Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js sem pa do zdaj dobila 4 tipe: EN(TJ,TP,FJ,FP), samo mislim, da se ujema ta zadnji ENFJ.
Js sem nekaj pol-pol, on je verjetno bolj introvertiran oz. je lahko tudi oboje, če hoče.
Ponavljam
Js sem nekaj pol-pol, on je verjetno bolj introvertiran oz. je lahko tudi oboje, če hoče.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Jaz sem ESTP. Oba sva ekstrovertirana, čeprav jaz sem bolj na meji kot on.
Ponavljam (če bo še kdo odgovoril)
Ponavljam (če bo še kdo odgovoril)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Testov se mi ne da resevat, drugace sva pa oba nekje na pol - druzabna in zgovorna - ampak definitivno rabiva svoj alone time.
Kdaj in kam si prvic letel/a z letalom?
Kdaj in kam si prvic letel/a z letalom?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ko sem živela v centru sem redno kupovala kralje ulice (ker sem poznala eno od prostovoljk, ki je pomagala pri ustvarjanju časopisa in se mi zdi res fin sistem). Klasično "miloščino" pa zelo redko dajem.
Glede ustvarjalcev, nastopačev :p pa imam pravilo, da če me njihov nastop navduši do te mere da se ustavim in prisluhnem/pogledam, potem jim tudi dam kak evro.
Kr vsevprek pa ne.
Ti?
Glede ustvarjalcev, nastopačev :p pa imam pravilo, da če me njihov nastop navduši do te mere da se ustavim in prisluhnem/pogledam, potem jim tudi dam kak evro.
Kr vsevprek pa ne.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Enako - ce me dovolj pritegne, da se ustavim, potem tudi kaj vrzem v piskercek. Nazadnje sem evro dala eni mladi violonistki. Prosjacev je pa tu vsak dan toliko da bi bankrotirala, ce bi vsakemu dajala nekaj (ce gres tu par postaj s podzemno je skoraj 100%, da bos naletel na vsaj enega).
Sladek ali slan zajtrk?
Sladek ali slan zajtrk?
-
hayley - Cosmopsiho
Vseeno mi je, oboje mi je dobro. Najveckrat niti ne jem nic oz nek paketek ploscic/piskotov iz zit za sabo...ki so bolj na sladko.
Sem pa sicer med poletjem najveckrat jedla domace sadje od doma, ki je itak za porabit in kak med na kruhu/toastu, se pravi bolj na sladko..
Ponavljam
Sem pa sicer med poletjem najveckrat jedla domace sadje od doma, ki je itak za porabit in kak med na kruhu/toastu, se pravi bolj na sladko..
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Ja, verjetno najboljse leto do zdaj, kar sem v 20ih in na splosno, ne vem pa, ce bo preostanek leta tudi tak.. (Sem pa imela prej nekaj zelo slabih let, uff.. za znoret, izgubila stik s sabo, niti ni tezko rect da je 'dobro' v primerjavi s tistim.. )
Ponavljam
Ponavljam
-
A imamo ze novoletna vprasanja?
Mesano, veliko vzponov in padcev. Ampak naceloma ja. Kar nekaj pozitivnih sprememb.
Najbolj redno uporabljana aplikacija razen chatov / socialnih omrezij?
Mesano, veliko vzponov in padcev. Ampak naceloma ja. Kar nekaj pozitivnih sprememb.
Najbolj redno uporabljana aplikacija razen chatov / socialnih omrezij?
- Flavij
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 4. 2012
Ne uporabljam pametnega telefona.
Katera verzija ti je bolj všeč?
http://www.youtube.com/watch?v=10V_Z0_udjg
http://www.youtube.com/watch?v=efubwIE9Aaw
Katera verzija ti je bolj všeč?
http://www.youtube.com/watch?v=10V_Z0_udjg
http://www.youtube.com/watch?v=efubwIE9Aaw
All is vanity, nothing is fair.
Kdo je na strani