Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Glede tega mi je precej vseeno, naj vsaka mama porihta kot se njej zdi, da je prav. Vazno da je otrok sit. Sama bi se verjetno vsaj malo zakrila, ampak to sem jaz. Mi je pa smesen folk, ki se nad tem zgraza.
Si v soli imel/a dobre ocene?
Si v soli imel/a dobre ocene?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Vedno sem bila zelo dobra ucenka, razen v sš, ko sem padla letnik (zelo zelo težavno obdobje). Ampak je slo potem na bolje. Zlata maturantka, zoisova etc.
Plani za vikend?
Plani za vikend?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Spanje, hrana, klicat ljudi. V tem vrstem redu.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zakaj noben ni odgovarjal na to?
Ajaa js sm pa skos mislna, da je Chaski kak informatik, čeprav se ni prav ujemalo to, da informatiki verjetno niso toliko nagnjeni k pisanju nekih daljših odgovorov/ spisov
Ah želja, ma še najbolj tko na kariernem področju povezano..
Ponavljam
Ajaa js sm pa skos mislna, da je Chaski kak informatik, čeprav se ni prav ujemalo to, da informatiki verjetno niso toliko nagnjeni k pisanju nekih daljših odgovorov/ spisov
Ah želja, ma še najbolj tko na kariernem področju povezano..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Ne/ včasih
Nene haha ( sej ne vem, kaj bi tam delala, edino, če bi bla na igri, ker za pisanje sem itak čisto anti) Imam drugače s tam eno bolj bližnjo prijateljico in enega 'fanta' sm imela s tam (ni bla zveza..)
Kako je zgledal tvoj zadnji zmenek?
Nene haha ( sej ne vem, kaj bi tam delala, edino, če bi bla na igri, ker za pisanje sem itak čisto anti) Imam drugače s tam eno bolj bližnjo prijateljico in enega 'fanta' sm imela s tam (ni bla zveza..)
Kako je zgledal tvoj zadnji zmenek?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ce ne stejem skupnih aktivnosti v zvezi, so se vecinoma vsi zgodili na pijaci nekje zunaj ob Ljubljanici. Nic kaj ekstravagantnega ampak je bilo vedno kjut vcasih se je slo potem se na kaksno druzenje, da ni tistega ' 1:1 intervju' filinga cel vecer, kar se je vedno izkazalo kot super. Primer: poletna noc na spici, dve punci dva fanta, vsakemu mrzlo pivo in gledat zvezde z lezalnikov. V ozadju fajn muska. Meni osebno dosti lepse kot neke vecerjice, not a fan.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Aha, v bistvu sem z vprasanjem mislila tako 'obicajne zmenke' kot zmenke v zvezi.
Pri meni bi lahko rekla, da je zadnji bil en koncert (v Lj ) meni vsecne skupine.
Sicer zej je to ze kr nekej casa nazaj blo.
Drugace pa.. nisem prav na zmenke hodila dosti... ja par jih je bilo isto najbrz, pijacka ob Ljubljanici, sprehod, kdaj zasli na kak koncertic.. 'vecerjic' tudi js nisem prakticirala
Ob kateri uri hodis spat?
Pri meni bi lahko rekla, da je zadnji bil en koncert (v Lj ) meni vsecne skupine.
Sicer zej je to ze kr nekej casa nazaj blo.
Drugace pa.. nisem prav na zmenke hodila dosti... ja par jih je bilo isto najbrz, pijacka ob Ljubljanici, sprehod, kdaj zasli na kak koncertic.. 'vecerjic' tudi js nisem prakticirala
Ob kateri uri hodis spat?
-
hayley - Cosmopsiho
Druzinsko zivljenje, ce uspesna kariera pomeni, da se moras odreci oz. se odlociti, da ne bos imel druzine in nobenega potomca..
(Se vedno bolj cenim medsebojne odnose kot nek 'uspeh', ceprav je res, da perfektna kombinacija obojega ne obstaja..)
Ti?
(Se vedno bolj cenim medsebojne odnose kot nek 'uspeh', ceprav je res, da perfektna kombinacija obojega ne obstaja..)
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]