Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mentalno zdravje
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm, težko rečem, odvisno od obdobja, zadnjih par let oz zadnja 3 ali 4 leta, nisem veliko, se je večkrat zgodilo, da sem 1x na par mesecev, poleti pa je bil največkrat kak radler, pivo ali apple cider.
Zdaj izjemoma sem letos čez oktober vsak vikend in sicer v glavnem belo vino, pinacolado in viski..
Drugače pa kdaj tudi pri kakšnem kosilu bolj za vikend pol kozarca belega vina..
Ponavljam
Zdaj izjemoma sem letos čez oktober vsak vikend in sicer v glavnem belo vino, pinacolado in viski..
Drugače pa kdaj tudi pri kakšnem kosilu bolj za vikend pol kozarca belega vina..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
V zadnjem letu, dveh mogoce kako pivo ali kozarec vina ali dva enkrat, dvakrat na mesec, mogoce malo vec ob posebnih priloznostih. Vcasih niti to ne cel mesec. Dejansko pa sedaj ze od zacetka avgusta, konca julija nic.
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
kar pogosto ocitno med tednom nic, za vikend pa skoraj vedno kaj.
kdaj si nazadnje gostil/a zabavo / druzenje in kaj ste poceli?
kdaj si nazadnje gostil/a zabavo / druzenje in kaj ste poceli?
-
hayley - Cosmopsiho
Hm, ma js bolj redko to počnem, praktično samo za rojstne dneve, s tem da letos izjemoma nisem praznovala, sicer sem pa vsako leto v 20ih in tudi prej..
Čist v izi, nekaj hrane, pijače, muzika, debate.. kolikor se zdaj še spomnim za 1 leto in pol nazaj..
Ponavljam + dodajam Kako je izgledal tvoj zadnji zmenek?
Čist v izi, nekaj hrane, pijače, muzika, debate.. kolikor se zdaj še spomnim za 1 leto in pol nazaj..
Ponavljam + dodajam Kako je izgledal tvoj zadnji zmenek?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Nazadnje sem gostila Martinovo, tako da smo jedli. Tu se ne počne kaj drugega, tako da smo se pogovarjali itd.
Moj zadnji zmenek...huh. Prav ena na ena bi rekla dan, ko sva nazadnje šla v čajnico, torej kak mesec nazaj.
Kakšne čaje piješ?
Moj zadnji zmenek...huh. Prav ena na ena bi rekla dan, ko sva nazadnje šla v čajnico, torej kak mesec nazaj.
Kakšne čaje piješ?
The world is as you are.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Po okusu sta mi najboljsa rooibos in hibiskus, tako da kupujem v glavnem ta dva. Ampak občasno tudi zelenega, jasminovega, kamilice, če me boli trebuh ...tudi lipov mi ni slab. Aja pa ingverjev!
Ne maram ravno sadnih, črnega, sladke koreninice (yuck) al pa kake mešanice s kurkumo (čeprav jo pogosto dodajam k jedem). Pa ziher še kakega, samo se trenutno ne spomnim.
Kateri čaj si nazadnje pila?
Ne maram ravno sadnih, črnega, sladke koreninice (yuck) al pa kake mešanice s kurkumo (čeprav jo pogosto dodajam k jedem). Pa ziher še kakega, samo se trenutno ne spomnim.
Kateri čaj si nazadnje pila?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Ammm.. nisem prepričana, se mi zdi da ingverjev, ali mogoče zeleni.. ali meta, te 3 v glavnem pijem zadnji čas oz zadnja leta (+ janežev oz mešanica janeževega in kumine)
(ne maram sadnih in hibiskusa, edino en zimski okus pomaranča + cimet mi je dobr, kar je bolj na sadne)
Ponavljam
(ne maram sadnih in hibiskusa, edino en zimski okus pomaranča + cimet mi je dobr, kar je bolj na sadne)
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
Rooibos z vanilijo.
Za katere dele outfita si pripravljena zapravit največ in gledaš najbolj na kvaliteto? (Čevlji, torbica, kosi oblačil ...?)
Za katere dele outfita si pripravljena zapravit največ in gledaš najbolj na kvaliteto? (Čevlji, torbica, kosi oblačil ...?)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Za torbico mi absolutno dol visi, po navadi je najcenejša..
Največ za bundo/ plašč oz plašč/ bunda in čevlji/ gležnarji (bolj za zimsko obutev, za poletno in ostalo ne dosti)
Ponavljam
Največ za bundo/ plašč oz plašč/ bunda in čevlji/ gležnarji (bolj za zimsko obutev, za poletno in ostalo ne dosti)
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Za cunje dam minimalno, in jih tudi ne kupujem veliko.
Verjetno so najdražji blazerji, ker jih poceni enostavno ne moreš dobit. Bunde/plašče kupim na razprodajah in ne gledam na kvaliteto. čevlje sicer kupujem usnjene več ali manj ampak ne gledam na znamko.
Kaj si danes zajtrkovala?
Verjetno so najdražji blazerji, ker jih poceni enostavno ne moreš dobit. Bunde/plašče kupim na razprodajah in ne gledam na kvaliteto. čevlje sicer kupujem usnjene več ali manj ampak ne gledam na znamko.
Kaj si danes zajtrkovala?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
Polnozrnat kruh z nekim namazom, sirom in kumaro. Pa nespresso kava s sojinim mlekom.
Vodiš nadzor nad svojimi financami? Kaj v praksi delaš v tej smeri? (npr. nadzoruješ porabo koliko kupiš itd.)
Vodiš nadzor nad svojimi financami? Kaj v praksi delaš v tej smeri? (npr. nadzoruješ porabo koliko kupiš itd.)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov