Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Prijaznost, obcutek za empatijo in potrpezljivost (ceprav mi vse troje prinasa tudi tezave )
Si ze kdaj bila na fizioterapiji?
Si ze kdaj bila na fizioterapiji?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Z obema enakovreden. Odvisno od dneva. Ne povemo si vsega, nismo povezani denarno ali kakorkoli odvisni eden od drugega, ne vem, lahko bi blo boljše in tudi veliko slabše. Mi kar ustreza. Smo pa toliko povezani, da lahko z njimi v prvi vrsti delim srečne trenutke in se lahko zanesem na njih, če bi res prišlo do neke nelagodne življenjske situacije.
Bi se vrgla v kak nov hobi, če denar ne bi bil nobena ovira?
Bi se vrgla v kak nov hobi, če denar ne bi bil nobena ovira?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Karkoli povezano z opremljanjem / renovacijo, ampak to zal stane, jap. Vec bi potovala.
Si samo na laptopu ali imas prikljucen tudi monitor?
Si samo na laptopu ali imas prikljucen tudi monitor?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kaj vem, toliko, da se v redu počutim, da nekako ne izstopam ven, na negativen način.. Bolj v smislu, da se počutim, da sem za ' v javnost', tako kakor zgledam.. ne da bi se nekaj posebej trudila z videzom..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Rada sem urejena, skrbim za postavo, kožo, lase itd. Rada imam lepa oblačila, petke, nakit, parfume. Ne bi pa rekla, da sem posebno high maintenance. Sem tudi čisto sproščena v prostem času, kjer se pod urejenost štejejo druge stvari.
Si se že kdaj udeležila maratona?
Si se že kdaj udeležila maratona?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
(Aja glede postave je tako, da mi je pomembno, bi se na veliko zlagala, ce bi rekla, da mi ni.., ampak sem zelela izgubit tezo prvo zaradi hobija (baleta), drugo ker sem tezo pridobila zaradi nekih psihicnih tezav/ slabega obdobja in sem hotela priti nazaj ven iz tega, kot nekako simbolicno, je bilo to dvoje pred videzom, ko sem zacela s hujanjem..)
Maratoni ne, me ne zanimajo, sem sicer v osnovni nekaj tekmovala v teku na srednje proge, ma me ne zanima zdaj.. Mam ze zdaj unicena kolena, za tek po asfaltu/ trdi podlagi, tako da ne bi hodila se na maraton..
Ponavljam
Maratoni ne, me ne zanimajo, sem sicer v osnovni nekaj tekmovala v teku na srednje proge, ma me ne zanima zdaj.. Mam ze zdaj unicena kolena, za tek po asfaltu/ trdi podlagi, tako da ne bi hodila se na maraton..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov