Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hmm, mislim da ogledalce v nahrbtniku. Ze dolgo nic, v bistvu.
Ponavljam
Ponavljam
-
Mja kot samozaposlena jo moram vsaj malo imet. Bi se dalo sicer se preceeej vec potegnit ven, ce bi imela zagon in motivacijo, ampak so mi v tem trenutku bolj pomembne druge stvari. Sem pa zadovoljna s tem kar je.
Imas raztrgan stumf - ga zasijes, vrzes stran ali ga das nazaj v predal?
Imas raztrgan stumf - ga zasijes, vrzes stran ali ga das nazaj v predal?
-
Najlazja anglescina, najtezja italjanscina
Kako so izgledali tvoji razhodi z bivsimi partnerji? Kdo je prekinil in na kaksen nacin (prijateljsko / v kregu / mirno / impulzivno / solzno)?
Kako so izgledali tvoji razhodi z bivsimi partnerji? Kdo je prekinil in na kaksen nacin (prijateljsko / v kregu / mirno / impulzivno / solzno)?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Imela sem dve resni vezi, obe sem prekinila jaz. Kljub temu je bil pri obeh jok. Iz druge strani pa hm... se mi zdi, da sta oba težje sprejela.
Kljub vsemu bi na cesti oba pozdravila in se brez problema pogovarjala, ne gojim nobenih zamer in se mi zdi, da je obratno enako.
Ponavljam.
Kljub vsemu bi na cesti oba pozdravila in se brez problema pogovarjala, ne gojim nobenih zamer in se mi zdi, da je obratno enako.
Ponavljam.
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Sem obe vezi jaz prekinila, ampak mi je bilo kljub temu pri obeh zelo hudo ob koncu, in na splošno je bilo kar grdo, posebi pri prvi zvezi je bilo zelo hudo. Sem si pa želela prvo vezo končati že kakšne pol leta, dokler je nisem zares. Stvar je taka, da s prvim svojim partnerjem nimam stikov, ampak za njegovo dobro, ker je on tak, da bi še vedno bil z mano.. Imam pa tudi enega, s katerim sva bila bolj prijatelja z občasnim bonusom in je bilo njemu ful hudo, ko sem z njim prenehala in je on tudi tak, da bi še zdaj bil z mano - v vezi, vsaj kar slišim od drugih..
Ponavljam + dodajam tvoj naj yt kanal
Ponavljam + dodajam tvoj naj yt kanal
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Noben razhod ni bil ravno lahek...čeprav sem dva nekako prebolela že med zvezo, počasi, preden je bilo res konec. Noben razhod torej ni bil impulziven ampak premišljena odločitev, ki se je kuhala proti koncu. Če gledam resne, daljše zveze, sem dve prekinila jaz, pri eni pa je bilo sporazumno, obojestransko (nisva si bila to-to, sva oba malo okrog gledala že med zvezo). Z enim od teh bivših sem imela potem še nekaj časa po razhodu probleme. Kar težke zadeve.
(Če pa pogledam krajše zvezice (bolj najstništvo) pa je bilo nekako mešano - nekje sem jaz končala, imela tudi strto srce - čeprav potem, ko sem čez čas nazaj pogledala, mi je bilo "krneki", takrat sem pač mislila, da gre za veliko ljubezen. Za nič mi pa ni žal, ker je bilo vse del odraščanja in razvoja, prijetne in manj prijetne stvari. )
V bistvu nimam najljubšega, vsake toliko nekaj novega najdem, se naveličam in pride kaj drugega na vrsto in tako dalje...
Koliko živali imaš oz. če nimaš, bi imela in kaj?
(Če pa pogledam krajše zvezice (bolj najstništvo) pa je bilo nekako mešano - nekje sem jaz končala, imela tudi strto srce - čeprav potem, ko sem čez čas nazaj pogledala, mi je bilo "krneki", takrat sem pač mislila, da gre za veliko ljubezen. Za nič mi pa ni žal, ker je bilo vse del odraščanja in razvoja, prijetne in manj prijetne stvari. )
V bistvu nimam najljubšega, vsake toliko nekaj novega najdem, se naveličam in pride kaj drugega na vrsto in tako dalje...
Koliko živali imaš oz. če nimaš, bi imela in kaj?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
(Js sm bla na prvega bivsega fuul navezana, mogoce se toliko bolj, ker je bil on 9 let starejsi in js se najstnica na zacetku in je vse jemal ful resno. Tudi s familjami mojo in njegovo smo si bili zelo blizu, me je nevemkoliko casa razjedalo, ker nisem vedela takrat kaj naredit, ostat skupaj ali ne.. se zdaj me zanj skrbi kot za druzinskega clana, ce ima/ ko je imel kaj negativnega, kar se mu dogaja v zivljenju.. - ok to bolj pod priznanja pase.)
Sama nic, macek je pri starsih. Ce bi nekje zivela tako sama bi tudi najraje imela macka ali 2, samo, ce bi bila bolj v hisi enkrat. Zdaj ne bi imela pa nic, to mores res met cas in bit doma, da skrbis za zival.
Si imel/a kdaj zvezo na daljavo?
Sama nic, macek je pri starsih. Ce bi nekje zivela tako sama bi tudi najraje imela macka ali 2, samo, ce bi bila bolj v hisi enkrat. Zdaj ne bi imela pa nic, to mores res met cas in bit doma, da skrbis za zival.
Si imel/a kdaj zvezo na daljavo?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov