Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mafini mi nikdar ne tako taki kot bi jih hotela. Ali so preveč vlažni ali presuhi...
Kje preživljaš prvomajske dela proste dni?
Kje preživljaš prvomajske dela proste dni?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Zadnja 2 meseca poledance, bodypump in joga. Občasno še TNZ in zumba.
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Waw in ku zgleda ta poledance? Js nic posebnega zadnji cas, pa tudi ne prevec pogosto, v glavnem doma vaje za misice ali bolj mesanico vaj za misice-kardija in jogo oz. mix joge-pilatesa. Bom pa v prihodnosti se malo nadaljevala z baletom, zdaj trenutno mam 'pavzo'
Ti?
Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Saj ne vem, ce se spomnim se vsega.. plesne, kotalkanje, judo, odbojka, tenis(eno za drugim, ne naenkrat, tenis mi je bil naj od vsega, dokler nism nazaj zacela s plesom v srednji..), pevski zbor(izvensolski)..
Ponavljam
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Novinarski krozek, dramski krozek, pevski zbor eno leto, potem so me ven vrgli zaradi fusanja , raziskovalne naloge, bralna znacka, francoscino en kratek cas... Zunaj sole pa se violino do 2. razreda. Verjetno se kaj.
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
* aja kaksnih manjsih krozkov, ki niso sport, se niti ne spomnim vec.. francoscino sem imela pa kar za redni solski predmet (ampak bol na tak nacin, da v treh letih pokrijes malo manj kot pol v gim v enem letu..)
+ zdej mi je smesno k se spomnem, en cas na zacetku osnovne sm ful hotla hodit k nauku/ verouku, ker so hodili cisto vsi iz razreda in nisem mogla, ker mi doma niso pustili. So pac tako kontra proti temu..
+ zdej mi je smesno k se spomnem, en cas na zacetku osnovne sm ful hotla hodit k nauku/ verouku, ker so hodili cisto vsi iz razreda in nisem mogla, ker mi doma niso pustili. So pac tako kontra proti temu..
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Kosarka, nemscina, gospodinjski krozek (strikanje ftw), neki kao za pomoc zivalim. Kosarka mi je itak najvec casa vzela. 5krat na teden treningi po uro pa pol plus dve do tri tekme na vikend. Tok sm bla mlada in dobra IN VISOKA, da sem bila in pionirka in kadetinja, in clanica mladinske ekipe
Ponavljam
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Lol, v nebesih bi se igrala s 50 macjimi mladicki na eni lepi plazi in zraven pila mojito. V peklu pa ne vem, ce glih lahk zbiras, kaj bi delal...
Ne verjamem ne v eno, ne v drugo, tak da vseen.
Verjames v koncept pekla in nebes?
Ne verjamem ne v eno, ne v drugo, tak da vseen.
Verjames v koncept pekla in nebes?
-
hayley - Cosmopsiho
Nic, bi zivela tako kot hocem in sla za tistim, kar hocem, z vmesnimi obdobji, ki dajejo obcutke nebes in pekla. 'L' enfer c'est les autres.'
Ponavljam
No sem odgovorila ze zgori, nimam se casa prevec razpisovat zdaj.. Si delim nazor s Sartrom..
Ponavljam
No sem odgovorila ze zgori, nimam se casa prevec razpisovat zdaj.. Si delim nazor s Sartrom..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov