Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm.. sej ne vem sploh kaj so ti ip in to zgoraj našteto.. (Se ne spoznam prav na piva, pijem bolj redko. Zdaj zadnji čas kdaj kakšno zvečer, še to vedno 0,3l ker so mi 0,5 preveč.. )
Najboljše mislim, da mi je to Hrvaško Ožujsko, Union tko še kr. Kar sem v zadnjem času pila mi pa Heineken ni najbolj..
Ponavljam
Najboljše mislim, da mi je to Hrvaško Ožujsko, Union tko še kr. Kar sem v zadnjem času pila mi pa Heineken ni najbolj..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hm, Union, Gösser, (kakšen Radler). Ne maram temnih ali pa nefiltriranih. Pila ga pa že dolgo nisem. Imen si ponavadi ne zapomnim, razen od tistih, ki se kupujejo dlje časa/redno.
Bi lahko bila en mesec brez stika z ljudmi? (recimo nekje v naravi itd.)
Bi lahko bila en mesec brez stika z ljudmi? (recimo nekje v naravi itd.)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nope, 25 def ne.
Če bi lahko v prejšnjem mesecu spremenila eno dejanje/odločitev - kaj bi spremenila?
Če bi lahko v prejšnjem mesecu spremenila eno dejanje/odločitev - kaj bi spremenila?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Da sem poslovno sodelovala z eno osebo, ki sem jo pred tem res obcudovala in si jo predstavljala malo drugace, vec sem izgubila kot pridobila, sploh pa zgubila spostovanje do nje.
Ni vse zlato kar se sveti.
Druga stvar - da nisem sla prej k zdravniku, zaradi ene skrajno neprijetne anpak dokaj pogoste tezave mamic. Je pa vse dobro sedaj.
Ce te kaj zmoti poves osebi direktno ali si bolj diplomatska?
Ni vse zlato kar se sveti.
Druga stvar - da nisem sla prej k zdravniku, zaradi ene skrajno neprijetne anpak dokaj pogoste tezave mamic. Je pa vse dobro sedaj.
Ce te kaj zmoti poves osebi direktno ali si bolj diplomatska?
-
hayley - Cosmopsiho
Odvisno od situacije, mislim pa da diplomatska, ampak se vedno potrudim čim bolj jasno, odkrito in brez nesporazumov izraziti, kaj me iz moje strani moti..
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Če se gre za ljudi, ki mi veliko pomenijo in smo si blizu, potem povem direktno - se mi zdi hoditi kot mačka okrog vrele kaše nepotrebno.
Če se gre za npr. za neznance, sodelavce, poslovne partnerje in nasploh odnose v službi potem sem po navadi diplomatska, ker je včasih težko predvideti reakcije drugih. Je pa spet vse odvisno od specifične situacije.
—
Kaj najraje slikaš s fotoaparatom/telefonom? S katerim programom potem urediš slike?
Če se gre za npr. za neznance, sodelavce, poslovne partnerje in nasploh odnose v službi potem sem po navadi diplomatska, ker je včasih težko predvideti reakcije drugih. Je pa spet vse odvisno od specifične situacije.
—
Kaj najraje slikaš s fotoaparatom/telefonom? S katerim programom potem urediš slike?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ko se prijetno spočita zbudim sama od sebe . V praksi pa je za vikend to nekje med 7 in 8.
Kako dolgo migriraš na svoje dnevne zadolžitve (faks, služba...) + s kakšnim prevoznim sredstvom?
Kako dolgo migriraš na svoje dnevne zadolžitve (faks, služba...) + s kakšnim prevoznim sredstvom?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
4 sekunde iz spalnice do delovnega koticka. Grem kar peš.
Si ze gledal/a Once upon a time in Hollywood oz. a ga imas namen?
Si ze gledal/a Once upon a time in Hollywood oz. a ga imas namen?
-
hayley - Cosmopsiho
Ne, že 100 let nisem nobenega filma gledala. Bi mogoče pogledala Ladybird (je kdo gledu?), ker mi je všeč režiserka od tega filma.
Kak film od bolj novejših si na zadnje gledala ali si želiš pogledat + zadnji pogledan film, ki ti je bil všeč/ zadnji dober film?
Kak film od bolj novejših si na zadnje gledala ali si želiš pogledat + zadnji pogledan film, ki ti je bil všeč/ zadnji dober film?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov