Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jup, ga spletem in prižigam
Ful mam rada te del leta
Ti?
Ful mam rada te del leta
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne, nikoli nismo imeli tega doma. Pa a niso ti vencki ful nevarni za pozar?
Kaj bo naslednje, kar bos precrtala z bucket lista?
Kaj bo naslednje, kar bos precrtala z bucket lista?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmmm... prvic bit srecno zaljubljena?
ponavljam
ponavljam
-
Wwwiiiiiii saarijarvi!
Ne vem, si ne pišem bucket listov?
Ko me zagrabi želja po nečem, imam hitro narejen nek kratko/srednje/dolgoročen plan in ga pač izpeljem. Nisem tip človeka za sanjarjenje o prihodnosti. Zdaj še uživam v sadovih nedavno izpolnjenih ciljev in trenutno dlje in bolj kompleksno od "kaj bomo delali za vikend" ne razmišljam . Me bo pa ziher kmalu spet kaj popraskalo pa bom zagnala kolesje
Si bolj praktičen/realističen ali idealističen tip človeka?
Ne vem, si ne pišem bucket listov?
Ko me zagrabi želja po nečem, imam hitro narejen nek kratko/srednje/dolgoročen plan in ga pač izpeljem. Nisem tip človeka za sanjarjenje o prihodnosti. Zdaj še uživam v sadovih nedavno izpolnjenih ciljev in trenutno dlje in bolj kompleksno od "kaj bomo delali za vikend" ne razmišljam . Me bo pa ziher kmalu spet kaj popraskalo pa bom zagnala kolesje
Si bolj praktičen/realističen ali idealističen tip človeka?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jp, ful lepo saarijarvi
Idealisticen, verjetno je ocitno. Ma recimo da se, ko je treba, trudim kolikor toliko uravnovesit in bit oboje, sploh, ko so take zadeve, da je treba bit prakticen/ realisticen..
Sarissima ti bi rekla, da si zelo izrazito prakticna/realisticna
Ti?
Idealisticen, verjetno je ocitno. Ma recimo da se, ko je treba, trudim kolikor toliko uravnovesit in bit oboje, sploh, ko so take zadeve, da je treba bit prakticen/ realisticen..
Sarissima ti bi rekla, da si zelo izrazito prakticna/realisticna
Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Katerakoli kuhinjska/jedilna površina je off limits, čeprav naše podgane nekateri gosti fulkrat vzamejo s sabo k mizi in se igrajo z njimi ko so na obisku. Midva jih nikoli nimava tam drugače.
V postelji so ko je posteljnina pred pranjem, kavč je pa njihov, ker je star in grd in kupujeva novega . Ko bo nov pa verjetno ne bodo smele gor, .
S podganami je to relativno enostavno, ne vem pa kako to mačji lastniki urejajo?
Ponavljam.
V postelji so ko je posteljnina pred pranjem, kavč je pa njihov, ker je star in grd in kupujeva novega . Ko bo nov pa verjetno ne bodo smele gor, .
S podganami je to relativno enostavno, ne vem pa kako to mačji lastniki urejajo?
Ponavljam.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Macka gledam grdo, pa nic ne pomaga
Pri drugih mi je vseeno, kako imajo, dokler je cisto, ce recimo tam jem. Pri nas pa macek ne sme na tisti del pulta, kjer se hrana pripravlja (uboga) in na mizo (ne uboga, zato pac bolj cistim). Drugje je lahko povsod. Je bolj cist od moza, tako da...
Ponavljam
Pri drugih mi je vseeno, kako imajo, dokler je cisto, ce recimo tam jem. Pri nas pa macek ne sme na tisti del pulta, kjer se hrana pripravlja (uboga) in na mizo (ne uboga, zato pac bolj cistim). Drugje je lahko povsod. Je bolj cist od moza, tako da...
Ponavljam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
naš pes je bil lahko kjerkoli na tleh z izjemo ene sobe, ni pa smel na kavč, posteljo. čeprav včasih ko ga je bilo grozno strah strel sem mu pustil da se v postelji k meni stisne (kar ni bilo dobro, ker potem je žival zmedena, če enkrat lahko, drugič ne). bil je pa trmast pes kot hudič. če ni bilo nobenga doma in so bila vrata odprta, je šel hudiček direktno namerno na kavč ležat, pa skočil dol ko je kdo prišel (toplota na kavču ga je izdala).
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Mačka ne smeta na pulte in mizo, lahko pa sta na kuhinjskih stolih. V dnevno lahko gre tamali pes in obe mački, ta večja ne sme (ker je s hrbtom odnašala otroško mizico, tablo, klubsko mizico, kradla voščenke, take stvari). V spalnico isto načeloma nimajo vstopa, zadnja dva tedna edino tihotapim oba mačka, da spita pod mojo odejo-kar se mi vrača, ker se dereta pred vrati v eno, ko grem spat. Psa pa res stroga prepoved v zgornje nadstropje.
Si zadovoljna s svojim telefonom?
Glede venčka...imamo jih od majhnega, pa se nam ni noben vžgal. Itak sveče vžigamo samo po kosilu, nikoli ne gorijo same, tako da so pod nadzorom. Je pa verska stvar, jaz ga delam zaradi tradicije, ne vere.
Si zadovoljna s svojim telefonom?
Glede venčka...imamo jih od majhnega, pa se nam ni noben vžgal. Itak sveče vžigamo samo po kosilu, nikoli ne gorijo same, tako da so pod nadzorom. Je pa verska stvar, jaz ga delam zaradi tradicije, ne vere.
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne, kupil sem ga v Indiji lanskega decembra za 100 dolarjev, ima par dobrih specifik, drugače je pa bolj bog.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Tale notch mi gre na živce in se ga še kar nisem uspela čisto privadit, razen tega pa ja, sem zadovoljna.
Koliko (€) največ si pripravljen/a odšteti za telefon?
Koliko (€) največ si pripravljen/a odšteti za telefon?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Zaenkrat sem vedno kupovala poceni, tam cca 200eur, pa da ima še vedno solidne specifikacije.
Pri tehniki ne dam nič na znamko, ampak mi je važno da ljudje ki stvar imajo, pohvalijo.
Bi bila pa pripravljena tudi več dat, če me nek telefon res prepriča (se spogledujem z one plus ko ta crkne, kar pa uapmt da ne bo še )
Ponavljam + ali raje uporabljaš telefon ali računalnik za vsakodnevne aktivnosti? (Banka, novice, socialna omrežja itd)
Pri tehniki ne dam nič na znamko, ampak mi je važno da ljudje ki stvar imajo, pohvalijo.
Bi bila pa pripravljena tudi več dat, če me nek telefon res prepriča (se spogledujem z one plus ko ta crkne, kar pa uapmt da ne bo še )
Ponavljam + ali raje uporabljaš telefon ali računalnik za vsakodnevne aktivnosti? (Banka, novice, socialna omrežja itd)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]