Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Prvega (ce sploh steje) doma in starim starsem, drugega pa starim starsem (lol, po skoraj treh letih ga starsi se niso videli).
Ponavljam + koliko starsem si bil/a predstavljen/a?
Ponavljam + koliko starsem si bil/a predstavljen/a?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Tako je naneslo, da samo prvega iz srednje šole, ko sem živela doma. (Mam kar težke izkušnje in spomine na tega, mislim da nobena od prijateljic/ znank ni imela nič podobnega glede prvega fanta, nimam potrebe več po mešanju zasebnega lajfa z družino, dokler se ne mislim poročit al neki..)
Predstavljena sem bila pri tem prvem (od katerega sem v bistvu pol familje poznala že preden sem njega spoznala in sva začela bit skupaj) in eni mami od enega, s katerim sva bila bolj fwb, ki sva jo enkrat naključno srečala, k sva odhajala s stanovanja. .
Ponavljam
Predstavljena sem bila pri tem prvem (od katerega sem v bistvu pol familje poznala že preden sem njega spoznala in sva začela bit skupaj) in eni mami od enega, s katerim sva bila bolj fwb, ki sva jo enkrat naključno srečala, k sva odhajala s stanovanja. .
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ja, in kar malo pogresam dekcanje v tivoliju
Gres ven - si vec casa na plesiscu ali za mizo?
Gres ven - si vec casa na plesiscu ali za mizo?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Ne. Vsako leto si recem, da grem pa je vedno prislo kaj vmes. Letos sem si pa rekla, da res grem, ampak me ne bo vec v lj. Tko, da upam, da naslednje leto.
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne, sem nad 21 let.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hodila sem samo na skisovo in mi je bla vedno zakon, ko sm sla. Na majskih mislim da nisem nikoli bla, veliko studentov ima v tistem casu majskih ravno najvec obveznosti in ni casa.. Sem pa bila prvic pri 23 se mi zdi na skisovi. Nisem bila v lj pred 21.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hmmm na škisovi sem bila pomojem vsako leto, vsaj popoldne na hrani in henganju s kolegi. Vedno mi je bilo ful fajn ker si srečal ljudi ki jih drugače nisi . Pa free food, glavno vodilo študentov . Odkar nisem študent pa ne tem več.
Na majske hodim pa pomojem več zdaj ko nisem več študent kot prej . Od vedno sicer samo na koncerte, ne na drugo dogajanje.
Sploh na Rožnik mi je fino it, ker se sprehodiš, pa pridejo tudi kul bendi tam.
Dodaten plus mi je, ko gremo s kolegom, ki je asistent na strojni in je bolano smešno ko ga srečajo bruci in so njihove pijane face neprecenljive .
Ti?
Na majske hodim pa pomojem več zdaj ko nisem več študent kot prej . Od vedno sicer samo na koncerte, ne na drugo dogajanje.
Sploh na Rožnik mi je fino it, ker se sprehodiš, pa pridejo tudi kul bendi tam.
Dodaten plus mi je, ko gremo s kolegom, ki je asistent na strojni in je bolano smešno ko ga srečajo bruci in so njihove pijane face neprecenljive .
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov