nisem nikoli ničesar kupovala, če nisem res res nujno potrebovala..)
Ponavljam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ne spomnim se kakšnega večjega dosežka, pa tudi ne gledam veliko na to, dosežke v življenju bolj ocenjujem bolj v širšem kontekstu. veliko je majhnih uspehov in dosežkov, veliko stvari je šlo na bolje v zadnjih par letih in sem zadovoljen
tvoje mnenje o Greti Thunberg in gibanju, ki ga je ustvarila?
tvoje mnenje o Greti Thunberg in gibanju, ki ga je ustvarila?
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov