Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ja, na filipinih, pa bi se ene 3x skoraj ubila. Ne razumem, kako dnevno ne povlecejo vsaj parih trupel ven. ko pades v vodo, od valov se nic ne vidi, za tabo pa ze drvi drug surfer z desko, ki ti bo vsak cas priletela v lobanjo.
Ni to zame.. na bodyboardu se pa kar dobro drzim
zadnja neumna nerodnost, ki se ti je zgodila? (da si kaj polila / razbila / stresla, itd)
Ni to zame.. na bodyboardu se pa kar dobro drzim
zadnja neumna nerodnost, ki se ti je zgodila? (da si kaj polila / razbila / stresla, itd)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ma zdej mi niti ni vsec vec nosit podlozenih modrcev, to sem ze pred vec leti sprasevala enkrat, mogoce v srednji se. V hm mi cene niso vsec modrci, ker so prav hardcore podlozeni, ce sem kdaj tam kupovala sem prav iskala, da je kaksen, da ni/ je cimmanj podlozen.. Bolj kot zaradi videza, mi je to, da so nepodlozeni ful bolj udobni.
Enkrat mi je bilo to wakebordanje, zdaj je ze vec let odkar sem nazadnje. Odbojka mi je bila tudi kar vsec na mivki, kar tudi ze dolgo nisem. Cene pa tek (v bolj zgodnjih jutranjih urah, najljubse mi je ob soncnem vzhod, po moznosti ob morju..).
Ponavljam
Enkrat mi je bilo to wakebordanje, zdaj je ze vec let odkar sem nazadnje. Odbojka mi je bila tudi kar vsec na mivki, kar tudi ze dolgo nisem. Cene pa tek (v bolj zgodnjih jutranjih urah, najljubse mi je ob soncnem vzhod, po moznosti ob morju..).
Ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 27. Jun. 2019 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Novo vpr: sem vceraj poskusila odpret eno skoljko, ki je bila samo za kak milimeter odprta, z nozem in se mi je na hitro odprla in mi spricnila omaka na majco.
Ponavljam
Ponavljam
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Zadnje čase sem res nerodna in polivam.. Nazadnje kavo
Greš na kakšen glasbeni festival to poletje?
Greš na kakšen glasbeni festival to poletje?
-
Za zdaj ni noben v planu
Koliko te imajo komarji radi?
Koliko te imajo komarji radi?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Zbirko japonskih ljudskih pripovedk.
Koliko imas pospravljeno? Oziroma, koliko te nered v stanovanju nervira?
Koliko imas pospravljeno? Oziroma, koliko te nered v stanovanju nervira?
-
hayley - Cosmopsiho
Mah tko bolj v izi, me ne nervira neki zlo. Razen kar se tice oblek in tega, kar imam za ven, vedno bolj pazim in pospravim takoj, kar je pa za sport ali za doma pa je lahko kje obeseno/ nepospravljeno.. pa tudi kak kozarc/salce so lahko nekaj casa kje naokrog, je pa res da nic sladkega ne pijem, da bi karkoli privabljalo..
Ponavljam
Ponavljam
-
Ponavadi pospravim zvecer pred spanjem (poberem kozarce, umijem posodo, poberem cunje naokoli) da imam naslednje jutro lepo, ker ne morem delat v kaosu. Nisem pa ocd-cista, neka normalna mera, bi rekla.
si ze kdaj jadrala?
si ze kdaj jadrala?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ja. Blevh, ne stekam folka ki plača za to.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
woot, res? jaz imam pa ful zeljo it. nekaj je v planiranju za naslednje leto. kaj pa ti ni vsec?
ne, nisem se.
cifra noge?
ne, nisem se.
cifra noge?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov