Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Ko se urejam za it vn, ko pospravljam ali pa zvečer za sprostitev.
Kakšno frizuro in barvo las bi izbrala, če ne bi bila na noben način omejena pri izbiri? (Torej če npr. tvoja naravna barva las/struktura las/izbira frizerja ne bi bila ovira.)
Kakšno frizuro in barvo las bi izbrala, če ne bi bila na noben način omejena pri izbiri? (Torej če npr. tvoja naravna barva las/struktura las/izbira frizerja ne bi bila ovira.)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Lol, ma meni je vsec kar tako kot imam zdaj v bistvu. Imam valovite, ker ima en stars skravzlane, en ravne. Barva srednje rjava, dolgi, spodnji del las neki bolj svetlo rjav- pobarvan.. nisem sploh razmisljala posebi o tem nikoli.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hladno svetlo rjavo, kot jo imata brat in sestra. To z barvanjem itak ne bi bilo to-to. No, saj ta sestra je pa vedno hotela mojo naravno barvo Drugače sem pa kar zadovoljna s črno, je tudi najbolj blizu moji naravni barvi.
Struktura kar ok, se pa ne bi branila recimo valovitih las.
Ponavljam
Struktura kar ok, se pa ne bi branila recimo valovitih las.
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mislim, da sem imela ze vsako barvo pod soncem (ce ne stejemo res kricecih / pastelnih, itd) in se vedno najraje vrnem na temno rjavo. Trenutno imam pa ultimativni beach look - valovite, slane, posvetljene konice za tukaj je kul, doma se bo pa treba postric.
Zivis 'na svojem' ali placujes najemnino?
Zivis 'na svojem' ali placujes najemnino?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zaenkrat še najemnino, ampak si želim bit na svoji zemlji
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Tudi najemnino.
V kateri trgovini kupis najvec oblacil?
V kateri trgovini kupis najvec oblacil?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zadnje čase praktično vse iz Orsaya.
Kupujem pa novo samo za službo.
Ti?
Kupujem pa novo samo za službo.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Velikokrat, mi jih imamo toliko, da po drevesih rastejo
Sicer imam raje, ce je mrzel, ker je super poletna osvezitev, ampak tako mimogrede kupljen z voza nekje ob cesti je tudi dober. In ko ga spijes s slamico, ti ga stric razbije in pojes se "meso" z improvizirano zlico iz kosa lupine.
Ponavljam + najljubse tropsko sadje
Sicer imam raje, ce je mrzel, ker je super poletna osvezitev, ampak tako mimogrede kupljen z voza nekje ob cesti je tudi dober. In ko ga spijes s slamico, ti ga stric razbije in pojes se "meso" z improvizirano zlico iz kosa lupine.
Ponavljam + najljubse tropsko sadje
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Fun fact: avokado botanicno sodi med jagode, medtem ko sam sadez jagode ne. Jagode so med drugem tudi: banana, jajcevec in lubenica.
Moje najljubse tropsko sadje je ananas. Med mojimi top 5 sadezi so se mango, lici in banane (dolgocasne, a vsestranske)
Ponavljam
Moje najljubse tropsko sadje je ananas. Med mojimi top 5 sadezi so se mango, lici in banane (dolgocasne, a vsestranske)
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov